Як користуватися повітряно-бульбашковою плівкою для упаковки? Детальна інструкція (частина 1)

Упаковочная воздушно-пузырьковая пленка Д65 У попередніх статтях нашого блогу редакція інтернет-магазину «Експрес Упаковка» встигла познайомити вас із таким видом упаковки, як повітряно-бульбашкова плівка. Як ви вже знаєте, будь-яка якісна пакувальна плівка з бульбашками такого типу, незалежно від модифікації, має один або кілька шарів наповнених повітрям бульбашок, які, власне кажучи, служать для максимального захисту вантажу від механічних пошкоджень. Між шарами бульбашок обов'язково є гладкий шар поліпропіленового або поліетиленового (залежить від моделі пухирцевої плівки) полотна, яке, у свою чергу, сприяє захисту упакованого товару або вантажу від пилу, бруду, подряпин та інших напастей, що бруднять і псують.

У цій статті ми продовжимо говорити про повітряно-бульбашкову плівку, купити яку для упаковки предметів ви можете в каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка», та розповімо вам про те, як правильно використовувати пакувальну повітряно-бульбашкову плівку – як тришарову ЗПС, так і двошарову.


Як правильно упаковувати товар чи вантаж у повітряно-бульбашкову плівку?

Використання повітряно-бульбашкової плівки для пакування різних товарів і вантажів на сьогоднішній день є поширеним способом пакування. Однак у більшості випадків повітряно-бульбашкова плівка використовується як допоміжна упаковка, що вирішує локальні завдання. Основною ж транспортною тарою та упаковкою, як і раніше, є коробки, ящики, контейнери. Причому найцікавіше, що матеріал виготовлення основної упаковки абсолютно неважливий, це може бути недорогий тришаровий або двошаровий гофрокартон , дерево, пластмаса – повітряно-бульбашкова плівка для упаковки використовується однаково успішно з усіма цими матеріалами. Немає жодних обмежень. Просто упаковали вантаж у повітряно-бульбашкову плівку, поклали в коробку та завантажили у транспорт.

Начебто все зрозуміло і нескладно. Однак повітряно-бульбашкова плівка для упаковки повинна використовуватися максимально коректно і правильно, якщо, звичайно, ви хочете досягти максимального захисту для свого вантажу. Якщо поставитися до процесу упаковки вантажу у ЗПС безвідповідально, ви ризикуєте після прибуття розпакувати уламки розбитих товарів, що не підлягають ремонту та відновленню. Але якщо ж ви хочете забезпечити цілість і максимальне збереження вантажу при перевезенні, зберіганні, перенесенні вручну, то рекомендуємо вам скористатися покроковою інструкцією для використання повітряно-бульбашкової плівки від компанії «Експрес Упаковка». Ми навчимо вас, як зберігати на складі і перевозити вантаж, що легко б'ється, з одного міста в інше, як перевезти товари з країн Євросоюзу, щоб вони не розбилися, як перевезти в цілості та збереженні тендітні старовинні речі, цінності та антикваріат, як транспортувати дорогий плазмовий телевізор автомобільним. , залізничним та морським транспортом? Отже, почнемо.


Пакувальна пляшечка: як використовувати правильно?

Рулон качественной воздушно-пупырчатой пленки Для початку слід розуміти, що повітряно-бульбашкова плівка, як і будь-який інший пакувальний матеріал, має безліч видів та моделей. Основними ж з них для пакування товарів і вантажів є недорога та якісна двошарова повітряно-бульбашкова плівка та тришарова повітряно-бульбашкова плівка. Детально про ці види ЗПС ми розповідали в попередніх статтях нашого блогу, тому рекомендуємо вам ознайомитися з їх змістом.

Якщо ж коротко підрезюмувати інформацію про види пакувальної повітряно-бульбашкової плівки, то важливо розуміти кілька основних моментів. Двошарову плівку, що складається з одного гладкого полімерного шару (поліетилен, поліпропілен, поліуретан та ін.) та одного шару бульбашок, заповнених повітрям, найкраще використовувати як прокладочний або пакувальний матеріал при перевезенні та зберіганні будь-яких предметів. Крім того, вона може служити і набивним матеріалом, необхідним при транспортуванні виробів зі скла або кераміки, різних приладів і т.д. Також у неї упаковують тендітну електроніку, вироби з чутливими типами покриття (наприклад, з рідкокристалічним екраном) тощо, які потребують особливо дбайливої експлуатації, зберігання та транспортування. Тришарова плівка ж більш міцна, тому що складається з двох полімерних шарів, між якими знаходиться один пухирцевий шар. Вона добре зшивається і використовується як упаковка не тільки обгорткового типу, але і підходить як самостійна упаковка для багатьох товарів і вантажів. Зокрема, із тришарової повітряно-пухирчастої плівки виготовляють різноманітні чохли, мішки, сумки та пакети.

продовження див тут

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн