Пакети з ручками та сумки з крейдованого картону для подарунків до 8 березня (частина 2)

початок див тут

Використання різних за типом ручок у подарункових пакетах, а також у подарункових пакетах безпосередньо під 8 березня, що використовуються для групового або індивідуального пакування подарунків також впливає на різноманітність моделей. Сьогодні в Україні, наприклад, легко можна купити однакові за розміром пакети-сумки зі стійким дном, з однаковим принтом, але при цьому з різними за типом або розміром ручками. Такі пакети-сумки будуть відмінним вибором святкової упаковки на 8 березня одночасно для квіткових букетів, квітки в горщику та якихось солодощів у коробці. Втім, наявність ручок у подарунковому пакеті для зручності перенесення також не завжди є обов'язковою. Справа тут у тому, що наявність малюнка, друку або механічних візерунків на подарункових пакетах та сумках відноситься до категорії візуального оформлення, стилістики, якщо хочете. А ось наявність або відсутність ручок для перенесення, їхній вид і тип – це, перш за все, функціональні складові, які передбачаються або навпаки не передбачаються залежно від складності упаковки. Сюди варто віднести і вибір конкретного виду картону для виробництва подарункових пакетів . Крейдований чи некрейдований, целюлозний (крафт) чи макулатурний, одношаровий чи багатошаровий картони – вибір матеріалу проводиться обов'язково лише фахівцями-технологами на етапі підготовки до виробництва пакетів та сумок подарунків чи подарункових товарів.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку

До речі, тут обов'язково варто відзначити, що якщо ви купуєте дизайнерські пакети для подарунків, принтовані плайм пакети або подарункові сумки з петлевими ручками на замовлення з багатобарвним друком високої складності та високою якістю відбитка, реалізація такого замовлення може зайняти трохи більше часу, ніж простий друк на стандартні пакети для магазину. Але, при цьому, вам дозволять безпосередньо вплинути на підготовку підсумкового ескізу такої упаковки. Що ж до простіших форм візуального оформлення подарункових пакетів і сумок, наприклад, одноколірного друку логотипу або брендування іншого характеру, то тут, швидше за все, у вас попросять лише надати зразок логотипу та вибрати відповідні розміри та тип пакету. Решту за вас продумають і зроблять вже безпосередньо на заводі з виробництва подарункової упаковки. Другий варіант менш клопіткий і, звичайно ж, менш витратний, тому, якщо ви хочете замовити пакети для подарунків з тематичною печаткою на 8 березня, але без особливих вишукувань та дешевше, то він саме для вас. Наприклад, компанія «Експрес Упаковка» здійснює виробництво подарункових пакетів із нанесенням одноколірного або багатобарвного малюнка чи логотипу у Дніпрі з різної сировини. Ми модем запропонувати вам на вибір подарункові пакети з крейдованого та крафт-картону різного ґатунку, з різним рівнем крейдування або зовсім без крейдування, і, зрозуміло, все це за різною, але завжди вигідною ціною. У нас ви можете замовити друк малюнка на пакетах для свята 8 березня з будь-якого міста України, у будь-який час та в будь-якій кількості.

Переваги використання целюлозних крафт-картонів при виготовленні подарункових пакетів на 8 березня

Дизайнерські крафт-пакети купити за найвигіднішою ціною Отже, на сьогоднішній день для виробництва подарункових пакетів до 8 березня в Україні найчастіше використовуються крейдовані картони. Звичайно ж, різні за щільністю, фактурою, кольором та ще за цілим рядом технічних, експлуатаційних та візуальних характеристик. Крім того, друк на пакетах сьогодні є важливою споживчою властивістю, тому наноситься двома способами: або спочатку друкується малюнок на полотні картону, а потім висікаються пакети, або навпаки – спочатку висікаються пакети, а тому вже на них наноситься принт. Так чи інакше, основним матеріалом для виробництва тематичних пакетів для подарунків є 8 березня, а також пакетів для пакування подарунків на інші свята та приводи, спеціальних пакетів для посуду, косметичних та парфумерних товарів на сьогоднішній день в Україні є крейдований картон. Ці нюанси важливо розуміти і середньостатистичного покупця подарункової упаковки, і виробника або продавця подарункових товарів. Найпростіший приклад: ви купуєте солодкий подарунок заздалегідь, тому він повинен буде простояти якийсь час в холодильнику до моменту вручення, то вам, так чи інакше, потрібно враховувати, якими характеристиками вологостійкості має пакет, що його захищає. Або, наприклад, ситуація така, що вручити подарунок потрібно буде лише за кілька днів, а подарунок знову куплений заздалегідь. І, при цьому, ви не хочете, щоб святкове пакування банально вигоріло на сонці або втратило свою барвистість через інші зовнішні впливи. Тобто, як ви самі можете помітити, навіть елементарні знання характеристик пакувальних матеріалів, що використовуються для зберігання, вручення або доставки подарунків, позбавлять вас від зайвих переживань.


На сьогоднішній день в Україні виробники подарункових пакетів застосовують різні види та сорти пакувальних та дизайнерських картонів. Такі картони розрізняються за рівнем щільності, вологостійкості та зносостійкості. Основна частина всіх функціональних характеристик картону та, як наслідок, подарункових пакетів з такого картону досягається за рахунок хімічної та механічної обробки картонного полотна. Наприклад, уявимо, що ви продаєте декоративні квіти, і вам важливо вибрати певні варіанти упаковки для них до 8 березня, щоб згодом запропонувати покупцеві якийсь готовий варіант святкового оформлення подарункового товару. Припустимо, за співвідношенням «ціна/якість» ви вибрали готові принтовані пакети з мотузяними ручками. З якого матеріалу можуть бути виготовлені такі пакети, щоб бути недорогими в закупівлі для вас як виробника, і практичними, надійними, і візуально красивими для покупця одночасно? Відповідь очевидна: це або поліетиленові варіації (поліетилен, поліпропілен, полівінілхлорид тощо) або картонно-паперові матеріали. І якщо пакети для букета або зовсім для однієї квітки, виготовлені з поліетилену, виглядають хоч і просто, проте коштують дешево. То ось для квіткових кошиків чи подарунків у коробці крейдовані сумки та пакети з паперових матеріалів виглядають набагато естетичнішими. Плюс вони екологічні та абсолютно нешкідливі для організму людини. І якщо так, то у такому разі виникає питання: з яких матеріалів сьогодні в Україні виготовляються еко-пакети для подарунків на 8 березня? З різних, насправді. Наприклад, з целюлозного крафт-картону різної щільності із знову-таки різною кількістю крейдованих шарів.

Крейдований картон, з якого виробляються настільки популярні для подарунків на 8 березня пакети, сьогодні використовується у виготовленні різних пакувальних матеріалів. І саме від того, яка саме упаковка виробляється, залежить підсумковий вигляд та технічні характеристики картону. Наприклад, візьмемо крейдований картон для виробництва коробок для подарунків та крейдований картон, який використовується для виготовлення подарункових пакетів або квіткових сумок із ручками (для квітки у горщику). Однакові чи це картони? - Звичайно ж ні. Крейдовані картони у цих випадках відрізняються щільністю, рівнем крейдування, а головне – наявністю/відсутністю ламінованого шару. І якщо подарункові коробки чудово «обходяться» без ламінування, то подарункові пакети для солодощів або квітів обов'язково мають один або кілька шарів ламінації. Навіщо це потрібно? Справа в тому, що саме обробка ламінуванням дозволяє надати картону і, як наслідок, будь-якій упаковці з нього високий рівень опору волозі або перепадів температур. Подарункові пакети для квітів, у свою чергу, найчастіше використовуються для зберігання квітів у воді, а пакети для кондитерських виробів так і зовсім періодично знаходяться в холодильнику або морозилці, тобто періодично витримують різкі перепади температур.

Крім ламінування, важливими факторами вибору крейдованого картону для виробництва подарункових пакетів або сумочок з ручками для 8 березня грають ще три фактори:

  1. Ціна на крейдований картон того чи іншого виду (іншими словами, собівартість сировини для виготовлення квіткових пакетів) – що вища ціна на сировину, то менш конкурентною буде готова продукція.
  2. Складність закупівлі та/або обробки картону для виробництва подарункових пакетів - будь-яка додаткова обробка картону на кшталт ламінації не тільки збільшує його закупівельну ціну, а й звужує коло пошуку постачальників, адже для проведення такої процедури потрібне високотехнологічне обладнання, а воно є далеко не у всіх виробників. картону в Україна.
  3. Складність виготовлення пакетів з крейдованого картону – потреба ринку України в конкурентоспроможних товарах змушує виробників крафт-пакетів постійно пропонувати споживачеві все більш цікаві моделі подарункових пакетів та сумок, у тому числі і за рахунок експериментування з формою та візуальним оформленням пакетів. А це, у свою чергу, робить вибір потрібної сировини для пакетів зовсім нетривіальним завданням.

Як бачите, вибір крейдованого картону для виробництва подарункових пакетів досить складний та різноманітний. Тож які ж види крейдованого картону в результаті воліють виробники пакетів для подарунків на 8 березня в Україні?

закінчення див тут

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн