Чесна намотування стрейч-плівки. Як правильно розрахувати довжину і вагу стретчу самостійно

Стрейч-пленка: как определить честность намотки У попередніх статтях ми вже неодноразово згадували, що стрейч-плівка технічна та харчовий стрейч , незважаючи на порівняно молодий вік, є одними з найпопулярніших видів упаковки у Харкові та інших містах України. Не дивно, що зі зростанням попиту на стрейч-плівку прозору або кольорову пропорційно зросла і пропозиція на ринку на цей пакувальний матеріал. Однак, як зазвичай буває в нашій з вами країні, якщо щось популярне, то буквально відразу ж виникає величезна кількість шахраїв та нечесних на руку продавців того чи іншого товару. Стрейч-плівка, на превеликий наш жаль, не стала винятком. І сьогодні людина, яка не знається на стрейч-плівці, може запросто бути обдурена.

Для того щоб кожна людина, навіть та, яка зовсім не розуміється на тонкощах стрейч-плівки, могла надійно і недорого купити стрейч-плівку прозору або кольоровий стрейч оптом або в роздріб у Харкові чи інших містах України, ми підготували цю статтю. Сподіваємося, що після прочитання ви купуватимете оптом чи вроздріб тільки якісний стрейч за найвигіднішою ціною. Тож приступимо.


Як самостійно визначити чесність намотування стрейч-плівки?

Найбільш поширеним видом шахрайства при оптовому або роздрібному продажу стрейч-плівки технічної або харчової є обман покупця на довжину намотування. Іншими словами, купуючи 100 метрів стрейч-плівки для ручної обмотки або машинного стрейчу, ви ризикуєте купити менший розмір, наприклад, 78 або 84 метри, а заплатите, звичайно, як за 100 повноважних метрів стретча.

Щоб уникнути такої неприємної ситуації, вам слід при кожній покупці стретч-плівки оптом чи в роздріб у звичайних чи інтернет-магазинах Харкова чи інших міст України брати ініціативу у свої руки та самостійно розраховувати відповідність заявленої продавцем довжини фактичної довжини стрейч-плівки, яка потрапить до вам до рук після покупки.

Враховуючи, що основними варіантами продажу стрейч-плівки харчової та технічної оптом та в роздріб у Харкові, Києві, Одесі та інших містах України є довжина намотування та вага рулону стрейчу, розглянемо обидва варіанти. Отже:


  • Якщо ви хочете дізнатися про справжню вагу купленої стрейч-плівки прозорої або кольорової, то використовуйте таку формулу:


Маса (кг) = (Ширина (мм) * Товщина (мкм) * Довжина (м) * 0,92) / 1000000


  • У випадку, коли вам необхідно дізнатися про справжню довжину намотування придбаної стрейч-плівки прозорої або кольорової, використовуйте таку формулу розрахунку довжини стрейч-плівки:


Довжина (м) = Вага (кг) х 1000000 / (Ширина (мм) * Товщина (мкм) * 0,92)


0,92 у разі - це умовна середня щільність поліетилену, з якого виготовлена стрейч-плівка.


Дані формули хоч і є ідеальним способом самостійно розрахувати довжину намотування і вагу стрейч-плівки, але мають невелику частку похибки. Тому теоретична цифра при купівлі конкретного виду стрейч-плівки не завжди співпадатиме з реальними показниками. Однак, як ми вже сказали, відмінність буде зовсім несуттєвою.

Окремо варто сказати про так звану втулку (або шпулу) - на яку намотується рулонна стрейч-плівка . Як правило, виробники та оптово-роздрібні магазини, що продають стрейч-плівку в Харкові та інших містах України, відразу віднімають вагу втулки із загальної ваги рулону. Відповідно, на ціннику ви бачите точну цифру ваги стрейч-плівки. Але це стосується лише підприємств, які дорожать своєю репутацією. Коли ж стрейч-плівку планується купувати, так би мовити, "з рук", то радимо просто зрізати стрейч із втулки і після вже вимірювати точну вагу стрейч-плівки для ручного або машинного пакування всіх можливих кольорів.


Як розрахувати вагу одного метра стрейч-плівки?

Величина в 1 метр для звичайної людини звичним і зручним параметром, використовуючи який можна порахувати практично все. Виходячи з цього ми склали спеціальну табличку для наших клієнтів, які хочуть чесно та недорого купити стрейч-плівку технічну чи харчову оптом чи в роздріб у Харкові чи інших містах України.


Таблиця розрахунку ваги одного метра стрейч плівки в залежності від ширини та товщини

Товщина (мкм)
Ширина (мм)
Довжина (м)
Вага (гр)
15
500 1 6,9
17 500
1 7,8
20 500
1 9,2
23 500
1 10,5
30 500
1 13,8
15 450 1 6,2
17 450 1 7,0
20 450 1 8,2
23 450 1 9,4

Використовуючи цю таблицю розрахунку ваги стрейч-плівки прозорою або кольоровою, ви легко зможете підрахувати точні параметри купленого стрейчу. Однак від себе редакція інтернет-магазину "Експрес Упаковка" все-таки порекомендує вам при купівлі стрейч-плівки будь-якого виду або розміру в Харкові, Києві та інших містах України оптом і в роздріб віддавати перевагу постачальникам з доброю репутацією, які чесно ведуть торгівлю. та дорожать кожним клієнтом. Тому не полінуйтеся і, перш ніж купувати стрейч-плівку, почитайте відгуки про компанію чи магазин в інтернеті або розпитайте знайомих.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн