Можливості використання повітряно-пухирчастої плівки (частина 1)

Воздушно-пузырчатая пленка, воздушно-пузырьковая пленка, ВПП, пузырчатая пленка, пленка с пузырьками Редакція інтернет-магазину «Експрес Упаковка» продовжує публікацію серії матеріалів, присвячених світові пакувальних виробів та приладдя для пакування. Купити сьогодні упаковку оптом чи в роздріб у Харкові, Києві та інших містах України за вигідною для кожного ціною досить просто – існує безліч стаціонарних спеціалізованих магазинів. Крім того, упаковка продається через інтернет. Щоб купити дешево упаковку в Харкові чи Києві, потрібно хоча б приблизно знати, який саме вид пакувальних виробів вам потрібен.

ВПП – це абревіатура повітряно-бульбашкової плівки, широко поширеного і при цьому порівняно нового для ринку України виду пакувальних та ізоляційних матеріалів. Тому при виборі цього виду упаковки у багатьох людей можуть виникнути питання та труднощі. Саме з цієї причини редакція інтернет-магазину «Експрес Упаковка» вирішила опублікувати цикл статей, присвячених повітряно-бульбашковій плівці. З нашою допомогою вибір недорогий ЗПС стане для вас простою формальністю та розвагою.

Сьогоднішня наша стаття продовжить розгляд основних характеристик повітряно-бульбашкової плівки , яку можна купити оптом чи в роздріб за недорогою ціною в Харкові, Києві, а також в інших містах України. Ми поговоримо про спектр застосування повітряно-бульбашкової плівки. Адже не секрет, що про цей вид упаковки чув практично кожен, а ось про можливості використання ЗПС знають не багато. Хоча спектр застосування пухирчастої плівки по істині величезний. Отже, почнемо.


Застосування повітряно-бульбашкової плівки як пакувальний матеріал

Воздушно-пузырчатая пленка, воздушно-пузырьковая пленка, ВПП, пузырчатая пленка, пленка с пузырьками Використання повітряно-бульбашкової плівки, яку можна купити дешево оптом та в роздріб у Харкові, Києві, Одесі та Дніпропетровську, а також у багатьох інших містах України або замовити в інтернеті, як засоби для пакування предметів під час вантажоперевезень, домашніх та офісних переїздів є, мабуть, найбільш відомим із видів застосування ЗПС. Практично кожен у нашій країні хоч раз переїжджав чи перевозив меблі чи побутову техніку. Саме для таких цілей повітряно-бульбашкова плівка підходить ідеально. Пухирці дозволяють убезпечити предмети, що перевозяться від ударів, подряпин, перепаду температур і можливих опадів. Тобто використання повітряно-пухирчастої плівки, купленої недорого, наприклад, в інтернеті, дає можливість перевозити вантажі в машинах з відкритим кузовом. У деяких випадках така особливість є визначальною.

Побутова та офісна техніка та повітряно-бульбашкова плівка – це окрема тема для розмови. На сьогоднішній день практично жодна модель будь-якої техніки для дому чи офісу не перевозиться і не продається без повітряно-бульбашкової плівки , яку можна вигідно купити за недорогою ціною в Харкові, Києві та інших містах України. Якщо ви надумали купувати новий телевізор або монітор для комп'ютера, ваша покупка буде упакована саме в пакет з повітряно-бульбашкової плівки, а потім вже буде поміщена в картонну коробку.

Воздушно-пузырчатая пленка, воздушно-пузырьковая пленка, ВПП, пузырчатая пленка, пленка с пузырьками На заході дана практика існує вже давно: більшість виробників побутової та офісної техніки визнали безальтернативність повітряно-бульбашкової плівки для пакування подібної продукції. У нашій країні цей принцип упаковки технічних приладів та предметів зміцнився порівняно недавно – не більше 20 років тому. До цього побачити в нашій країні повітряно-бульбашкову плівку можна було хіба що в товарах, привезених із-за кордону.

Обов'язково варто зазначити, що для пакування електроніки та обладнання спеціалізована повітряно-бульбашкова плівка йде не зовсім проста, а з антистатичними добавками. Однак так буває у випадку з технікою, яка приїхала до України інших країн. Більшість технічної та електронної продукції, виробленої в нашій країні, упаковується з метою економії в звичайну повітряно-бульбашкову плівку – так дешевше.

Воздушно-пузырчатая пленка, воздушно-пузырьковая пленка, ВПП, пузырчатая пленка, пленка с пузырьками На цьому перша частина розповіді про сфери застосування повітряно-бульбашкової плівки, яку можна купити недорого в Харкові, Києві, Дніпропетровську та Одесі, як оптом, так і в роздріб, добігає кінця. Найближчим часом редакція інтернет-магазину «Експрес Упаковка» підготує продовження цього матеріалу, в якому ми продовжимо розглядати різні можливості використання повітряно-бульбашкової плівки двошарової та тришарової.

Якщо ви вже отримали відповіді на важливі для вас питання, то можете перейти в наш каталог товарів та вибрати відповідну повітряно-бульбашкову плівку. Гнучка система продажу та кваліфіковані менеджери приємно здивують вас.

продовження див тут

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн