Упаковка для корпоративних подарунків та іменних сувенірів: кілька ідей щодо оформлення

На сьогодні багато фахівців сходяться на думці, що серед усіх видів пакувальних матеріалів тематична упаковка для подарунків має в Україні найбільш стабільний споживчий попит і стійку тенденцію до зростання. При цьому одна з головних сфер використання подарункової упаковки – це упаковка корпоративних подарунків та сувенірів для колективного вручення. Ви навряд чи будете здивовані, якщо ми зазначимо, що обсяги споживання пакувальних матеріалів для корпоративних подарунків є значно вищими, ніж упаковки для подарунків індивідуального характеру. Тому цей напрямок цікавіший і виробникам подарункових товарів, і виробникам подарункової упаковки, яка при правильному підборі в будь-якому випадку працює на загальну маркетингову ідею та підвищує цінність подарунка в очах отримувачів. Так що далі давайте подивимося, що варто врахувати при виборі упаковки і які види подарункової упаковки сьогодні представлені на ринку нашої країни.


Подарункові коробки з мікрогофрокартону: гарний захист та низька ціна

Подарочные коробки из микрогофрокартона Будь-які подарункові коробки повинні поєднувати в собі ряд корисних характеристик, проте найбільш важливими з них є безпека та гарний зовнішній вигляд. Подарункові коробки з мікрогофрокартону в цьому сенсі є найбільш правильним варіантом упаковки для подарунків. Насамперед така подарункова упаковка цінна тим, що захищає вміст за різних умов транспортування або зберігання – різна температура, різна вологість, різні статичні та динамічні впливи на упаковку. Наприклад, як вам напевно відомо, для транспортування посуду потрібний подвійний захист, тому ідеальне для нього рішення — подарункові коробки з мікрогофрокартону з наповнювачем або ложементом. Сама картонна коробка захистить від зовнішніх впливів, а наповнювач або ложемент стануть захистом від внутрішніх проблем. Наприклад, убезпечать предмети в наборі від зіткнень один з одним. При цьому варто розуміти, що самі собою ціни на подарункові коробки з мікрогофрокартону, а також вартість подарункових наповнювачів в Україні на сьогоднішній день більш ніж демократичні. Тому покупка навіть кількох десятків подарункових коробок з мікрогофрокартону та будь-якого подарункового наповнювача для них обійдеться вам цілком собі дешево. Наприклад, маленьку самозбірну подарункову коробку з мікрогофрокартону можна купити в межах 3-5 гривень за штуку, а картонні подарункові коробки середнього розміру в столиці продаються в межах 5-12 гривень в залежності від обсягу, кольору та оформлення коробки.

До речі, колір, обсяг, розміри та варіанти оформлення подарункових коробок – це саме те, що безпосередньо впливає на їхню вартість, а також на простоту їхньої покупки. Однак найбільш важливу роль при замовленні певної кількості подарункових коробок для корпоративних подарунків відіграє матеріал виготовлення. Справа в тому, що подарункові коробки , насправді, - це дуже ємне поняття, яке включає безліч різноманітних коробок. Безумовно, матеріали виготовлення таких коробок використовуються дуже різні, як і їх безпосереднього виробництва з таких матеріалів. Так, наприклад, на сьогоднішній день подарункові коробки з мікрогофрокартону в Україні як варіант упаковки для корпоративних подарунків виглядають найцікавішим варіантом за обмеженого бюджету.

Мікрогофрокартон – це екологічний, дешевий і, що найголовніше, легкий та міцний матеріал. Він складається з кількох склеєних між собою шарів загальною товщиною до 3,5 мм. Хвилястий лист, або гофра, він же флютинг (від англ. flute - "борозенка"), з внутрішньої сторони обклеєний гладким папером - лайнером (від англ. liner - "облицювання"), а з зовнішнього покритий топ-лайнером, наприклад, крафт. При ціноутворенні листового мікрогофрокартону враховується той факт, що він є сировиною, що повністю переробляється, як і будь-які вироби з нього. Крім того, низька ціна на мікрогофрокартон у листах визначається ще й тим, що сьогодні в Україні велика кількість підприємств целюлозно-паперової промисловості випускає і цю сировину, і будь-яку пакувальну тару з неї. Простими словами, сьогодні на ринку нашої країни представлено безліч різноманітних коробок з мікрогофрокартону. Для нас з вами при виборі упаковки для корпоративних подарунків це величезний плюс, тому що є з чого вибрати. Так, за найскромнішими підрахунками, сьогодні в столиці нашої країни можна запросто замовити якусь модель коробки для упаковки корпоративних подарунків із понад тисячі різноманітних варіантів.

Оптимальне нанесення малюнка на подарункові коробки із мікрогофрокартону – це одноколірна шовкографія. Також вдало виглядатиме наклейка на всю поверхню коробки. Зауважте, що не вся упаковка з мікрогофрокартону підходить для зберігання харчових продуктів без додаткового захисту. Зроблені з мікрогофрокартону коробки поставляються у плоскому вигляді, що дуже практично при транспортуванні. Якщо ви замовляєте упаковку окремо та комплектуєте подарунки самостійно, скористайтесь однією з відео-інструкцій для швидкого та акуратного складання. Ось базові конструкції коробок.

  1. "Пачка" - коробка з бічним клейовим клапаном. Найзручніший різновид «пачки» - це «автодно»: на дні такої коробки є дві додаткові точки склеювання та біговка, які дозволяють зібрати конструкцію одним рухом.
  2. "Кришка-дно", коли нижня і верхня частини розділені.
  3. "Скринька", коли кришка закріплена однією стороною і опускається зверху, як у справжньої скриньки.
  4. «Валіза» - коробка, в якій при складанні з двох частин формується спеціальна ручка. У зібраному вигляді така коробочка імітує форму звичайної дорожньої валізи, за що і отримала свою назву.


Подарункові коробки з палітурного картону: нескінченні можливості прикраси та оформлення.

Подарочные коробки из переплетного картона Ще один цікавий варіант для упаковки корпоративних подарунків – це коробки з палітурного картону . Палітурний картон є досить міцним матеріалом товщиною від 1 до 3 мм. За сировинним складом палітурний картон схожий на мікрогофрокартон, про який ми говорили вище, але зовсім не схожий за структурою. Так, якщо мікрогофрокартону – це багатошаровий матеріал, коробки з якого здатні дати гарний амортизуючий захист, то палітурний картон є пресованим багатошаровим або взагалі одношаровим матеріалом, можливості якого обмежені лише захистом від простих зовнішніх впливів на зразок пилу, бруду або подряпин.

По суті, коробки з палітурного картону можуть бути лише гарною обгорткою, тому вони використовуються набагато рідше, ніж коробки з мікрогофрокартону. Інша річ, що подарункова упаковка за своїми принципами дуже відрізняється від товарної чи транспортної упаковки. Тому в цій сфері палітурний картон є цілком гарною сировиною для виготовлення подарункових коробок. Благо, він коштує дешево, а можливості оформлення коробок з нього дуже різноманітні. Та й обладнання якогось складного для виробництва подарункових коробок із палітурного картону не потрібно. Достатньо лише якихось базових висічних пресів та прес-форм відповідного типу. Зрозуміло, все це веде до того, що купити коробки для корпоративних подарунків, виготовлених з палітурного картону, можна в будь-якому місті нашої країни досить дешево. Особливо якщо оптом та на замовлення.

Більшість красивих коробок для корпоративних подарунків з палітурного картону кашують дизайнерським папером. Кашування (від нього. «kaschieren» - обклеювати або ламінувати) - це приклеювання або припресовування більш тонкого, часто декоративного паперового матеріалу до більш щільного. Наприклад, прикрасою для подарункових коробок із кашованого картону може бути дизайнерський креповий папір різних відтінків. Також чудово виглядають подарункові коробки з палітурного картону з кришками на магніті - вони практичні та зручні, плюс виглядають дуже ефектно. Зображення чи напис зазвичай наносять на верхню частину кришки. А ось при нанесенні на клапан можуть виникнути складності: поверхня поряд з магнітом не є ідеально рівною, тому контури зображення іноді «пливуть». Зважайте на цей технічний нюанс при замовленні нанесення. Втім, завжди можна вибрати коробку на стрічках Tie Up, тим більше, що самі стрічки чудово піддаються брендуванню. Деякі коробки з палітурного картону також можна прикрасити шильдами з гравіюванням або металостикерами. Металостікер - це виготовлена з металу довговічна наклейка з гарним блиском і точною деталізацією.


Коробки для корпоративних подарунків із крейдованого картону: вигідна ціна та дивовижна універсальність

Подарочные коробки из мелованного картона Ну, а для мініатюрних або легких за вагою корпоративних подарунків припадуть коробки з багатошарового крейдованого крафт-картону. Наприклад, спеціальні харчові коробки з віконцем ідеально підійдуть для пакування чаю та солодощів. Вони з внутрішньої сторони мають додатковий шар ламінації, який поглинає перевищений рівень вологості, тим самим зберігаючи міцність коробки при перепаді температур. Найчастіше для виготовлення такого виду упаковки використовується багатошаровий пресований крафт-картон . Це матеріал натурального походження, виготовлення якого здійснюється з білої або невибіленої деревної целюлози без будь-яких шкідливих пластикових домішок.

Мелуванням називається процес нанесення на картон покриття, що надає матеріалу глянець і ряд унікальних властивостей. До складу покриття входять клейкі та пластифікуючі речовини, а також пігмент, в якості якого використовується крейда або каолін. Залежно від призначення картон може проходити крейдування в один або кілька шарів. Багатошаровість покриття забезпечує привабливий зовнішній вигляд, білизну та глянець поверхні. У випадку з ламінованими коробками для корпоративних подарунків харчової групи крейдуванням може покриватися як зовнішній, так і внутрішній шар коробки. При цьому, що особливо важливо, крейдованих шарів у таких коробках для їжі може бути кілька (від 1 до 3 залежно від конкретної моделі) як із внутрішньої, так і зовнішньої сторони. Все це робить коробки для харчових корпоративних подарунків, виготовлені з крейдованого картону, набагато вигіднішим пакувальним рішенням, ніж будь-який вид подарункової упаковки для предметів невеликої ваги. І, мабуть, найпрактичнішим та фінансово цікавим варіантом одноразової упаковки.

Хоч би як це банально звучало, подарунки бувають різні. І за ціною, і за якістю, і за типом, і, що найголовніше для нас, за розміром. А з крейдованого крафт-картону можна сьогодні замовити подарункові коробки різних розмірів. Причому легко і просто, і, що найголовніше, у будь-якому місті України. Для упаковки подарунків можуть знадобитися різні коробочки. Наприклад, самозбірні подарункові коробки з крейдованого картону, наприклад, є одним із найбільш затребуваних та популярних видів упаковки для індивідуальних товарів. А крейдовані коробки з окремими кришкою та дном часто є упаковкою для штучних подарункових товарів на продаж (кулькові ручки, наручний годинник або якісь пам'ятні статуетки). Загалом, головне не забувати, що подарункова коробка є важливою частиною вашого презенту, хоч самозбірна, хоч із окремою кришкою та дном. Вона має не лише інтригувати одержувача подарунка, а й чудово виглядати. Упаковка подарунка в подарунковій коробці – це також і практичне рішення, оскільки дозволяє зберегти його цілісність та первозданний вигляд.

В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви знайдете подарункові коробки різні за стилем, розміром, забарвленням, ціною та матеріалом оформлення. Якщо ви шукаєте магазин з недорогими коробками для подарунків в Україні, то компанія «Експрес Упаковка» дасть вам те, що вам потрібно. Коробки для подарунків з крейдованого картону без друку або з печаткою – це один із найдешевших варіантів подарункового упакування. Різні за розміром, різною формою такі подарункові коробки підійдуть під будь-який подарунок. А якщо ви не звикли економити на таких дрібницях, як подарункові коробки , то в асортименті нашого магазину є безліч різнокольорових коробок для подарунків з крейдованого і хром-ерзац картону. Це і яскраві набори овальних коробок і суворі прямокутні коробки, коробки у вигляді книжок. А для романтичного подарунка на Новий рік у нашому інтернет-магазині можна купити подарункову коробку у вигляді серця. Для багатьох жінок квіти завжди є і будуть найкращим подарунком. Чому б не вибрати замість нудного та традиційного пакування яскраву подарункову коробку для квітів? Квіти будуть надійно захищені від примх погоди, а красива коробка змусить дівчину відчути радісне хвилювання у передчутті сюрпризу.


Красиві пакети та сумки для корпоративних подарунків: все своє ношу із собою

Пакеты с ручками для корпоративных подарков Подарунковий пакет — відмінне рішення, особливо коли потрібно скомпонувати одразу кілька різнокаліберних подарунків, скажімо, текстиль та ділову галантерею, а також доповнити їх пляшкою шампанського, цукерками чи фруктами. Звичайно, говорячи про подарунковій упаковці, ми маємо на увазі пакети з крафтового паперу або дизайнерського картону. На такі пакети легко нанести принт, зробивши персональний подарунок. Наприклад, на крейдований картон сірого кольору з печаткою ми рекомендуємо нанесення золотою або срібною фарбою. Те ж стосується шовкографії на будь-яку темну упаковку, де оптимальна друк світлими фарбами, що криють: золотистої, сріблястої або білої.

Подарункові пакети для упаковки корпоративних подарунків – це більш дешевий і водночас екологічно чистий вид упаковки, ніж поліетиленові пакети та будь-яка інша полімерна упаковка. В їх основі лежить популярність крафт-паперу як пакувального матеріалу. Оскільки сам по собі папір крафт є дуже затребуваним як упаковка, то не дивно, що і пакувальні пакети з крафт-паперу з ручками або без ручок також мають чималий попит. Крім того, подарункові пакети з крафт-паперу в Україні коштують дуже дешево, плюс такі крафт-пакети є екологічно чистим продуктом і можуть контактувати з будь-якими подарунками без жодної шкоди для них – вони також не залишають на упакованих предметах ні смаку, ні запаху. ні жодних слідів.

Подарункові пакети з ручками підійдуть практично для будь-яких товарів і предметів. Їх можна використовувати для упаковки покупок у магазинах та супермаркетах, як упаковка для одягу та взуття, як упаковка для подарункової, презентаційної та сувенірної продукції, а також у багатьох інших випадках. Як правило, крафт-пакети з ручками випускаються у двох різновидах – пакети паперові з паперовими ручками, а також крафт-пакети з ручками із крученого шпагату. При цьому важливо відзначити, що крафт пакети з мотузяними ручками додатково посилені в місцях їх кріплення, за рахунок чого можуть витримувати досить велику вагу.

В якості альтернативи паперовому крафт-пакету часто використовують практичну і трендову полотняну сумку: в неї можна запакувати велком-кит або покласти що-небудь із сезонного текстилю. З цим завданням також чудово впорається легкий рюкзак із поліестеру. Цінний бонус упаковки з текстилю – різноманітність видів нанесення: тут вам і шовкографія, і одноколірний флекс, і цифровий друк, і, звичайно, DTG. Полотнові подарункові сумки – це практична та економічна упаковка, та ще й багаторазова! Так, будь-яку полотняну сумку з яскравим принтом, отриману разом із подарунком, можна згодом використовувати під час шопінгу, прогулянки у парку, відвідування басейну чи пляжу. Принт на рюкзаки та полотняні сумки наноситься всіма основними методами друкування по текстилю, тому й можливості в оформленні тут дуже різноманітні. Саме тому полотняні сумки для подарунків сьогодні застосовуються і для комбінованих корпоративних подарунків, і для велком-пеків, і для пляшок шампанського чи вина.


Упаковка під набори та окремі предмети з жерсті та дерева.

Жесть, однозначно, найнадійніший і довговічніший із матеріалів, що використовуються для виробництва подарункових коробок та іншої тари. Бляшана упаковка оптимальна для «продуктових» подарунків: цукерок та печива, чаю чи кави. Найімовірніше, коробка або тубус використовуватимуться власником подарунка і далі, особливо, якщо прикрасити їх повнокольоровим УФ-друком або гравіюванням. Бляшана упаковка часто буває і комбінованою. Наприклад, корпус жерстяних тубусів для вина виготовляється з картону, тоді як кришка – з жерсті. Нанесення друку робиться на обидві поверхні, причому на весь корпус може бути наклеєна повнокольорова поліграфічна наклейка.

У дерев'яних скриньках і скриньках різних габаритів і фасонів вдало виглядатиме пляшка елітного алкогольного напою або набір солодощів і делікатесів. Пенали з кришкою, що висувається, — на першому місці в категорії: проста конструкція міцна, що важливо при транспортуванні, а нанесення можна зробити по всій кришці. Елітний статус подарунку надасть упаковка з масиву сосни або дуба (звичайно, внутрішній вміст має бути відповідним). Надалі такий дерев'яний ящик претендує на звання скриньки для зберігання різного роду дрібниць - прикрас, косметики або солодощів. Витончені вензелі, вигравірувані на кришці, доповнять образ. Стильно оформлені дерев'яні ящики використовують для корпоративних подарунків різного типу. Наприклад:

  • новорічні коробки, оформлені оригінальними малюнками;
  • красиві дерев'яні коробки для квітів та цукерок;
  • зручні дерев'яні коробки для чаю та сухих трав;
  • стильні коробки для вина та іншого алкоголю.

Ми застосовуємо для виробництва подарункової упаковки з дерева такі екологічні технології, як УФ (UV) друк, лазерне гравіювання, лазерне різання, фрезерування, розкрій пиломатеріалів на форматному верстаті, фарбування. Ви можете замовити ці послуги у нас у будь-який час, зателефонувавши по одному із зазначених телефонів на сайті. Ми відкриті для співпраці практично на будь-яких умовах.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн