Модифікації та ексклюзивні види повітряно-бульбашкової плівки (частина 1)

Воздушно-пузырчатая пленка, воздушно-пузырьковая пленка, ВПП, пузырчатая пленка, пленка с пузырьками Редакція інтернет-магазину «Експрес Упаковка» продовжує публікацію серії матеріалів, присвячених світові пакувальних виробів та приладдя для пакування. Купити сьогодні упаковку оптом чи в роздріб у Харкові, Києві та інших містах України за вигідною для кожного ціною досить просто – існує безліч стаціонарних спеціалізованих магазинів. Крім того, упаковка продається через інтернет. Щоб купити дешево упаковку в Харкові чи Києві, потрібно хоча б приблизно знати, який саме вид пакувальних виробів вам потрібен.

ВПП – це абревіатура повітряно-бульбашкової плівки, широко поширеного і при цьому порівняно нового для ринку України виду пакувальних та ізоляційних матеріалів. Тому при виборі цього виду упаковки у багатьох людей можуть виникнути питання та труднощі. Саме з цієї причини редакція інтернет-магазину «Експрес Упаковка» вирішила опублікувати цикл статей, присвячених повітряно-бульбашковій плівці. З нашою допомогою вибір недорогий ЗПС стане для вас простою формальністю та розвагою.

З різними видами та типами повітряно-бульбашкової плівки, яку можна купити оптом та в роздріб у Харкові, Києві та інших містах України або замовити через інтернет, ми вже встигли вам розповісти. Тепер настала черга розібратися в різних модифікаціях ВПП: розглянути їх особливості та відмінність, а також з'ясувати, для яких цілей яка модифікація повітряно-пухирчастої плівки підходить, а для яких – ні. Отже, почнемо.

Насамперед, слід сказати, що повітряно-бульбашкові плівки як двошарові, так і тришарові можуть бути з металізованим покриттям, комбінованими спіненим поліетиленом, картоном, фольгою; до їх складу можуть входити різні добавки, такі як антистатик, антифог, світлостабілізатор.

Наприклад, світловий стабілізатор завжди використовується при виробництві парникових повітряно-бульбашкових плівок , які є у продажу оптом та в роздріб у магазинах Харкова, Києві, Одеси та Дніпропетровська, а також інших міст України.

Давайте тепер по порядку розглянемо найцікавіші модифікації повітряно-бульбашкової плівки.


Комбінована повітряно-бульбашкова плівка

Комбінована ВПП – це повітряно-бульбашкова плівка з використанням спіненого поліетилену. Дана модифікація бульбашкової плівки є дуже надійним пакувальним та прокладним матеріалом завдяки своїй міцності на розрив та стійкості до різних механічних пошкоджень. А все тому, що для цього виду плівки пухирчастої характерні найкращі якості і повітряно-бульбашкової плівки, і спіненого поліетилену.

Використовується комбінована повітряно-бульбашкова плівка головним чином виробниками дорогих та ексклюзивних меблів, а також у разі, коли необхідне транспортування предметів меблів на далекі відстані – насамперед на експорт до інших країн.

Характерними особливостями комбінованої модифікації повітряно-бульбашкової плівки є: підвищена міцність, відмінні властивості, що амортизують, презентабельний зовнішній вигляд і невисока ціна оптом або в роздріб за метр квадратний.


Парникова світлостабілізована повітряно-бульбашкова плівка

Воздушно-пузырчатая пленка, воздушно-пузырьковая пленка, ВПП, пузырчатая пленка, пленка с пузырьками Парникова світлостабілізована повітряно-бульбашкова плівка – це модифікація повітряно-бульбашкової плівки, до складу якої при виготовленні додаються спеціальні речовини, що покращують її міцність, а також продовжують термін експлуатації на відкритому повітрі, що збільшують опір опадам, прямим сонячним променям і перепаду.

Парникова пухирчаста плівка є своєрідним «склопакетом», вона володіє малою вагою, захищає від заморозків у 80 разів краще, ніж скло, і в 120 разів краще, ніж звичайна повітряно-бульбашкова плівка.

Унікальна структура матеріалу даного виду ЗПС дає можливість безперервно використовувати таку пухирцеву плівку на відкритому повітрі протягом 5 і більше років, якщо, звичайно, модель якісна і зроблена за всіма стандартами та ГОСТами. Зовнішня сторона такої ЗПС відмінно пропускає необхідні для життя та росту рослин ультрафіолетові промені, а внутрішня сторона у свою чергу завдяки своїй структурі перешкоджає утворенню великої краплі конденсату та усуває так званий ефект лінзи.

На цьому ми, мабуть, завершимо першу частину статті про модифікації повітряно-бульбашкової плівки , яку можна купити оптом та в роздріб дешево чи дорого у Харкові, Києві, Одесі та Дніпропетровську, а також в інших містах України. Продовження читайте на сторінках блогу інтернет-магазину «Експрес Упаковка» найближчим часом. Також рекомендуємо вам перейти в «Особистий кабінет» та зареєструватися, щоб отримувати сповіщення про найсвіжіші новини зі світу упаковки.

продовження див тут

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн