Що таке ЗПС?

Воздушно-пузырчатая пленка, воздушно-пузырьковая пленка, ВПП, пузырчатая пленка, пленка с пузырьками Редакція інтернет-магазину «Експрес Упаковка» продовжує публікацію серії матеріалів, присвячених світові пакувальних виробів та приладдя для пакування. Купити сьогодні упаковку оптом чи в роздріб у Харкові, Києві та інших містах України за вигідною для кожного ціною досить просто – існує безліч стаціонарних спеціалізованих магазинів. Крім того, упаковка продається через інтернет. Щоб купити дешево упаковку у Харкові чи Києві, потрібно хоча б приблизно знати, який саме вид пакувальних виробів вам потрібен.

ВПП – це абревіатура повітряно-бульбашкової плівки, широко поширеного і при цьому порівняно нового для ринку України виду пакувальних та ізоляційних матеріалів. Тому при виборі цього виду упаковки у багатьох людей можуть виникнути питання та труднощі. Саме з цієї причини редакція інтернет-магазину «Експрес Упаковка» вирішила опублікувати цикл статей, присвячених повітряно-бульбашковій плівці. З нашою допомогою вибір недорогий ЗПС стане для вас простою формальністю та розвагою.

Продовжимо наше знайомство з повітряно-бульбашковою плівкою розглядом самого поняття ВПП . Що це таке? Які бувають види та типи? Отже, почнемо.


Що таке повітряно-бульбашкова плівка?

Воздушно-пузырчатая пленка, воздушно-пузырьковая пленка, ВПП, пузырчатая пленка, пленка с пузырьками Повітряно-бульбашкова плівка – це гнучкий прозорий пакувальний матеріал, поверхня якого рівномірно покрита невеликими виступами, заповненими повітрям. Використовується ВПП, яку можна купити оптом або в роздріб за вигідною ціною в Харкові, Києві, Дніпропетровську та інших містах України або замовити через інтернет, в першу чергу для предметів, яким необхідна додаткова збереження зовнішнього вигляду або цілісності конструкції. У цьому контексті широко поширене застосування повітряно-бульбашкової плівки під час вантажо- та авіаперевезень.

За великим рахунком, призначення повітряно-бульбашкової плівки дуже схоже на функціональне призначення пакувальної плівки з поліпропілену без бульбашок. Однак наявність цього самого пухирчастого шару дає можливість за допомогою даного пакувальної плівки перевозити безліч предметів, особливо вимогливих до умов вантажоперевезення. Так, завдяки своїм бульбашкам, пухирчаста плівка захищає вантаж від різного роду механічних пошкоджень, а також від пилу, бруду, дощу і т.п.

Така структура плівки є основною перевагою при виборі упаковки для перевезення різноманітних предметів. ВПП для телевізора або іншої побутової та офісної техніки, що має екран. При цьому властивості екрану можуть бути різними. Відмінним прикладом є багаторічна покупка оптом повітряно-бульбашкової плівки виробниками та експортерами для транспортування телевізорів або моніторів комп'ютерів. ВПП однаково успішно справляється із захистом TFT, LCD та РК моделей.

Особливо варто відзначити використання повітряно-бульбашкової плівки або плівки air bubble для перевезення вантажів або домашніх або офісних переїздів взимку при низькій температурі. Повітряно-бульбашкова плівка навіть у таких умовах чудово справляється зі своїми прямими обов'язками.

Це далеко не всі можливості застосування ВПП, яку можна купити оптом та в роздріб дешево у Харкові, Києві та інших містах України. Однак у рамках цієї статті ми даємо лише загальну інформацію про призначення бульбашкової плівки, докладніше дана тема буде розглянута докладніше в окремій статті.


Як виготовляється повітряно-бульбашкова плівка?

Воздушно-пузырчатая пленка, воздушно-пузырьковая пленка, ВПП, пузырчатая пленка, пленка с пузырьками Для виробництва повітряно-бульбашкової плівки, що продається оптом і в роздріб дешево в Харкові, Києві та інших містах України, зрозуміло, необхідне спеціалізоване обладнання та умови, а також спеціально підготовлений персонал.

Основною сировиною для повітряно-бульбашкової плівки є поліетилен високого тиску або поліетилен низької щільності - LLDPE. Про цей матеріал та його роль у створенні повітряно-бульбашкової плівки ми ще поговоримо в майбутніх статтях. А зараз лише нагадаємо, що цей лінійний поліетилен отримують шляхом кополімеризації етилену з олефінами. Відрізняється вузьким розподілом молекулярної маси, що у комбінації з лінійною структурою молекули дає підсумковому продукту, тобто цікавої для нас повітряно-бульбашкової плівці, принципово нові властивості і можливості. Так, наприклад, стрейч-плівка з поліетилену LLDPE є міцною та міцною, проте її міцність на розрив та стійкість до різного роду механічних пошкоджень не йдуть ні в яке порівняння з даними характеристиками повітряно-бульбашкової плівки , яку можна купити оптом та в роздріб у Харкові , у Києві, Дніпропетровську та Одесі, а також в інших містах України за недорогою ціною.


На цьому, мабуть, закінчимо нашу сьогоднішню розповідь про ВПП, яку можна замовити оптом чи купити в роздріб у Харкові, Києві та інших містах України. Читайте продовження на сторінках блогу інтернет-магазину «Експрес Упаковка».

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн