Класифікація ВПП: двошарова повітряно-бульбашкова плівка (частина 1)

Воздушно-пузырчатая пленка, воздушно-пузырьковая пленка, ВПП, пузырчатая пленка, пленка с пузырьками Редакція інтернет-магазину «Експрес Упаковка» продовжує публікацію серії матеріалів, присвячених світові пакувальних виробів та приладдя для пакування. Купити сьогодні упаковку оптом чи в роздріб у Харкові, Києві та інших містах України за вигідною для кожного ціною досить просто – існує безліч стаціонарних спеціалізованих магазинів. Крім того, упаковка продається через інтернет. Щоб купити дешево упаковку в Харкові чи Києві, потрібно хоча б приблизно знати, який саме вид пакувальних виробів вам потрібен.

ВПП – це абревіатура повітряно-бульбашкової плівки , широко поширеного і при цьому порівняно нового для ринку України виду пакувальних та ізоляційних матеріалів. Тому при виборі цього виду упаковки у багатьох людей можуть виникнути питання та труднощі. Саме з цієї причини редакція інтернет-магазину «Експрес Упаковка» вирішила опублікувати цикл статей , присвячених повітряно-бульбашковій плівці. З нашою допомогою вибір недорогий ЗПС стане для вас простою формальністю та розвагою.

Продовжимо наше знайомство з повітряно-бульбашковою плівкою розглядом самого поняття ВПП . Що це таке? Які бувають види та типи? Отже, почнемо.


Двошарова ВПП

Воздушно-пузырчатая пленка, воздушно-пузырьковая пленка, ВПП, пузырчатая пленка, пленка с пузырьками Двошаровий вид повітряно-пухирчастої плівки широко поширений вид пакувальної бульбашкової плівки, яку можна купити оптом і в роздріб недорого в Харкові, Києві та інших містах України. Таке масштабне поширення абсолютно не дивно, адже популярність саме цього виду плівки з бульбашками дуже велика. У стандартному варіанті ми використовуємо повітряно-бульбашкову плівку для пакування електроніки та обладнання, автозапчастин, посуду, ексклюзивних меблів, цінних речей та антикваріату, при квартирному та офісному переїзді та для багатьох інших цілей. Також можливе використання двошарової ЗПС у нестандартних цілях – це ідеальна плівка для лопання бульбашок, настільки улюбленого багатьма тактильними розвагами.

Але для початку давайте розберемося, що ж являє собою двошарова повітряно-бульбашкова плівка .


Що таке двошарова повітряно-бульбашкова плівка?

Двошарова повітряно-бульбашкова плівка – це пакувальна плівка, як не важко здогадатися з назви, що складається з двох шарів – шару бульбашок та гладкого шару поліетилену високого тиску LLDPE.

Досить часто використовуються в документах і при усних бесідах інші назви повітряно-бульбашкової двошарової плівки: двошарова повітряно-бульбашкова, двошаровий лепех бабл, повітряна плівка 2-х шарова, подвійна пухирчаста плівка, пухирчаста двошарова плівка. Однак, як кажуть, від зміни місць доданків сума не змінюється – всі ці назви позначають один і той самий пакувальний матеріал, такий популярний серед виробників та споживачів величезного ряду товарів та послуг у Харкові, Києві, Дніпропетровську та Одесі. Так, по суті, в кожному місті України можна купити в будь-якій кількості оптом або в роздріб ВПП двошарову за вигідною ціною.

Воздушно-пузырчатая пленка, воздушно-пузырьковая пленка, ВПП, пузырчатая пленка, пленка с пузырьками Використовується повітряно-бульбашкова плівка двошарова, яку можна купити оптом і в роздріб у Харкові, Києві та інших містах України, головним чином як пакувальний або прокладочний матеріал при перевезенні та зберіганні крихких та цінних матеріалів (скло, фарфор, кераміка тощо) .), і навіть виробів із них. Також поширеним варіантом застосування ЗПС у Харкові, Києві та інших містах України є обгортання картин, побутової та офісної техніки, а також сувенірної продукції знову-таки під час транспортування та зберігання на складі. Такий широкий формат застосування обумовлений насамперед здатністю повітряно-бульбашкової плівки забезпечити збереження і цілісність вантажу, що перевозиться, або вантажу на зберіганні практично в будь-яких умовах, уберегти товар від більшості зовнішніх факторів.


На цьому ми, мабуть, завершимо першу частину розповіді про двошарову повітряно-бульбашкову плівку , яку ви можете купити оптом або в роздріб у Харкові, Києві або інших містах України. Також повітряно-пухирчасту плівку легко можна замовити через інтернет, потрібно лише вибрати відповідний інтернет-магазин з вигідними цінами і умовами доставки. Інтернет-магазин «Експрес Упаковка» пропонує своїм клієнтам повітряно-бульбашкову плівку за найвигіднішими цінами як оптом, так і в роздріб. Наші високопрофесійні менеджери завжди зможуть відповісти на будь-які ваші запитання щодо 2-х шарової ЗПС та допомогти з вибір та оформленням замовлення.

Продовження розповіді про двошаровий вид повітряно-бульбашкової плівки читайте незабаром на сторінках блогу інтернет-магазину «Експрес Упаковка». У наступній частині ми поговоримо про виробництво та виготовлення повітряно-бульбашкової плівки.

продовження див тут


Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн