Класифікація ВПП: двошарова повітряно-бульбашкова плівка (частина 2)

початок див тут

Воздушно-пузырчатая пленка, воздушно-пузырьковая пленка, ВПП, пузырчатая пленка, пленка с пузырьками Редакція інтернет-магазину «Експрес Упаковка» продовжує публікацію серії матеріалів, присвячених світові пакувальних виробів та приладдя для пакування. Купити сьогодні упаковку оптом чи в роздріб у Харкові, Києві та інших містах України за вигідною для кожного ціною досить просто – існує безліч стаціонарних спеціалізованих магазинів. Крім того, упаковка продається через інтернет. Щоб купити дешево упаковку в Харкові чи Києві, потрібно хоча б приблизно знати, який саме вид пакувальних виробів вам потрібен.

ВПП – це абревіатура повітряно-бульбашкової плівки, широко поширеного і при цьому порівняно нового для ринку України виду пакувальних та ізоляційних матеріалів. Тому при виборі цього виду упаковки у багатьох людей можуть виникнути питання та труднощі. Саме з цієї причини редакція інтернет-магазину «Експрес Упаковка» вирішила опублікувати цикл статей, присвячених повітряно-бульбашковій плівці. З нашою допомогою вибір недорогий ЗПС стане для вас простою формальністю та розвагою.

Продовжимо наше знайомство з двошаровою повітряно-бульбашковою плівкою . Сьогодні йтиметься про виробництво даного виду пакувальної бульбашкової плівки, а також про види та типи двошарової ЗПС. Отже, почнемо.


Виробництво двошарової повітряно-бульбашкової плівки

Повітряно-бульбашкова плівка, як і будь-який синтетичний матеріал, виготовляється на спеціальному обладнанні та в кілька виробничих етапів. Кількість цих етапів безпосередньо залежить від кількості шарів майбутньої пухирчастої плівки . Тобто, виробництво двошарової повітряно-бульбашкової плівки, яку можна купити оптом або в роздріб за низькою ціною в Харкові, Києві, Дніпропетровську та Херсоні, а також у багатьох інших містах України, займає менше часу і потребує меншої кількості обладнання, персоналу та ресурсів.

Воздушно-пузырчатая пленка, воздушно-пузырьковая пленка, ВПП, пузырчатая пленка, пленка с пузырьками Саме виробництво повітряно-бульбашкової плівки по суті полягає в наповненні сухим повітрям розігрітого поліетилену у формі цих бульбашок. Однак це якщо говорити коротко. Давайте все ж таки познайомимося більш детально з виготовленням на промисловому рівні двошарової ВПП, яку можна купити в Харкові, в Києві та в інших містах України.

Насамперед слід сказати, що повітряно-бульбашкова плівка може бути мінімум двох шарів, а як максимум – п'ять і більше.

  • Перший шар повітряно-бульбашкової плівки – це, власне, поліетилен. Але не будь-який поліетилен підходить для виробництва ЗПС. Найкраще використовувати поліетилен високого тиску та низької щільності. Однак у випадку з українськими виробниками повітряно-бульбашкової плівки так відбувається не завжди. З метою економії дуже часто використовуються й інші компоненти та полімери.
  • Другий шар ВПП - це, власне, бульбашки. Отримують їх у два етапи. Спочатку сировині, тобто поліетилену, надається форма кулі, або бульбашок. А потім кожна бульбашка заповнюється сухим повітрям залежно від величини бульбашки – його об'єму.
  • На третьому етапі пухирцевий шар у певному температурному режимі приклеюється до першого – основного.

Також варто зазначити, що розмір бульбашок встановлюється заздалегідь – залежно від типу плівки та її функціонального призначення. Будь-яке спеціалізоване обладнання має такі функції, тому дана операція не є складною.

«А як же шлюб? Адже на 1 м 2 плівки припадає безліч бульбашок, невже всі ідеально відповідають заданому розміру? - Запитає ви і будете абсолютно праві. Однак у випадку з пухирчастою плівкою міліметрові похибки немає принципового значення, тому оцінюється підсумковий готовий продукт.

Крім двошарової бульбашкової плівки з поліетилену, у Харкові, Києві та інших містах України випускається також і тришарова і чотиришарова повітряно-бульбашкова плівка. Про них ми поговоримо пізніше в окремих статтях, тому що кожен вид є цікавим та за своїм функціональним призначенням відрізняється від інших. Як то кажуть, двома словами всього не поясниш.


Двошарова ВПП сьогодні

Воздушно-пузырчатая пленка, воздушно-пузырьковая пленка, ВПП, пузырчатая пленка, пленка с пузырьками Повітряно-бульбашкова двошарова плівка поєднала в собі кращі властивості поліетилену та рівень сучасних технологій. Це повністю синтетичний продукт, який, однак, є екологічно безпечним, тому що поліетилен є розчинною речовиною та має період напіврозпаду та розпаду.

У зв'язку з цим хотілося б зазначити, що наприкінці минулого року відбулася конференція ООН (Організації Об'єднаних Націй) у Парижі, присвячена екологічним проблемам та клімату. Було прийнято безліч рішень, винесені резолюції, і якщо підсумувати всі рішення сильних світу цього і виділити важливе для нас і конкретно для повітряно-бульбашкової плівки, що виходить наступне: хоча поліетилен і матеріали з нього або на його основі і є дорожчим у виробництві та закупівлі матеріалом, але його екологічність є важливим чинником. Тому пакувальним матеріалам на основі поліетилену надаватиметься перевага, а виробникам – фінансова підтримка держави. Отже, майбутнє такого пакувального матеріалу, як повітряно-бульбашкова плівка (виробництво Україна чи ЗПС з Європи), бачиться дуже перспективним. Напевно, у найближчі роки ми побачимо нові, більш досконалі види ЗПС .

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн