Поштові конверти з гофрокартону - недороге та надійне пакування для відправки поштою (частина 3)

початок див тут і тут

Изготовление почтовой упаковки любых размеров недорого Харьков Киев Украина Залежно від території ходіння конверти також поділяють на дві категорії:

  • Вн - конверти для внутрішніх поштових відправлень (для пересилання в межах України);
  • Мн - конверти для міжнародних поштових відправлень (для пересилання за межі України).

Залежно від оформлення лицьового боку конверти поділяють такі виды:

  • НП - немарковані прості;
  • НІ - немарковані ілюстровані;
  • МП - марковані прості;
  • МІ – марковані ілюстровані.

Кожен вид картонних поштових конвертів має своє умовне позначення, в якому вказуються розміри конверта, відомості про наявність вікна та тип клапана, що закриває, інформація про оформлення адресних зон, позначення території ходіння поштового відправлення, вид оформлення лицьової сторони, позначення стандарту. Наприклад, а конверт розміром DL/О (110x220 мм з вікном) для міжнародного поштового відправлення, з верхнім розташуванням клапана, що закриває, кутовими елементами в адресних зонах, маркірований, простий, для пересилання повітряним транспортом має позначення «Конверт DL/О (110x220) Х Мн МП А ГОСТ» і так далі.


Технології друку інформації на поштових конвертах із мікрогофрокартону

І на завершення нашої статті давайте поговоримо про те, як на поштові картонні конверти наноситься потрібна клієнту інформація.

Способів нанесення друку для такого спеціалізованого пакування, як недорогі поштові конверти з мікрогофрокартону , використовується кілька. Власне, принцип такий самий, як і з будь-якою іншою упаковкою з мікрогофрократону. Найбільш простим та дешевим способом друку інформації є флексографія. Це спосіб одноколірного або багатобарвного друку, який являє собою прямий високий ротаційний друк рідкими фарбами, що швидко висихають, що закріплюються на різних матеріалах, з використанням еластичних друкованих форм, які можуть бути встановлені на формних циліндрах з різною довжиною кола. Простіше кажучи, спочатку фарба потрібної консистенції поміщається в спеціальну ванну, з якої потрапляє послідовно на два передавальних вала, а потім потрапляє на флексокліше, яке формує потрібний замовнику відбиток.

Изготовление почтовой упаковки любых размеров недорого Харьков Киев Украина Другим способом друку, який використовується для друку інформації на картонних поштових конвертах, є трафаретний друк. Даний тип нанесення зображення передбачає відтворення будь-яких текстів і написів, зображень (монохромних або кольорових) за допомогою трафаретної друкованої форми, крізь яку фарба проникає на матеріал, що запечатується. Спосіб дуже гнучкий і дає можливість оформити поштові конверти практично як завгодно. Крім того, трафаретний друк є одним із найбільш технологічних способів друку. Спосібом трафаретного друку запечатуються будь-який папір, картон, мікрогофрокартон і звичайний п'ятишаровий та тришаровий гофрований картон . Палітри фарб характеризуються великою різноманітністю. Часто використовуються спеціальні фарби для нестандартних варіантів написів. Шовкотрафарет передбачає також друк будь-яких ілюстрацій на поштових конвертах, оскільки передбачає друк повнокольорового зображення. Для шовкографії практично немає обмежень за габаритами конверта, оскільки передбачені можливості друку зображень та текстової інформації на паперових та картонних виробах розміром кілька метрів.

Третім видом друку інформації на поштових конвертах із гофрокартону є цифровий друк. Даний вид друку передбачає виготовлення тиражної друкованої продукції за допомогою цифрового обладнання - комп'ютерів, принтерів та інших пристроїв, що друкують безпосередньо з електронних файлів і використовують не офсетну технологію, а технологію прямого нанесення фарб як в принтерах і ризографах. Зображення можна отримати абсолютно будь-якої складності, з безліччю чи мінімумом елементів, одноколірне або багатобарвне. Загалом, варіантів безліч.

І, нарешті, четвертим видом друку, що використовується для маркування та оформлення картонних поштових конвертів , є офсетний друк. Така технологія друку, що передбачає перенесення фарби з друкованої форми на матеріал, що запечатується не безпосередньо, а через проміжний офсетний циліндр. Відповідно, на відміну інших методів друку, зображення на друкованій формі робиться не дзеркальним, а прямим. Однак зображення друкується лише одноколірним – кольору фарби, що використовується у барвистих валиках. Проте є й кілька способів надрукувати кольорове зображення, у тому числі слід згадати два найпоширеніших. Це друк у кілька прогонів та друк на багатобарвній друкарській машині. Обидва способи засновані на розкладанні будь-якого кольору по кількох колірних компонентів. Що ж до машинного способу, то на сьогодні для друку на поштових конвертах використовуються машини з кількома наборами. Найбільш поширені з них здійснюють двофарбовий та трифарбовий друк зображення.

На цьому ми, мабуть, завершимо нашу розповідь про картонні поштові конверти. Як ви могли помітити, така нова упаковка для поштових відправлень є своєрідним кроком уперед у порівнянні зі стандартними поштовими конвертами з паперу. А ось ціна на такі поштові конверти залишається практично на тому самому рівні, що й у паперових конвертів.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн