Виробництво гофротари та гофроупаковки: технологія плоскої висікання картонних коробок (частина 3)

початок див тут і тут

Плоская высечка гофротары любых размеров с печатью и без недорого Харьков Киев Украина Власне кажучи, ось і весь принцип технології плоскої висікання гофротари та гофроупаковки з багатошарових гофрокартонів . Однак процес плоскої висікання на перевірку виявляється не настільки легким заходом, як здається на перший погляд. Причина таких складностей полягає в широкому розмаїтті матеріалів, що висікаються, різного ступеня їх жорсткості, варіюються параметрах щільності і товщини. І в процесі висікання, залежно від типу використовуваного вирубного преса і ступеня жорсткості його валу та матеріалу, з якого вал виготовлений, гофрокартони по-різному поводяться. Іноді буває, що з отримання транспортної чи споживчої гофротари потрібного виду, доводиться застосовувати додаткові матеріали, уміння тощо. Часто навіть дуже неординарні. Однак більшість виробників гофротари та гофроупаковки не з чуток знають про всі ці тонкощі процесу виробництва виробів з гофрованого картону, а тому завжди укомплектовані і потрібними фахівцями в галузі виробництва гофротари , і відповідними матеріалами та інструментами для вирішення подібних завдань.


Виробництво гофротари методом плоскої висікання: корисні поради

Що ж, основні особливості технології плоскої висікання гофротари тепер ви знаєте, а тому можна перейти до корисних порад, так би мовити, без купюр. Які справді будуть корисні і виробнику, і споживачеві. Отже, почнемо.

Для початку потрібно, як кажуть, "вивчити кон'юнктуру". Тобто, слід пам'ятати, що будь-яке виробництво чогось і якось насамперед має бути вигідним, приносити прибуток так чи інакше. Виробництво тари та упаковки з гофрованого картону у цьому сенсі не є винятком. А тому, використовуючи цю технологію для виробництва будь-якого виду гофротари або гофроупаковки, і виробник, і споживач (так-так, і він теж) зацікавлені в отриманні готових виробів найбільш ефективним способом при мінімальній собівартості цього готового виробу. Чому це вигідно виробнику – у принципі, пояснювати не варто, зрозуміло й так. А ось зі споживачем все-таки пояснимо: справа все в тому, що будь-який абсолютно товар має свою собівартість, яка випливає з багатьох факторів, і вже на собівартість накладаються додаткові відсотки до підсумкової вартості виробу, які формуються також із багатьох факторів. Все це досить заплутано і складно, але запам'ятати варто лише одну просту аксіому - чим дешевша собівартість виробу, тим дешевша його ринкова ціна. От і все. Це ідеальний варіант, але, щодо плоскої висікання гофротари , його реалізація вимагає дотримання деяких умов. Давайте про це трохи докладніше.

Як ми вже не раз згадували в цій статті, гофротару та способи її отримання придумали давно, а тому немає нічого дивного в тому, що фахівці з плоскої висічки гофротари та гофроупаковки з різних країн світу в різний час пропонували безліч різних методів та технологій, які повинні були зробити висічку гофротари максимально прибутковою та ефективною. Виходило в них це, чесно кажучи, зі змінним успіхом. Подробиці вдаватися не будемо, але ви можете самі почитати подібні дослідження в інтернеті, вони є у вільному доступі.

Плоская высечка гофротары любых размеров с печатью и без недорого Харьков Киев Украина На сьогоднішній день найбільш оптимальним варіантом для виробництва гофротари методом плоскої висікання є комбінація підходящої висічної системи або висікального преса , ріжучих і рилюючих поверхонь і матеріалів, з яких вони виготовлені, а також висікального штампу (штанц-форми), який розрахований під певний вид гофрованого картону. і враховує його тип, профіль та щільність паперу, яка була використана для шарів гофрованого картону. Дані розрахунки проводяться технологами виробничих підприємств практично щодня і точно для кожного конкретного замовника, а тому якщо раптом ви не змогли розібратися в будь-якому аспекті технології плоскої висікання тари та упаковки з гофрованого картону, то, замовляючи гофротару або гофроупаковку у будь-якого виробника , ви завжди можете вимагати роз'яснень щодо особливостей технології, яка буде використана для виконання вашого замовлення.

А другим важливим моментом, який ви повинні зрозуміти, є, зрозуміло, наявність обладнання для виробництва гофротари і гофроупаковки . Не всі верстати є універсальними та підходять під усі. Більше того, на сьогоднішній день ринкова вартість хорошого нового обладнання для виробництва гофротари та гофроупаковки досить велика, і не кожен виробник може собі дозволити таке обладнання, а тому досить часто застосовується вже застаріле обладнання, хоч і в хорошому робочому стані. Проте використання застарілого обладнання при виробництві гофртари та гофроупаковки тягне за собою один найважливіший мінус, який ніяк не оминути. Так, поява нового гофрованого картону з якимись новими чи специфічними характеристиками може стати справжньою проблемою, яка іноді навіть не вирішується.

Однак не варто думати, що якийсь валковий прес, випущений з конвеєра, скажімо, далекого 1990 року, для виробництва гофротари зовсім не підходить. Це не так, змінюються виробничі лінії, змінюються матеріали, проте не настільки кардинально, щоб поспішати відправляти старі верстати на металобрухт. Багато хто з них, як і раніше, чудово справляється з поставленими завданнями, хоч і не настільки швидко, як нові чи модернізовані.

Мабуть, на цьому ми закінчимо сьогоднішню розмову про технологію плоскої висікання тари та упаковки з гофрованого картону. Надалі ми ще повернемося до цієї теми і продовжимо розмову про особливості методу плоскої висікання за допомогою штанцевих форм. Проте, вже детальніше і з урахуванням інформації, що була викладена у цій статті. Слідкуйте за оновленнями блогу інтернет-магазину "Експрес Упаковка", матеріали будуть доступні найближчим часом.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн