Можливості використання повітряно-пухирчастої плівки (частина 2)

початок див тут

Воздушно-пузырчатая пленка, воздушно-пузырьковая пленка, ВПП, пузырчатая пленка, пленка с пузырьками Редакція інтернет-магазину «Експрес Упаковка» продовжує публікацію серії матеріалів, присвячених світові пакувальних виробів та приладдя для пакування. Купити сьогодні упаковку оптом чи в роздріб у Харкові, Києві та інших містах України за вигідною для кожного ціною досить просто – існує безліч стаціонарних спеціалізованих магазинів. Крім того, упаковка продається через інтернет. Щоб купити дешево упаковку в Харкові чи Києві, потрібно хоча б приблизно знати, який саме вид пакувальних виробів вам потрібен.

ВПП – це абревіатура повітряно-бульбашкової плівки, широко поширеного і при цьому порівняно нового для ринку України виду пакувальних та ізоляційних матеріалів. Тому при виборі цього виду упаковки у багатьох людей можуть виникнути питання та труднощі. Саме з цієї причини редакція інтернет-магазину «Експрес Упаковка» вирішила опублікувати цикл статей, присвячених повітряно-бульбашковій плівці. З нашою допомогою вибір недорогий ЗПС стане для вас простою формальністю та розвагою.

Сьогоднішня наша стаття продовжить розгляд основних характеристик повітряно-бульбашкової плівки , яку можна купити оптом чи в роздріб за недорогою ціною в Харкові, Києві, а також в інших містах України. Ми поговоримо про спектр застосування повітряно-бульбашкової плівки. Адже не секрет, що про цей вид упаковки чув практично кожен, а ось про можливості використання ЗПС знають не багато. Хоча спектр застосування пухирчастої плівки по істині величезний. Отже, почнемо.


Повітряно-бульбашкова плівка для оптичних приладів та виробів зі скла

Воздушно-пузырчатая пленка, воздушно-пузырьковая пленка, ВПП, пузырчатая пленка, пленка с пузырьками Скляні вироби та вироби з використанням оптичних лінз – це дуже хрипкий та вимогливий у обігу товар. Тому пакувальний матеріал має бути відповідним. Для упаковки оптичних приладів та скла у Харкові, Києві та інших містах України на виробництві та при вантажоперевезеннях використовується саме повітряно-бульбашкова плівка . Сказати безперечно, який саме з видів ЗПС найбільш затребуваний у цій ніші ринку – досить непросто. Як і більшість товарів, дані предмети дуже різноманітні: розрізняються розмірами, використовуваним матеріалом для виготовлення і ще цілим рядом ознак, тому повітряно-бульбашкова плівка, яку можна купити оптом або в роздріб недорого в Харкові, Києві та інших містах України, використовується різна. У деяких випадках виробники віддають перевагу двошарової плівці пухирчастої , в інших – тришарової. І кожен виробник сам для себе вирішує, який вид ЗПС йому найбільше підходить. Благо розмаїття бульбашкової плівки на ринку України справді величезне. Можна підібрати пухирцеву плівку практично під будь-які стандарти та вимоги.

Воздушно-пузырчатая пленка, воздушно-пузырьковая пленка, ВПП, пузырчатая пленка, пленка с пузырьками «Чому, власне, ВПП використовується для упаковки оптичних приладів?» - Запитайте ви. Справа все в тому, що тільки повітряно-бульбашкова плівка здатна вберегти тендітні лінзи або вироби скляної галузі промисловості від пошкоджень під час зберігання та вантажоперевезень. Візьмемо для прикладу виробництво окулярів, причому не сонцезахисних, а окулярів для людей із проблемами зору. Даний вид окулярів ви напевно хоч раз бачили у своєму житті, тому знаєте, що до кожної пари окулярів повинен додаватися футляр, у якому, власне, вони зберігатимуться. Як правило, окуляри йдуть вже у відповідному за розміром і типом матеріалу футлярі прямо із заводу-виробника. І щоб перевезти такі крихкі товари в точки безпосередньо продажу – оптової чи роздрібної – в цілості та безпеці, використовується прокладочний та пакувальний матеріал – повітряно-бульбашкова плівка. Використання саме ВПП , яку можна купити оптом чи в роздріб у Харкові, Києві та інших містах України за недорогою ціною, дає можливість не тільки зберегтися лінзи від подряпин та сколів, але й уберегти весь товар від наслідків падінь та ударів. Запаковані в повітряно-пухирчасту плівку окуляри, потім поміщені у футляр, не розіб'ються навіть після падіння з висоти. Пухирці є відмінним амортизатором і тому нівелюють удар внаслідок падіння з висоти.


Повітряно-бульбашкова плівка для виробів з порцеляни, кераміки та скла

Використання ЗПС для перевезення та зберігання даної продукції зумовлено тими самими причинами, що й у випадку з оптичними приладами та лінзами. Однак є один важливий момент, про який слід розповісти.

Практично кожен із нас хоч раз у житті бачив завантажену товаром машину. Як правило, вантажоперевезення проводиться для дійсно великого обсягу, тому випадки падінь та псування товару від ударів чи подряпин є досить частими. Повітряно-бульбашкова плівка , яку можна купити оптом чи в роздріб недорого в Харкові, Києві та інших містах України, в даному випадку виконує дві функції. Якщо із захистом падінь та ударів все більш-менш зрозуміло, то про другий момент ми розповімо докладніше. ВПП чудово запобігає псуванню решти товару, навіть якщо одна одиниця від сильного удару під час перевезення розсипалася на уламки. Таке трапляється при транспортуванні виробів зі скла та кераміки українськими дорогами. Так от, якщо одна одиниця товару розіб'ється, то її уламки не завдадуть жодної шкоди «сусідам» по упаковці.

продовження див тут


Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн