Стрейч-плівка для машинного пакування (частина 3)

початок див тут

Стрейч пленка по низким ценам в Киеве, Харькове

Машинна універсальна стрейч-плівка

Це універсальна стрічечна плівка з показником розтягування на рівні 220-250% від вихідного розміру стретч-плівки прозорої або кольорової.

Характеристика "універсальна" цього типу стрейч-плівки дана не випадково. По факту, це найбільш комфортний і зручний тип машинного стрейчу , що підходить для палетопакувальних машин дуже багатьох конструкцій. Як уже говорилося вище, машинна універсальна стрейч-плівка прозора або кольорова може бути розтягнута у 2,5 рази. Що й казати, це дуже зручно та економічно. Крім того, даний тип пакувальної стретч-плівки використовується в пакувальних машинах з механізмом перестрій і в апаратах для пакування без такої функції. Саме це і робить стрейч-плівку з розтягуванням до 250% універсальною та найбільш часто застосовуваною на підприємствах Харкова та інших міст України.

Цей різновид стрейч-плівки багато фахівців характеризують також, як ідеальну з точки зору показників міцності і липкості. З цим твердженням, звичайно, можна посперечатися і навести приклади більш відповідних різновидів стрейч-плівки, що виготовляється у Харкові та Україні. Але сам факт такого визнання все ж таки дорогого коштує.


POWER стрейч-плівка для машинного пакування

Особняком серед усіх різновидів стрейч-плівки, призначених для машинного пакування, стоїть пересувна плівка типу POWER. Така гучна назва зовсім не випадкова - цей тип машинного стрейчу з найбільш міцним і стійким до зовнішніх факторів серед усіх інших видів стрейч-плівки прозорого та кольорового стретчу , представлених на ринку України.

Має найвищий серед усіх варіантів стрейчого показника розтягування. Плівка такого типу може бути розтягнута до 300% від вихідного розміру. Що, звичайно ж, робить її вкрай універсальною та вигідною з погляду економії. Однак ціна на стрейч-плівку POWER у Харкові, Києві та інших містах України вища, ніж на будь-який інший вид стрейчу прозорого або кольорового.

Крім того, наявність високих показників розтягування (престрейч) не єдине, що характеризує стрейч-плівку типу POWER. така стрейч-плівка прозора або кольорова має прекрасну липкість, підвищену ударну стійкість, утримуючий зусилля і опірність до можливих проколів і проривів. Причому такі властивості однаково виявляються як у вихідному розмірі, так і в розтягнутому втричі від початкового.

Звичайно, серед всього різноманіття переваг складно звернути увагу на єдиний недолік стрейч-плівки типу POWER, проте він все ж таки є. Даний тип пакувального стрейчу рекомендується до використання на палетоупаковниках високошвидкісного типу, які обов'язково повинні бути оснащені механізмом. Зрозуміло, такі пакувальні машини коштують недешево, і їх покупка не завжди є доцільною.


Ось, власне кажучи, і все, що потрібно знати про стрейч-плівку прозору або кольорову для машинної упаковки. Тепер, купуючи в Харкові та Києві в роздріб або оптом машинний стрейч , ви зможете чітко визначити, який саме прозорий або кольоровий стрейч вам купити недорого. Залишається лише вибрати конкретний магазин із кваліфікованим персоналом, здатний запропонувати саме ту варіацію стрейч-плівку, яка вам потрібна.


Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн