Картонна гільза оптом та роздріб. Виготовлення на замовлення будь-яких видів та розмірів

Картонные гильзы оптом и в розницу. Изготовление втулок на заказ. Компанія «Експрес Упаковка» продасть недорого оптом та в роздріб картонні втулки та гільзи різного розміру, виготовлені з якісного картону та крафт-паперу підвищеної щільності.

Виготовлення та оптовий продаж картонних гільз, шпулів, втулок є одним з нових напрямків виробничої діяльності компанії «Експрес Упаковка», що динамічно розвиваються. Виробничі потужності нашої компанії забезпечені новим високотехнологічним обладнанням, що дозволяє, нарівні з виготовленням картонних коробок на замовлення, запропонувати кожному нашому клієнту в Харкові, Києві, Одесі та Дніпропетровську або в будь-якому іншому місті України замовити у нас і купити картонну оптом втулку (гільзу) чи партію таких втулок за низькими цінами. Крім того, ви можете замовити у нас виготовлення картонної шпулі (гільзи) практично будь-якого розміру і характеристик під різні типи продукції.


Що таке картонна гільза?

Картонные гильзы оптом и в розницу. Изготовление втулок на заказ. Гільзи та втулки з картону та паперу є одним із провідних напрямків виробництва целюлозно-паперової промисловості України. На сьогоднішній день картонна гільза міцно закріпилася серед основних витратних матеріалів провідних виробничих підприємств України. Так, практично всі заводи та фабрики, як великі, так і дрібніші, які займаються виробництвом або перемотуванням будь-яких рулонних матеріалів на українському та європейському ринках товарів та послуг, використовують у своїй роботі картонні гільзи різного розміру та щільності. Гільзи картонні широко використовуються для намотування паперу, картону, лінолеуму, поліетиленової плівки, спіненого поліетилену, а також застосовуються у швейній промисловості для намотування тканин, галантерейних стрічок, пряжі, ниток та інших матеріалів.

Але, попри активне застосування у промисловості, багатьом людей нашій країні цей вид целюлозно-паперової продукції залишається невідомим і незрозумілим. Тому поговоримо про картонну гільзу, замовити виготовлення якої ви можете в компанії «Експрес Упаковка», більш докладно і предметно. Почнемо, як і зазвичай, із визначення. Отже, почнемо.

Картонні гільзи, шпулі або, як їх зазвичай прийнято називати в побуті, втулки, являють собою паперові трубки певного діаметра, товщина та висоти. Даний вид картонної продукції виготовляється різними способами за декількома відмінними один від одного технологіями.


Виготовлення картонної гільзи методом спіральної навивки

Картонные гильзы оптом и в розницу. Изготовление втулок на заказ. Найбільш поширеним типом виробництва картонної гільзи в Україні є метод спіральної навивки. Відповідно до даної технології, паперові та картонні шпулі виробляються із застосуванням спеціального клею методом спіральної навивки смуг картону та паперу певної довжини, ширини та щільності. При цьому розміри і тип використовуваного матеріалу залежать від моделі і типу готової продукції, тому можуть сильно відрізнятися - по суті, будь-якими, за бажанням замовника.

Види клейових складів, які застосовують на виробництвах України для виготовлення картонних втулок, можуть сильно відрізнятися. Все залежить від ціни безпосередньо клею та підсумкової вартості картонної втулки. Однак найчастіше використовуваними вже не один десяток років у нашій країні залишаються композитні клеї та клейові суміші.

Після склеювання заготівля картонної втулки, яка в той момент може бути, в принципі, будь-якої довжини, повинна бути порізана на відповідні розміри, виходячи із заданих параметрів у замовлення або ГОСТі. На більшості підприємств України етап різання картонної гільзи автоматично проходить відразу після етапу склеювання та формування. При цьому під час порізки забезпечується та контролюється виробництво втулок потрібної міцності, однакового зовнішнього діаметра та рівномірної товщини стінок, згідно з планом замовлення.

Для створення паперових і картонних гільз, які ви можете замовити оптом та в роздріб онлайн на сайті компанії «Експрес Упаковка», ми використовуємо тільки високоякісний матеріал підвищеної міцності. Крім того, окремо варто відзначити спеціальний склад, яким ми обробляємо торцеві частини всіх втулок. Завдяки застосуванню розчину такого складу та консистенції всі гільзи, які ми можемо виготовити для вас на замовлення, мають прекрасний рівень вологостійкості та міцності.

Останнім етапом виробництва картонної гільзи методом спіральної навивки є етап технологічного сушіння виробу та його перевірка на відповідність плану замовлення.

Виготовлена на замовлення компанією «Експрес Упаковка» партія картонних втулок за бажанням замовника може бути упакована в гофрокороба різного розміру та розміщена на європіддонах з гофрокартону .

З метою підвищення збереження картонної гільзи при транспортуванні і зменшення часу, що витрачається на вантажні роботи, пропонуємо упаковку картонних втулок на європіддони з додатковою фіксацією за допомогою стрейч-плівки, скотчу або господарського шпагату .


Обладнання, що використовується у виробництві

При виготовленні картонної втулки, яку ви можете купити у нас оптом та в роздріб, компанія «Експрес Упаковка» використовує нове автоматичне обладнання, яке може виробляти 2-х, 3-х та 5-ти шарові картонні шпулі різного діаметру та довжини.

Виробництво здійснюється методом безперервного спірального намотування картонної стрічки на станину різного діаметра, параметри якого виставляються окремо вручну. При цьому ніж рухається разом з гільзою, що розрізається, а довжина гільзи може регулюватися.

Все обладнання, що використовується, має спарений привід для зручності завантаження картону і зменшення відходів виробництва. Також здійснюється постійний регульований підігрів станини, на яку проводиться намотування – таким чином забезпечується хороша склеювальність картону за будь-якої температури приміщення.


Технічні характеристики устаткування, що використовується у виробництві:

Назва параметра
Одиниці виміру
Показник
Продуктивність
м/хв
15-16
Час циклу відрізки
сік
3
Характеристики готової гільзи
мм
  • діаметр – від 12 до 100
  • товщина – від 0,4 до 2
Використовуваний матеріал

  • Крафт папір
  • пакувальний папір
  • крафт-картон
  • гофрований картон
  • пресований картон та спресований папір.
Щільність матеріалу
гр/м3
150-220
Використовуваний клей

використовуються різні види – залежно від типу замовлення


Застосування картонних гільз: де та як використовуються?

Картонные гильзы оптом и в розницу. Изготовление втулок на заказ. Картонні гільзи, які компанія «Експрес Упаковка» виготовить для вас на замовлення та продасть оптом та в роздріб, як ми вже говорили раніше, традиційно використовується для різних рулонних матеріалів, а також як ємності циліндричної форми для пакування сипучих товарів продовольчої та непродовольчої групи. Давайте тепер зупинимося докладніше на всіх можливих варіантах використання картонної гільзи:

  • намотування полімерних рулонних матеріалів (харчова та технічна стрейч-плівка , кольоровий та прозорий скотч, ВПП тощо);
  • намотування текстильних рулонних матеріалів: (натуральні та штучні тканини, нитки, волокна та пряжа);
  • намотування целюлозно-паперових рулонних матеріалів (офсетний папір, папір для мішків, рулонний гофрований картон, пергамент, папір для кашування, туалетний папір, папір для факсу та принтера, самоклеючі етикетки тощо);
  • намотування будівельних рулонних матеріалів (гідро- та пароізоляція зі спіненого поліетилену, руберойд, будівельна сітка, ізоляційна стрічка, наждачний папір, лінолеум тощо);
  • намотування пакувальних матеріалів (клеючі стрічки для пакування, двосторонні клеючі плівки, шпагат господарський та лляний, пакувальні стрічки ПЕТ та ін.);
  • ємності циліндричної форми (тубуси) (упаковка солі, спецій, чіпсів, алкогольних та безалкогольних лікеро-горілчаних товарів, порошкових сумішей, пральних порошків та іншої побутової хімії, упаковка поліграфічної продукції – газет, журналів, дитячих розмальовок тощо)


Додаткові можливості при замовленні картонних втулок оптом

Картонные гильзы оптом и в розницу. Изготовление втулок на заказ. Компанія «Експрес Упаковка» за бажанням замовника може виготовити картонні втулки таких конфігурацій:

  • картонні гільзи та тубуси з одноколірною печаткою – як зовнішньою, так і внутрішньою будь-якого кольору та відтінку.
  • картонні втулки та тубуси з однобарвним друком логотипу або будь-якою контактною інформацією за бажанням замовника
  • вологостійкі та ламіновані картонні гільзи та тубуси
  • картонні шпулі та тубуси з округленими краями (використовуються в текстильному виробництві для безперебійного зіскакування намотаної нитки або пряжі)
  • картонні втулки, патрони та тубуси зі спеціальними засічками та виїмками по краях гільзи – для додаткової фіксації будь-яких ниток або мотузок при намотуванні
  • картонні гільзи та тубуси з додатковим різанням на будь-які розміри.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн