Модифікації та ексклюзивні види повітряно-бульбашкової плівки

Модифікації та ексклюзивні види повітряно-бульбашкової плівки (частина 2)

початок див тут

Воздушно-пузырчатая пленка, воздушно-пузырьковая пленка, ВПП, пузырчатая пленка, пленка с пузырьками Редакція інтернет-магазину «Експрес Упаковка» продовжує публікацію серії матеріалів, присвячених світові пакувальних виробів та приладдя для пакування. Купити сьогодні упаковку оптом чи в роздріб у Харкові, Києві та інших містах України за вигідною для кожного ціною досить просто – існує безліч стаціонарних спеціалізованих магазинів. Крім того, упаковка продається через інтернет. Щоб купити дешево упаковку в Харкові чи Києві, потрібно хоча б приблизно знати, який саме вид пакувальних виробів вам потрібен.

ВПП – це абревіатура повітряно-бульбашкової плівки, широко поширеного і при цьому порівняно нового для ринку України виду пакувальних та ізоляційних матеріалів. Тому при виборі цього виду упаковки у багатьох людей можуть виникнути питання та труднощі. Саме з цієї причини редакція інтернет-магазину «Експрес Упаковка» вирішила опублікувати цикл статей, присвячених повітряно-бульбашковій плівці. З нашою допомогою вибір недорогий ЗПС стане для вас простою формальністю та розвагою.

У цій статті ми продовжимо розглядати різні варіації та модифікації повітряно-бульбашкової плівки, представленої на ринку України. Сьогодні йтиметься про такі варіанти ВПП , як повітряно-бульбашкова плівка з металізованим покриттям, ВПП комбінована фольгою, повітряно-бульбашкова плівка комбінована картоном і, нарешті, повітряно-бульбашкова плівка для покриття басейнів. Отже, почнемо.


Повітряно-бульбашкова плівка з металізованим покриттям та ВПП комбінована фольгою

Відмінною особливістю даного виду повітряно-бульбашкової плівки , який в принципі не складно купити оптом чи в роздріб у магазинах Харкова та Києва, є високий опір теплопередачі та, як наслідок, високі теплоізолюючі властивості.

Призначена така ВПП в першу чергу для теплоізоляції стін, перекриттів, покрівлі, застосовується в системах «тепла підлога».

Основними перевагами повітряно-бульбашкової плівки з металізованим покриттям є: високий показник опору теплопередачі; теплоізолюючі властивості, що не залежать від вологості; екологічна чистота; забезпечення паро- та звукоізоляції; довговічність (понад 50 років); невисока вартість та економічність.


Повітряно-бульбашкова плівка для покриття басейнів

Воздушно-пузырчатая пленка, воздушно-пузырьковая пленка, ВПП, пузырчатая пленка, пленка с пузырьками Цей різновид пакувальної пухирчастої плівки є 2-х шарову плівку, що складається з шару гладкого поліетилену і шару бульбашок. Завдяки бульбашкам, заповненим сухим повітрям, матеріал добре тримається на поверхні, істотно уповільнює процес охолодження води, також не загниє, не пліснявіє, не розкладається і не піддається впливу мікробів і комах.

Повітряно-бульбашкова плівка для басейнів також захищає воду від забруднень і забезпечує вологоізоляцію зовнішніх будівель.


Повітряно-бульбашкова плівка комбінована картоном

Відмінною особливістю даного виду повітряно-бульбашкової плівки, яку можна купити оптом чи в роздріб недорого в Харкові, Києві та інших містах України, є особливий захист від вологості та підвищена міцність. Комбінована картоном бульбашкова плівка поєднує в собі властивості, що амортизують ЗПС, і специфічні можливості крафт-паперу і картону.

Використовується повітряно-бульбашкова плівка даного типу для упаковки предметів, критичних до вологості або потребують спеціального захисту міцності. Наприклад, для упаковки елементів меблів, що містять скло, дзеркала.

На цьому ми закінчимо нашу розповідь про модифікації повітряно-бульбашкової плівки, яку можна купити оптом та в роздріб дешево чи дорого в Харкові, Києві, Одесі та Дніпропетровську, а також в інших містах України. Якщо ви хочете отримувати повідомлення та читати інші статті про упаковку, рекомендуємо вам перейти до «Особистого кабінету» та зареєструватися, а також підписатися на розсилку.


Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн