Пакети з ручками та сумки з крейдованого картону для подарунків до 8 березня (частина 3)

початок див тут і тут

Як правило, для виробництва подарункових, вітальних та сувенірних пакетів в Україні сьогодні використовують три види крейдованого картону. За європейською класифікацією вони називаються SBB (або SBS), FBB і WLC. Це різні картони та подарункові пакети з них також виходять зовсім неоднакові за своїми експлуатаційними можливостями. Картон SBB (SBS) - Solid Bleached Board (Sulphate) являє собою цілісний картон щільністю від 185 - 390 г/м2, виготовлений з біленої целюлози та має одностороннє або двостороннє крейдоване покриття. Односторонній крейдований картон FBB - Folding Boxboard - хромерзац. Це картон масою 170-850 г/м2, що складається з трьох шарів: вкладиш містить деревну масу, верхній та нижній шари виконані з вибіленої хімічної целюлози. Крейда зазвичай здійснюється на обох сторонах картону. WLC - White lined Chipboard (GD-1або GD-2) - макулатурний крейдований картон, виготовлений повністю з макулатурної маси або з додаванням деревної маси. А ось для вставок, додаткових прокладок на дно пакета або для посилення ручок пакетів та сумок для подарунків використовується дешевий картон, верхні та нижні шари – з високоякісної макулатури. Крейдя виконується як з одного, так і з обох боків.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку

Незалежно від виду, крейдований картон для подарункових пакетів сильно відрізняється від звичайного бурого картону, що використовується, наприклад, для виготовлення пакетів для виносу або пакетів для фасування бакалійних товарів. І насамперед ця різниця помітна візуально і, якщо хочете, на дотик. Для виробництва крейдованого картону під виробництво подарункових пакетів виробники упаковки використовують технологію литого крейдування. Це надає картону майже дзеркального глянцю і знижує пористість лицьового шару, що гарантує кращий результат при нанесенні друку. В результаті виходить картонне полотно, на поверхні якого можна друкувати різними способами одноколірне та багатобарвне зображення різної складності та з високою якістю відбитка. Наприклад, завдяки саме цим властивостям, крейдований картон широко використовується для виготовлення різних виробів: наборів для дитячого розвитку та творчості, настільних ігор, поліграфічної продукції. І, звичайно, одним із напрямків використання крейдованого картону є виробництво екологічно безпечних пакетів для подарунків харчового типу, причому різної форми та розміру. До речі, останні тенденції ринку України такі, що подарункові еко пакети з крейдованого картону з принтом стають дедалі популярнішими. Втім, як і багато інших видів еко упаковки для харчових та нехарчових товарів. Так що вимоги і до технології виробництва таких пакетів, і до типу сировини, що використовується для їх виготовлення, стають все більш і більш високими.

І на завершення цього розділу давайте з'ясуємо, які саме картони і який саме щільності використовуються для виготовлення подарункових пакетів. Отже, як ви, напевно, знаєте, зазвичай пакети для упаковки виготовляються з рулонних і листових паперових матеріалів щільністю від 35 гр/м2. Всі види паперів меншої щільності годяться хіба що як обгорткові матеріали, упаковку з них виготовляти не можна - занадто слабкими характеристиками вона матиме. Верхня межа щільності паперових полотен для упаковки коливається в межах 450-550 гр/м2. Але, як правило, більшість пакувальних матеріалів виготовляються з паперу середньої щільності (від 80 до 250 гр/м2), а висока міцність досягається за рахунок використання багатошаровості паперових полотен (яскравий приклад – п'ятишарові гофроящики для важких або великогабаритних вантажів). У свою чергу, для виробництва подарункових пакетів в Україні зазвичай використовується високоякісний крейдований картон щільністю 250-350 гр/м2. Цих показників щільності картону часто досить, а для особливих випадків завжди є технологія багатошаровості. Так-так, подарункові пакети з ручками або без ручок також можуть бути виготовлені з багатошарового картону. Тільки в цьому випадку не гофрованого, як у коробках, а пресованого на спеціальних штампах. Багатошарові картони для подарункових пакетів можуть бути оброблені або хімічним, або механічним способом. Наприклад, стійкість багатошарового крейдованого картону марки «Svetocoat» до зовнішніх фізико-хімічних впливів досягається за рахунок використання сировини з біленої довговолокнистої хвойної целюлози, а також за рахунок ламінації лицьового та внутрішнього шарів пресованого картону. Простими словами, саме за рахунок цього пакети для подарунків на 8 березня характеризуються високою вологостійкістю, жиронепроникністю та можливістю експлуатації у величезному діапазоні температур. А це, у свою чергу, дуже розширює можливості використання пакетів.

Пакет-сумка для упаковки подарунків на 8 березня

Крафт-пакети купити за найвигіднішою ціною в Харкові, Києві, Дніпрі. Пакети для пакування подарунків із пластиковими та стрічковими ручками, а також спеціалізовані сумки для пакування подарункових наборів або квіток у горщиках сьогодні, як правило, використовуються для групової чи комбінованої упаковки у складі набору чи дизайнерської композиції. Так, наприклад, якщо звичайний пакет із пластиковими ручками невеликого розміру застосовується частіше для вручення невеликого подарунка на 8 березня разом з букетом квітів, то щоб дійсно здивувати одержувача яскравою художньою композицією, одного лише пакета буде явно недостатньо. Саме в таких випадках застосовуються пакети-сумки з мотузяними або пластиковими ручками. Плюс до того ж пакети-сумки для подарунків дають набагато більше можливостей із стилістичного оформлення, ніж класичні подарункові пакети . Більше того, саме завдяки використанню спеціальних подарункових картонних сумок із стійким дном стало можливим втілити в реальність більшість цікавих, креативних та сміливих ідей щодо оформлення групової упаковки для подарунків.

Оригінальні, яскраві, зручні, а найголовніше, якісні картонні пакети-сумочки для подарунків – це відмінний вибір упаковки на 8 березня для набору посуду, комплекту білизни або набору сувенірів. Використання якісних матеріалів під час виготовлення даної продукції свідчить про її міцність та довговічність. Паперові збірні пакети-сумки для подарунків виготовлені з досить щільного, якісного крафт-картону, що дозволяє зручно складати та зберігати їх до моменту використання. Двостороннє ламінування дає гарантію, що пакет-сумка не промокне при використанні. Подовжені ручки із пластику або атласної стрічки, міцно закріплені на сумочці, забезпечують зручне, надійне та безпечне для подарунків транспортування, при якому не буде зіпсований їхній зовнішній вигляд. Ще одна перевага подарункових картонних сумок – невисока вартість. Це відмінний вибір для створення красивих подарункових наборів за демократичними цінами, що дуже порадує ваших клієнтів, яким більше не доведеться переплачувати за упаковку, і вас, адже ви можете більше не перейматися якістю недорогих товарів.

В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» представлений величезний асортимент оригінальних картонних пакетів-сумочок для подарункових наборів та дизайнерських композицій на 8 березня від виробника. Оригінальна подарункова упаковка такого типу представлена в абсолютно різних розмірах та кольорах, різних форм і з ручками різного розміру та з різного матеріалу. Вибравши пакет-сумку для подарунків на 8 березня від компанії «Експрес Упаковка» , ви отримаєте не просто гарну упаковку для подарунка, а ще й товар відмінної якості за доступними цінами.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн