Упаковка для переїзду: без чого справді не обійтися? (Частина 4)

початок див тут: частина 1 , частина 2 і частина 3

Мішки та пакети для переїзду

З метою економії якусь частину картонних коробок для перевезення одягу, взуття та білизни можна замінити недорогими поліпропіленовими мішками та поліетиленовими пакетами . Така упаковка коштує набагато дешевше, ніж ті ж картонні коробки , і якщо ви не боїтеся можливих ударів чи падінь якогось упакованого вантажу, того ж одягу або постільної білизни, сміливо віддавайте перевагу поліпропіленовим мішкам та целофановим пакетам.

Пакувальні мішки - це в принципі дуже зручний і практичний матеріал, який можна використовувати для упаковки різних предметів, що перевозяться. Тому мати пару-другу мішків і пакетів під час переїзду, варто у будь-якому випадку. Ціна на пакети поліетиленові та поліпропіленові мішки зазвичай невисока, а практичність цієї упаковки – безумовна.

Пакети та мішки після переїзду стануть чудовою упаковкою для вивезення сміття. Головне – щоб не були надто тонкими. А в решті рекомендацій і немає.


Повітряно-бульбашкова плівка (air bubble) для переїзду

Упаковка для переезда: как правильно выбрать и дешево купить Пухирчаста плівка в рулоні обов'язково повинна бути у складі пакувальних матеріалів, що надаються транспортною компанією. Як правило, більшість домашніх і особливо офісних переїздів не обходяться без перевезення комп'ютерної чи іншої техніки, що має екран. Тип екрану при цьому не має особливого значення – всі вони дуже чутливі до механічних пошкоджень. Ось для того щоб уберегти екран від можливих подряпин та ударів, використовується якісна повітряно-бульбашкова плівка , або ВПП.

Завдяки наявності бульбашок ця плівка адсорбує можливі пошкодження екрану після падінь, ударів об стінки автомобіля, та й під час занесення техніки на поверх також буде корисна, особливо у випадку, коли загальні розміри упакованого електроприладу досить великі і нести його по сходових прорізах доводиться дуже обережно.

Взагалі кажучи, повітряно-бульбашкова плівка амортизує та захищає будь-який вантаж. Так, найчастіше її використовують для пакування техніки під час квартирного чи офісного переїзду. Але вона також підійде для пакування будь-яких інших цінних предметів.

Як розглянуті вище пакувальні матеріали, ЗПС буває декількох різних видів та типів. У нашому випадку ідеальним варіантом за співвідношенням ціна/якість/надійність є двошарова повітряно-бульбашкова плівка шириною до півтора метра, наприклад, ВПП двошарова в рулоні (ширина 1.1 метра) .


Пакувальний папір для переїзду

Упаковка для переезда: как правильно выбрать и дешево купить Практично всі компанії-вантажоперевізники при складанні недорогих наборів для переїзду або комплекту, які використовуються при квартирному або офісному переїзді, матеріалів включають до його складу пакувальний папір. Папір при цьому може бути різним – крафт-папір або, власне, пакувальний папір . Крафт-папір коштує дорожче, ніж пакувальний, проте для переїзду цілком достатньо звичайного пакувального паперу. Різниця між ними полягає у типі сировини – крафт-папір виготовляється з первинної сировини, а пакувальний папір – з макулатури. А візуально вони відрізняються один від одного за кольором – пакувальний папір світліший.

Розрізняти їх таки варто, тому що вам можуть включити до складу пакувальних матеріалів за договором пакувальний папір замість крафт-паперу, а порахують за ціною останнього, тобто дорожчим.

Пакувальний та крафт-папір є допоміжними видами упаковки для переїзду – такими собі паличками-виручалочками. У них можна запакувати будь-які предмети, але найчастіше вони використовуються для пакування того, що не влізло в основну упаковку. Або ж застосовують для упаковки тендітних і легких предметів - просто прокладають вироби зсередини. Так, наприклад, якісний та міцний пакувальний папір добре захищає склянки, чашки та інший посуд під час транспортування.


Господарський шпагат, етикетки самоклеючі та маркери для переїзду

Упаковка для переезда: как правильно выбрать и дешево купить Ці види пакувальних, або швидше супутніх матеріалів ми навмисно поставили в кінець статті. Справа все в тому, що вони не є обов'язковими для успішного переїзду. Так, вони стануть у нагоді, але і без них можна цілком обійтися, замінивши чимось іншим.

Перманентний або флуоресцентний маркер, наприклад, можна елементарно замінити тими ж самоклеючими етикетками. Ці два види маркувальних предметів будуть корисні точно – щоб нічого не забути і після приїзду до нового приміщення (неважливо, офісне чи житлове) швидко знайти необхідні речі. Ви можете ставити позначки на основній упаковці маркером, або клеїти етикетки з позначками ручкою або олівцем - вибирайте той варіант, який буде для вас найбільш зручний. Єдина умова - маркер для переїзду повинен бути обов'язково перманентним (на спиртовій основі), а паперові або поліпропіленові недорогі самоклеючі етикетки повинні бути з гарною клейкою стороною, щоб приклеїлася така етикетка швидко і в той же час надійно.

Маркери та етикетки можуть бути будь-якого кольору - вибирайте той, який вам більше подобається. Головне - щоб підходили до будь-якого типу поверхні, що обробляється.

Якісний господарський шпагат допоможе вам у випадку, якщо автомобіль, який перевозить ваші речі, не обладнаний належним чином. Ну, наприклад, всі домашні предмети, особисті речі та цінності, меблі та електроприлади повинні бути компактно і рівномірно розподілені в кузові автомобіля і ретельно зафіксовані за допомогою транспортних ременів. Однак ременів в автомобілі може і не бути, саме в цьому випадку господарський шпагат для переїзду буде вам просто необхідний.

Шпагат може бути синтетичним або із натуральних волокон. Для переїзду підійде будь-який, аби не був надто тонким, а в іншому ви можете вибирати на власний розсуд.


У що і як пакуємо?

Упаковка для переезда: как правильно выбрать и дешево купить І насамкінець підсумуємо всю інформацію, розказану нами вище:

  • для перевезення меблів використовуйте стрейч-плівку та рулони прозорого або коричневого пакувального скотчу.
  • одяг, взуття, постільна білизна упаковуються в поліпропіленові мішки або картонні коробки відповідного розміру та залежно від тяжкості поклажі
  • шпагат господарський і скотч-плівка нагоді для проклеювання, обв'язування і в цілому для додаткової фіксації предметів, що перевозяться.
  • повітряно-бульбашкова плівка (ВПП) використовується для пакування електроніки та побутової техніки.
  • пакувальний папір, маркери та етикетки стануть у нагоді в різних цілях. Універсальні та незамінні атрибути переїзду.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн