Поштові гофроящики: як вибрати та купити подешевше? (частина 1)

Изготовление почтовых коробок любых размеров недорого Харьков Киев Украина Будь-яка поштова посилка потребує відповідної упаковки. Вибір найбільш підходящої поштової тари при цьому залежить від багатьох факторів, але в першу від типу та ваги вантажу. Не існує ідеальної упаковки під всі посилки, щось так обов'язково не буде підходити. Саме тому на сьогоднішній день поштова тара, яку використовують для відправки посилок поштові компанії України, є досить різноманітною, як за розміром, так і за типом. Більш того, навіть найбільш популярні у споживачів поштові коробки з гофрованого картону, і досить відрізняються.

Найбільш популярними видами поштових картонних коробок є самозбірні коробки для посилок , а також поштові гофроящики, або, простіше кажучи, чотириклапанні картонні коробки для пакування поштових відправлень . Ця дві поштової тари дуже сильно різняться, хоч і часто використовуються як взаємозамінні. Це, до речі, не завжди можливе і виправдане, але про це ми поговоримо далі. Про самозбірні поштові коробки з гофрованого картону та мікрогофрокартону ми вже встигли поговорити, тому сьогодні ми обговоримо з вами недорогі та якісні чотириклапанні картонні коробки для посилок , або, іншими словами, гофроящики. Отже, почнемо.


Що таке гофроящики для посилок?

Гофроящики, які використовуються для відправки посилок поштою, в принципі нічим не відрізняються від гофроящиків, призначених для інших цілей. Це все ті ж чотириклапанні картонні коробки конструкції 0201 (клапана встик) та 0202 (клапана внахлест) за Міжнародним каталогом гофрованої тари та упаковки FEFCO , які вимагають проклеювання скотчем для остаточного пакування. Однак, на відміну від інших гофроящиків, поштові чотириклапанні картонні коробки, як правило, виготовляються тільки в бурому кольорі і найчастіше з С-профілем різних видів тришарового гофрованого картону.

Изготовление почтовых коробок любых размеров недорого Харьков Киев Украина За своєю популярністю гофроящики практично ні в чому, крім естетики, не поступаються самозбірним картонним коробкам. Ну а оскільки для поштової гофротари екстетика не відіграє важливої ролі, то й популярність у поштових гофроящиків та поштових самозбірних коробок приблизно на одному рівні. Цілком точно можна констатувати деяку відмінність у популярності цих двох видів транспортної гофротари за розміром та габаритами вантажу. Справа в тому, що для поштових посилок середніх та великих габаритів, що мають вагу від 10 кілограмів і більше, практично завжди використовуються гофроящики. Питання лише в тому, із тришарового або п'ятишарового гофрованого картону та якої марки.

Загалом кажучи, варто нагадати, що назві та градації картонних коробок існують деякі відмінності. Це стосується і поштової гофротари. Так, важливо розуміти, що картонними коробками прийнято називати будь-які поштові коробки з картону або гофрованого картону незалежно від типу конструкції. А ось далі починаються розбіжності. Наприклад, гофроящиком не можна назвати самозбірну коробку або картонну коробку конструкції "кришка-дно" і таке інше. При цьому даний вид поштової гофротари має кілька назв. Так, поряд, з найменування "коробки" їх також називають гофроящиками, гофрокоробами, ящиками та просто коробами.

Чотириклапанні коробки – це найбільш універсальний варіант поштової тари з гофрокартону для упаковки середньогабаритних та великогабаритних вантажів та посилок. Поштові коробки чотириклапанної конструкції призначені для збереження товарних вкладень під час перевезення. Якість картону безпосередньо впливає на стійкість до вологи, протиударних властивостей, стиснення картону, захисту від механічних пошкоджень тощо.

Такі коробки застосовуються як транспортна тара для перевезення практично всіх типів товарів. У ящики з картону пакують як штучний вантаж, так і фасовану продукцію. Приклад штучного вантажу може бути побутова техніка, промислові товари. Приклад фасованого вантажу – продукти харчування дрібнооптовими партіями (пряники, печиво). Поштові гофрокороби висікаються з одного аркуша гофрокартону за допомогою штанцевих форм і доставляються покупцеві. Покупець самостійно збирає з неї короб. Процес складання дуже простий. Необхідно просто склеїти скотчем верхні та нижні клапани.

Окремо хотілося б сказати про поштові гофроящики, які випускає завод "Експрес Упаковка" і які ви можете купити оптом чи в роздріб у нашому офіційному інтернет-магазині. Ці коробки виготовляються з тришарового гофрокартону, в якому між двома шарами міцної крафт-паперу розміщується гофрований шар, що оберігає вміст посилки від механічних пошкоджень і забезпечує високу міцність упаковки. Формуючи наш асортимент, ми орієнтувалися на провідні поштові компанії України, тому в нашому каталозі ви знайдете гофроящики і "Нової пошти", і "Укрпошти", і "Делівері", і "Ін-тайм" та багатьох інших поштових операторів, які здійснюють пересилання вантажів різної ваги та різних габаритів як у межах України, так і за кордон. Саме тому ми сьогодні можемо говорити про особливості поштової упаковки та робити це максимально професійно.

продовження див тут і тут

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн