Тришаровий гофрокартон у листах - найвигідніший матеріал для виробництва якісної упаковки (частина 2)

початок див тут

Трехслойный гофрированный картон в листах любых размеров недорого Харьков Киев Украина У попередній частині нашої статті про гофрований картон ми встигли познайомити вас із загальними положеннями про тришаровий гофрований картон, а також з'ясували, що тришаровий гофрокартон буває тільки листовим. Давайте продовжимо наше знайомство з тришаровим гофрованим картоном і детальніше заглибимося в його особливості та виробництво.

Отже, різна недорога споживча тара та упаковка з листового тришарового гофрокартону використовується і в нашій країні, і в усьому світі загалом уже досить давно – понад сто років. За ці роки тришаровий гофрований картон у листах повністю виправдав свій потенціал та відсунув на другий план будь-який інший вид сировини для виробництва упаковки. Свого часу поштовхом до появи листового гофрокартону як сировини для виробництва упаковки послужила гостра потреба в матеріалі, який добре захищав би предмети під час перевезення і при цьому мав би низьку вартість, не мав великої ваги - загалом був максимально вигідним і економічно, і технологічно. Тришаровий гофрований картон повністю виправдав усі очікування та на довгі роки закріпив за собою статус чудової сировини для виробництва упаковки. Таку високу популярність йому, крім дешевизни, забезпечило відмінну якість цього пакувального матеріалу - і сьогодні листовий гофрований картон застосовується для виробництва упаковки товарів у всьому світі. Недорогий тришаровий листовий гофрокартон - це пакувальний матеріал, що найбільш часто використовується в промисловості та сфері послуг, що відрізняється малою вагою, дешевизною і високими фізичними параметрами.


Переваги тришарового гофрокартону як сировини для упаковки

Трехслойный гофрированный картон в листах любых размеров недорого Харьков Киев Украина Оскільки питання актуальності та затребуваності листового тришарового гофрокартону для виробництва тари та упаковки, сподіваємося, ні в кого вже не викликає сумнівів, перейдемо до розмови про переваги даного матеріалу.

Будь-який виріб або готовий продукт можна розпивати по-різному і до нескінченності, підкреслювати його переваги, хвалити його за ті чи інші якості. Однак найважливішим і найчастіше вирішальним аргументом є питання ціни. І якщо для покупця така ціна занадто висока, то скільки не розхвалюй та рекламуй продукцію, купити він її не зможе. Тому важливо, щоб ціна на щось відповідала середньоринковим і була об'єктивною.

Ціна на листовий тришаровий гофрований картон в Україні на сьогоднішній день варіюється у досить широкому діапазоні – аж до кількох гривень за 1 квадратний метр на різних підприємствах. Але, порівняно з іншими видами сировини для виготовлення упаковки, ціна на тришаровий гофрокартон просто смішна! Наприклад, та ж деревина, з якої виготовляють дерев'яні ящики, коштує набагато дорожче. Втім, цю тему ми торкаємося постійно у статтях блогу інтернет-магазину "Експрес Упаковка", і, ймовірно, ні для кого вже не секрет, що будь-який гофрований картон або картон (не тільки тришаровий), а також тара та упаковка з нього, стоять в рази дешевше від конкурентних видів упаковки з інших матеріалів.

Другою очевидною перевагою тришарового гофрованого картону в листах є чудова жорсткість при зовсім невеликій вазі. Ви можете виготовляти різні вироби з даного матеріалу, що застосовуються в будь-яких цілях, однак і сам тришаровий гофрований картон, і вироби з нього в процесі обробки, виробництва, зберігання, перевезення та будь-якої іншої експлуатації і не втратять своєї міцності жорсткості навіть при високих статичних або динамічних навантажень! А важать вони зовсім трішки. Це дивовижне поєднання найважливіших для упаковки характеристик для багатьох виробників товарів має велике значення, тому вибір упаковки для тієї чи іншої продукції падає саме на недорогий листовий тришаровий гофрований картон , а також тару і упаковку з нього.

Ймовірно, хтось помітить, що той самий п'ятишаровий або семишаровий гофрований картон у листах ще жорсткіший і міцніший, і буде цілком правий. Але чи доцільно використовувати саме їхній, а не тришаровий гофрокартон? Адже ціна і на п'ятишарку, і на сімомийку в кілька разів перевищує ціну на листовий тришаровий гофрований картон . А в більшості випадків показників міцності тришарового листового гофрокартону, а також тари і упаковки з нього, цілком достатньо, і зайві витрати ні до чого.

Третім за ступенем важливості плюсом тришарового листового гофрованого картону ми назвали б його простоту і універсальність у використанні, або у виробництві упаковки - називайте, як кому більше подобається. Вироби з даного матеріалу виготовляються досить просто, саме виробництво при всіх своїх нюансах не є якимось складним технологічним процесом. А якщо говорити про виготовлення вже безпосередньо тари та упаковки з тришарового гофрованого картону, то порівняно з виготовленням, наприклад, пакувальних засобів з дерева або поліетилену воно в рази простіше. По суті, маючи аркуш тришарового гофрокартону та необхідну штанц-форму виготовити якийсь виріб зможе навіть непрофесіонал. На промисловому рівні в таких цілях використовується спеціальне обладнання, до речі, також досить просте у використанні, ну а в домашніх умовах будь-хто з листа тришарового гофрокартону за допомогою ножиць і клею зможе зробити для себе коробочку або щось інше.

На цьому завершимо другу частину розповіді про тришаровий гофрокартон для виробництва упаковки. Завершальна частина з'явиться на сторінках блогу інтернет-магазину Експрес Упаковка вже скоро.

продовження див тут

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн