Класифікація ВПП: тришарова повітряно-бульбашкова плівка (частина 1)

Воздушно-пузырчатая пленка, воздушно-пузырьковая пленка, ВПП, пузырчатая пленка, пленка с пузырьками Редакція інтернет-магазину «Експрес Упаковка» продовжує публікацію серії матеріалів, присвячених світові пакувальних виробів та приладдя для пакування. Купити сьогодні упаковку, наприклад, з поліетилену оптом чи в роздріб у Харкові, Києві та інших містах України за недорогою ціною досить просто – існує безліч стаціонарних спеціалізованих магазинів. Крім того, упаковка продається через інтернет. Щоб купити дешево упаковку в Харкові чи Києві, потрібно хоча б приблизно знати, який саме вид пакувальних виробів вам потрібен.

Саме тому в цій статті ми розповімо вам про тришаровий вид повітряно-бульбашкової плівки . Але для початку давайте ще раз згадаємо, що таке повітряно-бульбашкова плівка в широкому значенні цього слова.

ВПП – це абревіатура повітряно-бульбашкової плівки, широко поширеного і при цьому порівняно нового для ринку України виду пакувальних та ізоляційних матеріалів. Завдяки своїй структурі та властивостям повітряно-бульбашкова плівка є просто незамінним предметом при організації вантажоперевезень, офісних та домашніх переїздів тощо.

Пухирцева плівка виготовляється з поліетилену високого тиску – LLDPE. І хоча назва цього полімеру дуже складна і заплутана, коштує він як сировинний матеріал порівняно дешево, тому повітряно-бульбашкова плівка в Харкові, Києві, Дніпропетровську та інших містах України продається за дешевою ціною як оптом, так і в роздріб.


ВПП тришарова

Воздушно-пузырчатая пленка, воздушно-пузырьковая пленка, ВПП, пузырчатая пленка, пленка с пузырьками Що ж, із загальними відомостями про ЗПС ми вас познайомили, тепер давайте поговоримо докладно про тришарову повітряно-бульбашкову плівку.

Повітряно-бульбашкова плівка тришарова, яку можна купити оптом і в роздріб у Харкові, Києві та інших містах України, як ми вже пояснили, коштує порівняно дешево, тому в нинішніх умовах розвитку українського ринку та виробництва даний вид пакувального матеріалу міцно зайняв свою нішу. , причому, схоже, серйозно та надовго. Крім низької вартості, використання ЗПС як прокладочного або пакувального матеріалу характеризується декількома корисними особливостями. Детально на них ми зупинимося трохи згодом, а зараз лише дамо загальну характеристику в контексті вантажоперевезень.

Тришарова пухирцева плівка , яку можна купити оптом або в роздріб в Харкові, в Києві та в інших містах України, має дуже малу вагу, що вкрай зручно при перевезенні різних предметів. Погодьтеся, куди вигідніше використовувати легкий і недорогий пакувальний матеріал під час вантажоперевезень, адже в такому випадку ви маєте можливість завантажити більше продукції або речей, що перевозяться. Тобто повітряно-бульбашкова плівка – це дуже економічний і вигідний матеріал для пакування.

Воздушно-пузырчатая пленка, воздушно-пузырьковая пленка, ВПП, пузырчатая пленка, пленка с пузырьками Тришарова повітряно-бульбашкова плівка тришарова має високий показник міцності та міцності на розрив. Руками якісну пакувальну тришарову повітряно-бульбашкову плівку не розірвати – потрібні ножиці. Дана особливість дозволяє застосовувати 3-х шарову ЗПС у справді величезній кількості ситуацій. Даний вид упаковки є для багатьох справжньою паличкою-виручалочкою. Посудіть самі, перевезення телевізорів або моніторів для комп'ютера – це дуже делікатний і непростий процес. Вантаж, що перевозиться, все ж таки, дуже тендітний і вкрай сприйнятливий до впливу різного роду зовнішніх факторів. Так, насамперед будь-який продавець електронної техніки побоюється псування товару під час вантажоперевезень від сколів, подряпин та ударів. Дана продукція моментально втрачає товарний вигляд і фактично підлягає ремонту та заміні зіпсованих деталей. А заміна та ремонт – справа досить дорога, як, втім, і сама продукція цього типу. Повітряно-бульбашкова плівка тришарова ж рятує від цих усіх небезпек. Запакований у тришарову ВПП телевізор або РК-монітор надійно захищені і практично гарантовано доїдуть до призначення в цілості та безпеці.

Тришарова повітряно-бульбашкова плівка має досить широкий діапазон робочих температур – від +80°С до -60°С. Ця особливість також дуже приваблива з погляду вантажоперевезень. Адже ні для кого не секрет, що перевезення здійснюються за будь-якої погоди – аби дорожнє полотно дозволяло. Тому продукція перевозиться і в дику спеку, і у лютий холод. І якщо багато пакувальних матеріалів в таких умовах втрачають свої властивості, то тришарова повітряно-бульбашкова плівка, яку можна купити дешево оптом та в роздріб у Харкові, Києві та інших містах України, зберігає всі свої характеристики та особливості у вихідному стоянні.

На цьому ми, мабуть, завершимо першу частину розповіді про тришарову повітряно-бульбашкову плівку, або ВПП. Продовження читайте незабаром на сторінках блогу інтернет-магазину «Експрес Упаковка».

продовження див тут

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн