Способи висікання паперових та картонних матеріалів (частина 2)

початок див тут

Изготовление листового и рулонного гофрокартона любых размеров недорого Харьков Киев Украина Ця технологія використовується при випуску продукції з паперу, коробкового картону, палітурного картону, гофрокартону, технічної стрейч-плівки і т.д. Так, наприклад, на сьогоднішній день висікання виробів за допомогою ножів із замкнутим контуром застосовується при виготовленні візиток, запрошень на заходи, етикеток, листівок, дитячих книг, якісних самозбірних картонних коробок , картонних конвертів, бандерольних конвертів , рекламних листівок нестандартної форми та багатьох інших виробів із целюлозно-паперових матеріалів.

Як бачите, розкид за типом продукції, що виготовляється, в даному випадку дуже широкий, а тому в даній галузі целюлозно-паперової промисловості спостерігається постійний розвиток і вдосконалення використовуваного обладнання. Відповідно, покращення або зміна обладнання в багатьох випадках дещо змінює формат висікання таких виробів. З кожним роком варіантів стає дедалі більше. Однак деякі найбільш стійкі технології все ж таки можна виділити Далі давайте поговоримо про такі, скажімо, стандартні формати висікання, які підходять для виробництва виробів з паперу, картону та гофрованого картону в Харкові, Києві та інших містах України.

На сьогоднішній день формат висікання паперових товарів (не тільки тари чи упаковки, а й багатьох інших) залежить від багатьох факторів, основними з яких є два: економічна доцільність та якість безпосередньо самої висікання. При цьому постійно зростаюча конкуренція та попит споживачів змушує виробників такої продукції експериментувати та пропонувати споживачеві все нові й нові форми та формати виробів, постійно підвищувати рівень оформлення продукції за збереження максимально конкурентоспроможної ціни. Тобто варіантів дійсно безліч, але ми їх для вашої зручності згрупуємо у дві категорії:

  • висікання виробів з листового матеріалу;
  • висікання виробів із стрічкового матеріалу.

Спочатку про листову висічку паперових виробів. Стосовно листа висікання відрізняється за кількома критеріями і може бути наступних типів:

  • висікання з одноколірного листа без зображень;
  • висікання виробів з одного великого листа;
  • висікання виробів зі стопи невеликих листів з одним зображенням;
  • висікання виробів зі стопи смуг із кількома зображеннями;
  • висікання зі стопи листів великого формату з багатьма зображеннями.

Изготовление листового и рулонного гофрокартона любых размеров недорого Харьков Киев Украина Висікання з рулонного матеріалу більш одноманітна. Можлива висікання з однієї стрічки або з кількох стрічок, накладених одна на іншу. Через простоту технології обладнання для здійснення рулонної висікання паперових товарів коштує не надто дорого, а тому асортимент пропозицій на продаж друкарсько-висікального обладнання, яке виконує одразу дві операції за один кат, у нашій країні досить великий. Ну, наприклад, дуже часто така висікання застосовується як одна з операцій, що виконуються у флексографських друкарських машинах або гібридних машинах, в яких використовуються кілька способів друку (офсетна, трафаретна, флексографська, класична висока, глибока). При цьому, вже традиційно, вибір того чи іншого варіанта висікання, а також того чи іншого обладнання залежить від багатьох факторів: розмірів та форми продукції, матеріалу, тиражу, необхідного часу виготовлення тощо. Велику роль, звичайно, відіграє і вартість друкарського обладнання , що варіюється в дуже широкому діапазоні цін. А тому далі поговоримо про основні способи висікання паперової продукції, які ми привели вище у вигляді списку.


Висікання виробів з одного великого листа

Такий тип висікання паперової тари є найпростішим і найдешевшим з точки зору вартості відповідного обладнання, а тому його використовують дуже багато картонно-паперових комбінатів Харкова і не тільки. Однак чи є він найефективнішим? - лише у деяких випадках. Проте такий формат набув широкого поширення в Україні досить давно і досі використовується багатьма середніми та малими підприємствами.

Висікання виробів з одного аркуша на сьогоднішній день здійснюється за кількома технологіями, що безпосередньо залежать від типу використовуваного обладнання. Так, наприклад, найбільш часто застосовуються: тигельний спосіб висікання, плоский спосіб висікання, висікання паперових виробів за допомогою штанцевих форм на ротаційних пресах, а також висікання паперової продукції на висікально-рилювальних верстатах. Далі давайте більш детально поговоримо про специфікацію та тонкощі даних технологій.

Почнемо, мабуть, з тигельного способу висікання паперової продукції. Чому саме тигель? В принципі, не можна сказати, що він найефективніший за кількістю деталей, що виготовляється, в годину або за інший умовно взятий відрізок часу, але за сукупністю характеристик тигель досить непоганий. Основним його плюсом перед іншими способами є, мабуть, компактність обладнання, що використовується. Тигельні преси є верстатом досить високий, проте площа виробничого приміщення, яке він займає, досить невелика. Зрозуміло, це вигідно, оскільки дозволяє використовувати вільний простір для чогось іншого та дозволяє використовувати такі преси у малогабаритних цехах.

продовження див тут

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн