Стрейч плівка

Огляди та корисні статті про стрейч-плівку.


Чесна намотування стрейч-плівки. Як правильно розрахувати довжину і вагу стретчу самостійно



Стрейч-пленка: как определить честность намотки Купити прозору стрейч-плівку або стретч будь-якого кольору оптом чи в роздріб сьогодні не складає труднощів. Однак досить часто при покупці стрейчу в метрах і кілограмах ми хочемо самостійно прорахувати вагу або довжину стрейч-плівки, щоб перевірити чесність намотування. Як правильно розрахувати довжину та вагу стрейч-плівки технічної чи харчової, розповість наша стаття.

Кольорова стрейч-плівка (частина 3)



Стрейч-пленка Стрейч-плівка кольорова - це недорогий та зручний варіант пакувальної плівки. Які кольори даного виду пакувальної плівки найбільш популярні і чому, який вид кольорової стрейч-плівки є найбільш затребуваним - про все це розповість наша стаття.

Кольорова стрейч-плівка (частина 2)



Стрейч-пленка Стретч-плівка кольорова - це недорогий та зручний варіант пакувальної плівки з поліетилену. Застосовується така пакувальна плівка різних кольорів у багатьох сферах нашого життя. Про те, як вибрати хорошу кольорову стретч-плівку за недорогою ціною, розповість наша стаття.

Кольорова стрейч-плівка (частина 1)



Стрейч-пленка Стрейч-плівка кольорова - це недорогий та зручний варіант пакувальної плівки. Застосовується така пакувальна плівка різних кольорів у багатьох сферах нашого життя. Про те, як вибрати хорошу кольорову стрейч-плівку за недорогою ціною, розповість наша стаття.

Стрейч-плівка: що це таке та навіщо її купувати?



Стрейч-пленка Що таке стрейч-плівка? З чого вона зроблена? Як вибрати правильно стрейч-плівку? Як використовувати стрейч-плівку? Де купити стрейч-плівку прозору та кольоровий стретч у Харкові, у Києві та інших містах України оптом та в роздріб недорого? Чи варто використовувати стрейч-плівку як основний пакувальний матеріал? Відповіді на ці та інші питання читайте у нашій статті.

Стрейч-плівка: як створювалася, і скільки їй років? (частина 2)



Кто придумал стрейч-пленку и стретч-пленку? Тільки через півстоліття після початку промислового виробництва поліетилену в Англії на світ з'явилася стрейч-плівка. На початку сімдесятих років ХХ століття якась велика і досить впливова корпорація зі США займалася наданням транспортних послуг. Якось до офісу компанії почали надходити безперервні скарги клієнтів на невідповідність кількості вантажів у документах та за фактом. Простіше кажучи, на звичайну, звичну для багатьох нестачу. Так-так, відтоді минуло вже понад п'ятдесят років, але проблема нікуди не поділася. Напевно, щось таки у нашому світі вічно.

Стрейч-плівка в джамбо рулонах



Стрейч-пленка Стрейч-плівка в джамбо рулонах – це відмінний варіант пакувального матеріалу для вас. Відрізняючись універсальністю та чесним намотуванням стрейч-плівки, джамбо рулон стрейчу досить часто використовується в пакувальних відділах різних заводів, фабрик та окремих цехів. Ця стаття допоможе кожному зрозуміти, що таке стрейч-плівка в джамбо рулонах, і розібратися в різновидах та особливостях цього виду упаковки.

Стрейч-плівка: як створювалася, і скільки їй років? (частина 1)



Стрейч-пленка Стрейч-плівка як вид пакувального матеріалу на сьогоднішній день досить активно використовується у різних сферах нашого життя. При переїзді, домашніх та офісних роботах і, звичайно ж, на виробничих підприємствах та під час вантажоперевезень стрейч-плівка технічна чи харчова використовується практично щодня. Це не дивно, адже недорога ціна на стретч-плівку, а також її функціональні якості є визначальними факторами при виборі конкретного виду упаковки.

Стрейч плівка. З чого роблять і як? (частина 2)



Стрейч пленка по низким ценам в Киеве, Харькове Чимало людей цікавляться, з чого роблять стрейч-плівку? Які матеріали при цьому використовуються і як той чи інший матеріал виготовлення стрейчу впливає на якісні характеристики стрейч-плівки прозорої або кольорової. Ця стаття допоможе розібратися у цих питаннях.

Стрейч плівка. З чого роблять і як? (частина 1)



Стрейч пленка по низким ценам в Киеве, Харькове Чимало людей цікавляться, з чого роблять стрейч-плівку? Які матеріали при цьому використовуються і як той чи інший матеріал виготовлення стрейчу впливає на якісні характеристики стрейч-плівки прозорої або кольорової. Ця стаття допоможе розібратися у цих питаннях.

Показано з 1 по 10 з 25 (всього 3 сторінок)

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн