Поштові гофроящики: як вибрати та купити подешевше? (частина 2)

початок див тут

Изготовление почтовых коробок любых размеров недорого Харьков Киев Украина Взагалі, говорячи про основні особливості 4-х клапанних картонних коробок від компанії "Експрес Упаковка", варто обов'язково відзначити, що в асортименті таких коробок зустрічаються як яскраві "індивідуальності", так і "типові представники". Це залежить від бажання наших клієнтів оформити якимось чином замовлені ним поштові коробки. Наша компанія у виробництві гофроящиків чотириклапанної конструкції для посилок використовує гофрокартон власного виробництва. Цей матеріал є надійним та економічним і більш ніж підходить для такого роду упаковки. Ми приділяємо особливу увагу відповідності наших виробів до очікувань наших клієнтів, тому виготовляємо картонні коробки з урахуванням того, для якого вантажу вони призначаються. Крім того, ми виготовляємо чотириклапанні коробки для посилок як стандартних розмірів, так і за індивідуальними параметрами під негабаритний поштовий вантаж.

Ціни на поштові гофроящики в нашому інтернет-магазині набагато нижчі, ніж у відділеннях поштових служб. Ми постійно прагнемо скоротити витрати для того, щоб запропонувати нашим покупцям максимально вигідну ціну на поштові гофроящики. Додатково ми пропонуємо безкоштовну доставку в залежності від суми покупки, додаткові знижки постійним партнерам та оптовим покупцям. Роздрібний та оптовий продаж поштових коробок "Нової пошти" чотириклапанної конструкції на нашому сайті здійснюється в цілодобовому режимі, сім днів на тиждень. Замовити якісні чотириклапанні коробки з гофрокартону на нашому сайті дуже просто – просто покладіть товар у кошик, заповніть необхідні поля, і наш менеджер зв'яжеться з вами у найкоротший термін. Доставка здійснюється різними способами, про що ви можете дізнатися у відповідних розділах сайту. Для оптових покупців – ми підготуємо індивідуальну торгову пропозицію, яка обов'язково порадує гнучкість умов співпраці.


Як вибрати для посилки відповідну картонну коробку?

Готуючись давати відповідальні рекомендації щодо вибору поштових гофроящиків у рамках цієї статті, ми перебрали безліч різних видів гофрованого картону. Оцінювали співвідношення ціни та якості, терміни виготовлення таких картонних коробок, але, на жаль, так і не прийшли до єдиного варіанту, проте ми можемо з впевненістю порекомендувати вам кілька максимально відповідних варіантів з урахуванням розмірів, термінів, цін та універсальності такої. поштової гофротари.

Изготовление почтовых коробок любых размеров недорого Харьков Киев Украина Практично будь-яка поштова тара з гофрокартону досить недорого коштує, вона легка та компактна, швидко утилізується, не завдаючи шкоди навколишньому середовищу. При цьому вона може захистити посилку, що знаходиться всередині, від самих різних несприятливих факторів і неприємностей, що мають місце при перевезенні і зберіганні на складі (пошкодження в результаті падіння або механічного впливу, дії вологи, сонячних променів, пилу). Крім того, на таку тару легко наносити будь-які логотипи та написи. Саме тому гофрокартон як основний матеріал для поштової упаковки затребуваний у різних варіантах: для гофротари під продукти харчування та нехарчові товари, під виготовлення поштової упаковки для виробів фармацевтичної промисловості, для пересилання виробів меблевого виробництва і так далі. Приклади справді дуже різні і їх справді безліч.

Існує кілька видів поштових коробок з гофрокартону – це тандартні транспортні поштові гофроящики , споживчі гофроящики, в які безпосередньо упаковується товар, поштові гофроящики під спеціалізовані вантажі тощо. Залежно від призначення поштова упаковка з гофрокартону виготовляється у вигляді таких виробів, як гофроящик, гофрокороб, гофролоток, різні коробки з гофрокартону. Однак щоб гофротара стала надійним захистом для вантажу, що пересилається, вона повинна бути правильно обрана і зберігатися у відповідних умовах. Інакше може виникнути ситуація, коли під час пересилання перевантажувані з одного транспорту на інший гофроящики з упакованими посилками просто розвалюються на очах. Особливо це стосується водного транспорту. Хорошим прикладом, до речі, тут буде всім відомий китайський гігант оптово-роздрібної торгівлі компанія Alibaba. Всі покупки доставляються з Китаю в картонній упаковці і, як правило, на кораблі, а в таких умовах тривалої підвищеної вологості якість гофрокартону та гофроящика якраз і зазнає максимального навантаження.

Основна небезпека для поштового гофроящика завжди полягає у підвищеній вологості приміщення або вантажного відсіку, контейнера тощо, у якому посилки доставляють до місця призначення. Це характерно і для українських перевезень, і для міжнародних. Навіть найміцніший поштовий гофроящик з упакованою посилкою, який зроблений з чисто-целюлозної сировини, може стати непридатним через перевезення, наприклад, в автомобілі з дахом, що протікає. Адже з підвищенням вологості повітря збільшується і вміст рідини в гофрокартоні, отже, знижується його міцність. Так, при вологості гофрокартону, що дорівнює 13-14%, його опір стиску в торцях зменшується на 50%, а при досягненні параметра 18-20% матеріал стає непридатним до використання. Оптимальний показник вологості – 10%. Саме таку треба підтримувати.

продовження див тут

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн