Гофрокартон

Корисні статті про картон, про гофрокартон, про гофрований картон у рулонах, у листах. Загальна та довідкова інформація, корисні відомості про картонну та гофрокартонну упаковку.


Картон: основні властивості. Грамаж картону та товщина картону. Як виміряти товщину картону? (частина 1)



У цій статті редакція інтернет-магазину «Експрес Упаковка» пропонує вам познайомитися з основними видами та типами картону, що зустрічається на ринку України.

Виробництво листового тришарового гофрованого картону: технологія, секрети та переваги використання (частина 1)



Трехслойный гофрированный картон в листах любых размеров недорого Харьков Киев Украина Хочете дізнатися, як роблять матеріал для виробництва картонних коробок? У цій статті ми детально розглянемо способи виробництва тришарового гофрокартону - найпопулярнішого матеріалу для виготовлення тари та упаковки з гофрокартону.

Картон: основні властивості. Грамаж картону та товщина картону. Як виміряти товщину картону? (Частина 3)



Картон, картон гофрированный, гофрокартон Правильно обчислити товщину картону або паперу потрібно в багатьох ситуаціях, чи то в домашній обстановці, чи на виробництві. А оскільки картон і папір – це досить тонкі та тендітні матеріали, то й вимірювати їх товщину слід вкрай акуратно та дбайливо. Ну, а про важливість виміряє товщину картону в точності до сотих міліметра і говорити не доводиться. У цій статті ми розглядатимете метод вимірювання товщини до артону за допомогою мікрометра.

Картон: основні властивості. Грамаж картону та товщина картону. Як виміряти товщину картону? (частина 2)



Картон, картон гофрированный, гофрокартон Правильно обчислити товщину картону або паперу потрібно в багатьох ситуаціях, чи то в домашній обстановці, чи на виробництві. А оскільки картон і папір – це досить тонкі та тендітні матеріали, то й вимірювати їх товщину слід вкрай акуратно та дбайливо. Ну, а про важливість виміряє товщину картону в точності до сотих міліметра і говорити не доводиться. Щоб правильно і чітко виміряти товщину картону, найкраще використовувати спеціальні точні вимірювальні прилади або пристрої. Про це і не лише читайте у цій статті.

Виробництво листового тришарового гофрованого картону: технологія, секрети та переваги використання (частина 2)



Трехслойный гофрированный картон в листах любых размеров недорого Харьков Киев Украина Опис та розбір сучасних технологій виробництва листового тришарового гофрокартону. Нові види обладнання, модернізація етапів виробництва, автоматизація технологічного процесу та багато іншого читайте в цій статті.

Норми та стандарти виробництва листового гофрованого картону як сировини для висікання картонних коробок (частина 2)



Изготовление листового и рулонного гофрокартона любых размеров недорого Харьков Киев Украина Хочете купити якісний гофраліст для висікання картонних коробок, але не знаєте як? У цій статті ми розповімо вам про всі тонкощі правильного вибору гофрованого картону в листах.

Макулатурна гофротара, або вторинна сировина для виробництва картонної упаковки, гофрокартону, паперу та інших виробів такого типу (частина 1)



Изготовление гофротары и гофроупаковки любых размеров из макулатуры недорого Харьков Киев Украина Роль макулатури у виробництві листового та рулонного гофрокартону, споживчої та транспортної гофротари та іншої паперової продукції дуже велика. Про те, як макулатура стала основною сировиною для виробництва гофротари, читайте в цій статті.

Флютинг гофрокартону, або якийсь папір використовують для створення гофрованих шарів гофрокартону (частина 3)



Изготовление картонных коробок любых размеров недорого Харьков Киев Украина Будь-який вид гофрокартону обов'язково має один або кілька гофрованих шарів. Про те, з чого робиться гофрований шар? Що таке папір для гофрування? Що він являє собою? Як виготовляють папір для гофрованих шарів гофрокартону? – Про все це вам розповість наша стаття.

Норми та стандарти виробництва листового гофрованого картону як сировини для висікання картонних коробок (частина 3)



Изготовление листового и рулонного гофрокартона любых размеров недорого Харьков Киев Украина Основні критерії якісного листового гофрокартону сьогодні ні для кого не є секретом. Але достатньо знати лише про них? Однозначно ні. Тому в рамках цієї статті ми розповімо вам про всі "підводні камені", про які слід знати в процесі вибору гофролістів під пакувальні картонні коробки.

Норми та стандарти виробництва листового гофрованого картону як сировини для висікання картонних коробок (частина 1)



Изготовление листового и рулонного гофрокартона любых размеров недорого Харьков Киев Украина Листовий гофрований картон - це дуже різний промисловий матеріал для виробництва великої кількості виробів. Тому щоб зрозуміти, який саме гофрований картон підходить для виготовлення якісної гофротари, читайте цю статтю.

Показано з 1 по 10 з 42 (всього 5 сторінок)

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн