Транспортна гофротара (частина 2)

початок див тут

Транспортная гофротара любых размеров с печатью и без недорого Харьков Киев Украина Крім того, гофротара в багатьох випадках є просто необхідною умовою вантажної операції. Адже насправді виявляється, що більшість транспортних компаній, які обслуговують той чи інший вид перевезення товару або вантажу, не займається упаковкою вантажу, що перевозиться. Більше того, часто їм просто байдуже, в якому стані перебуває вантаж під час перевезення. І якщо трапляється якась неприємна несподіванка (а трапляються вони досить часто) у процесі перевезення, стягнути якусь компенсацію з перевізника практично неможливо.

Тому використання транспортної гофротари стає обов'язковою умовою безпеки вашого товару та ваших грошей у момент перевезення. Та й упакований у гофротару вантаж може стати основою вашого договору про проведення транспортно-експедиційної операції. Також зазначимо, що багато перевізників останнім часом стали надавати ще й послугу пакування вантажів та підготовки їх до перевезення. Цей пункт ви також можете обговорити з перевізником та включити його умови до вашого договору про співпрацю. Однак практично зі стовідсотковою впевненістю ми можемо стверджувати, що основною одиницею упаковки вантажу, яка буде використана перевізником, буде та сама гофрована тара і упаковка. І тут вже вам самостійно потрібно вирішити, ви самі упаковуватимете товар у гофротару або довірите її вибір та упаковку компанії-вантажоперевізнику.


У чому відмінності транспортної гофротари та споживчої?

Транспортная гофротара любых размеров с печатью и без недорого Харьков Киев Украина У текстових матеріалах, що публікуються на сайті інтернет-магазину "Експрес Упаковка", ми однаково часто використовуємо терміни " транспортна гофротара та гофроупаковка " та "споживча гофротара та гофроупаковка". У більшості випадків навіть для одного й того самого товару. При цьому чомусь прийнято розділяти ці два поняття. В чому причина? Все просто, на відміну від споживчої гофротари та гофроупаковки, що є невід'ємною частиною товару і продається разом з ним, транспортне гофроупаковка служить тільки для транспортування різних вантажів. Однак при цьому споживча гофротара може легко виконувати роль транспортної гофротари. Як то кажуть, кому і як зручніше та дешевше. Однак, зрештою, це дійсно може бути один і той же вид упаковки. Наприклад, чотириклапанний гофроящик може бути виходячи з типу продукції задіяний і як упаковка для перевезення вже упакованих у споживчу тару з паперу товарів, і як ця сама споживча тара, але вже для інших товарів.

З іншого боку, не можна забувати, що це транспортні операції регламентуються певними нормативно-правовими документами. Це можуть бути будь-які стандарти, технічні умови, санітарні норми, ГОСТи та інші. І якщо якийсь вантаж за правилами може бути допущений до перевезення у споживчому гофротарі , то інший – ні, його можна перевозити лише у транспортній тарі. Для різних типів товарів та вантажів діють, природно, свої стандарти, а тому це ви самі собі повинні вивчити нормативно-правову базу за своїм типом товару. Усереднених, універсальних варіантів для перевезення всього на світі не може бути.


Види транспортної гофротари: картонні коробки.

Ось так, плавно, ми підійшли до наступного питання, яке варто обговорити в рамках цієї статті – а які види гофротари використовуються для вантажних перевезень товарів і не лише?

Отже, як ми вже з'ясували з вами, транспортна гофротара має бути надійним захистом для вантажів, що перевозяться. Вона повинна вберегти вантаж від впливів дуже різних за своєю суттю. Це можуть бути банальні фактори на кшталт бруду та пилу, можуть бути погодні умовності на кшталт дощу, снігу, високої чи низької температури, можуть бути механічні впливи на кшталт подряпин, порізів, статичних чи динамічних навантажень, площинного чи торцевого стиску тощо. Як би там не було, якісна транспортна гофротара повинна вберегти вантаж від усього цього та за будь-яких розкладів. Для досягнення таких цілей гофротара використовується у різних випадках різна. Все залежить від обставин. Тому далі розглянемо найпоширеніші види гофротари і з'ясуємо, для вирішення яких завдань вони найбільш підходять.

Зрозуміло, почнемо ми з найбільш затребуваного виду транспортної гофротари – транспортні картонні коробки . У даному форматі ми розглядатимемо всі види картонних коробок в цілому, оскільки якщо говорити про кожен вид окремо, то доведеться збільшити обсяг статті чи не втричі.

Отже, для початку давайте з'ясуємо, що являють собою картонні коробки, що використовуються як транспортна гофротара, які властивості та характеристики вони повинні мати.

закінчення див тут

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн