Картон: основні властивості. Грамаж картону та товщина картону. Як виміряти товщину картону? (частина 1)

Картон, картон гофрированный, гофрокартон У першій статті , присвяченій світові картонної упаковки, ми познайомилися з поняттям «картон» і з'ясували, чим картон відрізняється від паперу. Загалом, приблизно позначили область упаковки з паперу, що цікавить нас, і в цілому целюлозної промисловості Харкова, Києва та інших міст України.

Для того, щоб ви змогли купити в роздріб або оптом картон недорого в інтернеті або в стаціонарних містах вашого міста, редакція інтернет-магазину «Експрес Упаковка» пропонує ознайомитися з даною статтею, в якій ми розглянемо основні види та типи картону, що зустрічається на ринку України. Так, ми присвятимо цей розгляд не тільки такому типу картону, як картон виробництво України, але й розглянемо варіанти картону з Європи, який можна купити оптом чи в роздріб дешево у Харкові, Києві, Одесі та Дніпропетровську, а також у багатьох інших містах. України. Тож поїхали.


Основні класифікації картону

Перш, ніж приступати до розгляду класифікацій картону, необхідно обов'язково сказати, що картон відрізняється за багатьма показниками, і розглянуті вище класифікації є єдино правильними. Тому в наступних статтях ми окремо розглянемо деякі важливі та корисні методики класифікації картону та картонної упаковки, які можна купити в роздріб або оптом за низькою ціною у Харкові, Києві та інших містах України.

При всьому різноманітті картону в Україні та загалом у світі є деякі показники, які однаково застосовні до будь-якого виду картону, тобто є загальними оціночними характеристиками, тому поговоримо про них насамперед.


Грамаж картону

Грамаж картону – це нічим іншим, як показник маси одного квадратного метра картону. Зрозуміло, що технології виготовлення, не кажучи вже про види та типи картону, бувають різні. Причому, як дані технології різняться країнами, а й у межах однієї країни можуть використовуватися (і найчастіше так і відбувається) різні технології виготовлення. Наприклад, двошаровий картон у рулонах , який виготовляє паперовий комбінат в Обухові Київської області, дуже відрізняється від двошарового картону, виробленого заводом «Метиз», що знаходиться у Дніпродзержинську Дніпропетровської області.

Щоб уніфікувати та зрозуміти, який же все-таки двошаровий картон купити оптом за низькою ціною у Києві чи Дніпропетровську, звертають увагу на грамаж картону. Цей показник не є однаковим для даних підприємств, тому кожен може купити саме той картон, який йому найбільше підходить.

Якщо ви не можете відчути цю різницю і зрозуміти, який саме картон вам варто купити в роздріб або оптом в Харкові, в Києві або в інших містах України, то ви можете уточнити грамаж картону безпосередньо у продавця і попросити консультацію про те, що найбільше підходить під ваші. потреби продукту. Так, ви можете отримати безкоштовну консультацію про грамаж картону та купити, наприклад, двошаровий картон у рулонах оптом чи в роздріб в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Для цього вам необхідно просто зателефонувати за одним із номерів телефону, вказаних на сайті. Наші високопрофесійні менеджери допоможуть вам визначитися і дадуть відповіді на всі питання, що вас цікавлять.


Товщина картону. Як виміряти товщину картону?

Картон, картон гофрированный, гофрокартон Товщина картону є поряд із грамажем картону однією з найважливіших характеристик. Правильно обчислити товщину картону чи паперу потрібно у багатьох ситуаціях, чи то домашньої обстановці чи виробництві. А оскільки картон і папір – це досить тонкі та тендітні матеріали, то і вимірювати їх товщину слід вкрай акуратно та дбайливо. Ну, а про важливість виміряє товщину картону в точності до сотих міліметра і говорити не доводиться. Загалом, щоб правильно і чітко виміряти товщину картону, найкраще використовувати спеціальні точні вимірювальні прилади або пристрої. Найбільш підходящими з них є мікрометр та штангенциркуль. Давайте розглянемо кожен спосіб докладніше.

Однак, цим ми займемося в наступній статті. Читайте продовження на сторінках блогу інтернет-магазину «Експрес Упаковка».

Редакція інтернет-магазину «Експрес Упаковка» познайомить вас з усіма видами та типами рулонного та листового картону , який можна купити оптом чи в роздріб за недорогою ціною у Харкові, Києві та інших містах України. Для того щоб оперативно отримувати найкориснішу інформацію зі світу упаковки та пакувальних матеріалів, додайте наш сайт до закладок у вашому браузері або підписуйтесь на розсилку в Особистому Кабінеті користувача. Інтернет-магазин «Експрес Упаковка» не займається розсилкою спаму, а повідомляє лише про найсвіжіші та корисні зміни та нововведення у світі пакувальних матеріалів. З нами ви завжди зможете купити за низькою ціною тільки найкращу упаковку оптом чи в роздріб у Харкові, Києві та інших містах України.

продовження див тут і тут

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн