Поштові гофроящики: як вибрати та купити подешевше? (Частина 3)

початок див тут і тут

Изготовление почтовых коробок любых размеров недорого Харьков Киев Украина Також варто відзначити небезпеку, яку несе в собі недбалий підхід до вибору розмірів чотириклапанних коробок для посилок. Існують спеціальні ДСТУ, що регламентують подібні параметри для того чи іншого виду продукції. Усередині упаковки в жодному разі не повинно бути порожнеч. Вони ведуть до нерівномірного розподілу навантаження та перекосів. До того ж дуже важливо правильно скласти ящики та коробки у штабелі – чим вони щільніші, тим краще збережеться товар. Ідеальний варіант – застосування технічної стрейч-плівки з прокладками з п'ятишарового гофрокартону та транспортними куточками з гофрокартону на ребрах жорсткості, що скріплюють штабелі зовні. Для деяких особливо важких товарів застосовується навіть обв'язування поштової тари жерстяною стрічкою та прокладання між коробами з ДСП.

У будь-якому випадку, найважливішим у цьому є той висновок, що для того щоб посилка точно дійшла до одержувача в презентабельному вигляді без видимих пошкоджень, альтернативи поштовим коробкам з гофрованого картону практично немає. Питання лише в тому, які вони повинні бути – чотириклапанні (гофроящики) чи самозбірні (гофрокороби). А от чому саме з гофрованого картону, сумнівам не підлягає, оскільки на сьогодні це найміцніший з недорогих і легких матеріалів. Адже не секрет, що за вагу поштою доводиться платити. Враховується буквально кожен грам посилки, і якщо використовувати важку упаковку, це може "влетіти в копієчку". Також гофроящики є поштову тару, на яку зручно наклеювати транспортну інформацію, писати будь-які інформативні позначення тощо, що також є важливим для поштової служби. Гофроящики є ідеальним варіантом для відправки посилки не лише з точки зору відносно невеликої ваги, але й розміри поштових коробок для посилок можна використовувати практично будь-які – все залежить від габаритів вашого відправлення та технічного регламенту поштової служби.

Купуючи поштові гофроящики , відразу можна побачити, що вони продаються у розгорнутому вигляді. І це не випадково, адже якби вони продавалися зібраними, то займали б багато місця не лише на складі продавця, а й у покупця. У зв'язку з цим слід зазначити, що складання безпосередньо поштових гофроящиків - це дуже просте заняття, яке займає зовсім небагато часу. Вам знадобиться тільки сам гофроящик і рулон якісної скотч-плівки , для того щоб проклеїти стики клапанів. Ось, власне, і все необхідне. Не надто багато, чи не так?

Изготовление почтовых коробок любых размеров недорого Харьков Киев Украина Взагалі кажучи, при виборі відповідних чотириклапанних картонних коробок, як і у випадку з самоскладання, життєво важливо оптимально підібрати марку гофрокартону, з якої виготовлені гофроящики. Потрібно обов'язково враховувати вагу нетто, висоту майбутніх штабелів та геометричні розміри ящиків. Вони прописані у нормативах, а й залежить від вимог ринку, зовнішньої та внутрішньої логістики. Розрахунки, згідно з якими підбираються ті чи інші марки картону, наведено у ГОСТ 4142-90 «Ящики з гофрованого картону. Загальні технічні умови. Потрібно також ознайомитись з інструкцією Астраханського НДІ паперу «Ящики картонні. Правила звернення». Щоб уникнути типових помилок при виборі поштової гофротари, необхідно врахувати сукупність всіх параметрів, що впливають на міцність упаковки. Також потрібно зберігати товар не тільки у відповідність до нормативів для того чи іншого його виду, але й дотримуватися параметрів, що впливають на стан самої упаковки. Тоді поштові коробки виконають свою функцію, захистивши посилки, що зберігаються в них, від пошкоджень.

Власне кажучи, на цьому ми, мабуть, закінчимо цю статтю про поштову чотириклапанну гофротару. Сподіваємося, що дана стаття допоможе вам вибрати та купити недорого поштові гофроящики у Харкові , у Києві та в будь-якому іншому місті України. До того ж, ви завжди можете купити дешеві поштові картонні коробки в інтернет-магазині "Експрес Упаковка" як чотириклапанної, так і самозбірної конструкції. В нашому асортименті представлені всі основні розміри картонних поштових коробок провідних поштових компаній України, проте за набагато нижчою ціною, ніж у відділеннях пошти. Чому? Справа в тому, що ми є виробниками повного циклу гофрованої тари та упаковки, тому пропонуємо вам купити поштові картонні коробки від виробника за низькими цінами без переплат.

Ну, і насамкінець хотілося б відзначити, що оскільки даний матеріал є до певної міри вступним, то в наступних статтях ми ще раз повернемося до теми поштових гофроящиків і поговоримо вже конкретніше, під яку поштову посилку найбільш підходить той чи інший гофроящик. Слідкуйте за оновленнями нашого блогу, заключна стаття про поштові картонні коробки з'явиться найближчим часом.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн