Правила вибору поштової упаковки: у що та як упаковувати посилки? (Частина 3)

початок див тут і тут

Изготовление почтовых коробок любых размеров недорого Харьков Киев Украина Така естетика в поєднанні із зайвою на наш погляд обережністю найчастіше зайва, проте має місце бути не тільки у випадку з особистими посилками, адресованими конкретній фізичній особі, а й у випадку з відправленнями підприємств, організацій, установ, що перевозяться наземним транспортом. До речі, такі ж посилки можуть прийматися поштовими операторами в упаковці без будь-яких зовнішніх обшивок тканиною або чимось подібним. Єдине, що на посилках у м'якій упаковці та в твердій тарі, обшиті тканиною, зовнішні шви обов'язково повинні бути зроблені однорідними нитками (частим швом) тільки з одного (бажано з лівого від адреси) сторони посилки. Однак це не стосується картонних коробок для посилок повною мірою, тому не заглиблюватимемося.

Цікавим чином ситуація з поштовим пересиланням різним дрібних предметів. За великим рахунком, для таких посилок може рівносильно використовуватися зовсім поштова упаковка. Це можуть бути невеликі самозбірні поштові коробки з мікрогофрокартону , можуть бути поштові бандерольні конверти , а може бути ще щось інше. Так, наприклад, спочатку різні ювелірні вироби, коштовності, біжутерія, нумізматичні монети, всіляка сувенірна продукція маленького розміру допускалися до пересилання поштою тільки в «твердій поштовій тарі, обшитій тканиною, незалежно від суми оцінки посилки». М'яка оболонка посилки, а також тканина для внутрішнього оздоблення таких поштових коробок при цьому мали бути обов'язково світлими тонами, складатися з міцного шматка або з кількох однорідних шматків, пошитих внутрішнім швом. Дуже не схоже на пакування таких посилок сьогодні, погодьтеся. Тепер же подібного роду дорога і не дуже «дрібничка» пересилається набагато демократичнішим способом: відправник на свій розсуд обирає ту чи іншу якісну самозбірну коробку для посилок або ж відправляє таку посилку в бандерольних конвертах. А може ще й використовувати пакети із замком Zip Lock для нехарчових товарів або пакети-слайдери для товарів харчової групи як споживча упаковка, а потім вже упаковувати все в поштову тару.

Изготовление почтовых коробок любых размеров недорого Харьков Киев Украина Тобто можливості та потенційне коло відповідної поштової упаковки для дрібних, сипких предметів, а також різних рідин за останні двадцять п'ять років зросли у багато разів. Тепер уже набагато складнішим є питання «Що вибрати?», а не «Де взяти?». Для поштових компаній зовсім неважливо, в чому саме ви вирішите пересилати такі посилки, проте абсолютно точно вони вимагатимуть, щоб упаковка відповідала нормам чинного законодавства.

На цьому ми, мабуть, завершимо перший блок статей, присвячених аналізу сучасних поштових правил та вимог щодо пакування для посилок та товарних вантажів. Продовження з'явиться на сайті інтернет-магазину «Експрес Упаковка» найближчим часом. У ньому ми продовжимо говорити про найбільш відповідну упаковку для того чи іншого вантажу, тієї чи іншої посилки, проте вже з урахуванням типу доставки. Адже ні для кого не секрет, що перевезення поштових вантажів може здійснюватись різними видами транспорту як усередині однієї країни, так і в міжнародних масштабах. А тому ця тема нам здається особливо важливою, оскільки залежно від типу перевезення коло відповідної упаковки значно звужується, на значний вибір поштової тари накладаються суттєві обмеження і законодавством, і внутрішніми правилами тієї чи іншої поштової компанії. Тож тема досить цікава. Слідкуйте за оновленнями нашого блогу.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн