Упаковка для переїзду: без чого справді не обійтися? (частина 1)

Упаковка для переезда: как правильно выбрать и дешево купить Пакувальні матеріали застосовуються в різних сферах нашого життя. При цьому один вид упаковки підійде тільки для якогось конкретного застосування (наприклад, кондитерський лоток або взуттєва коробка), а інший може використовуватися для різних цілей, упаковки різних предметів.

Мабуть, найважливішим напрямом використання упаковки є транспортні перевезення різного типу. Перевозіть ви готову продукцію підприємства чи свої особисті речі – без упаковки так чи інакше не обійтись. При цьому процес вибору конкретних пакувальних матеріалів завжди складний і досить непростий – потрібно врахувати велику кількість нюансів, щоб купити саме те, що потрібно.

Тому в цій статті редакція компанії «Експрес Упаковка» розповість вам про пакувальні матеріали, що використовуються для переїзду – йтиметься про використання, необхідний склад та призначення цих пакувальних матеріалів. При цьому ми з вами розглянемо кілька типів переїзду – квартирний, офісний, а також переїзд невеликого підприємства чи цеху.


Переїжджаємо самостійно чи краще найняти спеціалістів?

Перш ніж ми приступимо до розмови про конкретні види упаковки для переїзду, слід розібратися в тому, як саме ви збираєтеся переїжджати – все робитимете самостійно, попросивши допомоги рідних та друзів, або ж вирішите скористатися послугами транспортної компанії та найняти вантажників . Справа в тому, що дані варіанти переїзду кардинально відрізняються один від одного - часто компанія-вантажоперевізник надає повний спектр послуг , в який входить і транспортний автомобіль, і бригада професійних вантажників, і, зрозуміло, пакувальні матеріали . Ну, а при переїзді самотужки вам потрібно буде купити всі необхідні пакувальні та обгорткові матеріали наперед особисто.

Упаковка для переезда: как правильно выбрать и дешево купить Так чи інакше, необхідний набір та кількість пакувальних матеріалів для переїзду залежить насамперед від типу даної транспортної операції – для квартирного переїзду необхідні одні пакувальні матеріали, а для офісного – трохи інші.

А ось у разі ж переїзду невеликого підприємства в нове приміщення, рекомендується все ж таки скористатися послугами професійних вантажників і звернеться в мувінгову компанію, оскільки це найшвидший і надійніший варіант - ви збережете свої нерви, уникнете непотрібних травм при переносі обладнання і можливого псування цього обладнання від ударів чи падінь.

Необхідна упаковка для переїзду підприємства або цеху теж, як правило, надається транспортною компанією. Вам лише потрібно укласти договір та проконтролювати його виконання.

Компаній-вантажоперевізників, які надають послуги професійних вантажників та організовують усі транспортні операції, пов'язані з переїздом, у Харкові чи Києві досить. Просто виберіть відповідну пропозицію та умови співпраці та найму, почитайте відгуки про компанії та рекомендаційні листи в інтернеті або запитуйте друзів та знайомих. Напевно, ви знайдете те, що потрібно.

Однак редакція інтернет-магазину «Експрес Упаковка» все-таки рекомендує вам перестрахуватися та купити додатково кілька картонних коробок різного розміру, рулон пакувального скотчу та пару поліпропіленових мішків для одягу та постільної білизни або зручних пакетів із ручками для різних дрібниць.



Упаковка для переїзду: вибираємо правильно

Упаковка для переезда: как правильно выбрать и дешево купить У будь-якому випадку переїзд з одного житлового чи офісного приміщення до іншого – процес непростий і дуже відповідальний. І щоб успішно його здійснити, слід врахувати безліч дрібниць. Правильне та чітке планування переїзду, найм підходящих фахівців з проведення вантажно-розвантажувальних робіт , вибір машини для переїзду або кількох вантажних автомобілів з необхідним для перевезення ваших речей обладнанням (наявність ременів, підйомника або електроборта тощо), вибір упаковки для переїзду - Все це вимагатиме витрати вашого особистого часу, нервів і сил, а також, звичайно ж, грошей.

Витратитись у будь-якому випадку доведеться, але можна і заощадити при цьому. Так, зокрема, ви можете підібрати недорогу машину для перевезення речей , найняти спеціалістів-вантажників , які зможуть якісно та швидко виконати всю роботу і при цьому візьмуть за свої послуги не дуже дорого, і, зрозуміло, ви можете заощадити на упаковці для перевезення речей та меблів.



Далі ми з вами поговоримо саме про упаковку для перевезення речей та про те, як її правильно вибрати.


Організовуємо переїзд правильно: підбір необхідних пакувальних матеріалів та наборів для переїзду

Упаковка для переезда: как правильно выбрать и дешево купить Щоб уникнути накладок і належним чином підготуватися до офісного або квартирного переїзду, вам знадобиться низка пакувальних матеріалів у достатній кількості. Купити упаковку для переїзду ви можете особисто або замовити в тій же транспортній компанії, яка надає вам послуги професійних вантажників або транспорт у найм – вирішувати в будь-якому випадку вам потрібно. Керуйтеся цінами на упаковку для переїзду. Не завжди ціна в магазині буде дешевшою, ніж у мувінговій компанії.

Також вам варто звернути увагу на спеціальні пакувальні набори для переїзду . У таких наборах пакувальні матеріали вже підібрані з урахуванням виду переїзду (переїзд офісу або квартири), а також з урахуванням кількості речей і предметів, що перевозяться. Причому, що важливо, всі пакувальні матеріали, представлені в наборі, справді стануть у нагоді і будуть корисні. У наборах немає нічого зайвого.

Як правило, склад наборів для переїзду та їх комплектація можуть змінюватись за бажанням замовника. Тому, якщо ви вважаєте, що вам обов'язково стане в нагоді якась упаковка не зі складу набору (наприклад, пару зайвих коробок), а інша (вже включена в набір) – навпаки, не потрібна, то ви сміливо можете домовитися з менеджером інтернету . магазину , в якому купуєте недорогий набір для переїзду, про заміну комплектуючих набору або про додавання будь-яких пакувальних матеріалів.

продовження див тут: частина 2 , частина 3 , частина 4

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн