Стрейч-плівка для складу (частина 1)

Стрейч-пленка для склада У попередніх статтях про стрейч-плівку ми з вами познайомилися практично з усіма можливими типами та видами стретч-плівки. Різноманітність стрейчу дійсно велика, і вибрати конкретну модель для тієї чи іншої мети буває справді важко. Тому сьогодні ми поговоримо про стрейч-плівку прозору та кольорову стрейчу для складу. Яка пакувальна плівка підходить для складу краще, а яка гірша, чи всі типи стрейч-плівки підходять для використання в умовах складу, де купити недорого стрейч-плівку для складу - ці та інші питання про стрейч для складу ми розглянемо в цій статті. Тож почнемо.


Які бувають види стрейч-плівки для складу?

Як ви вже могли помітити, стрейч-плівка відрізняється за багатьма параметрами: колір, розмір, функціональне призначення, щільність та ін. Однак практично всі типи стрейч-плівки технічної та харчового стрейчу ідеально підходять для використання на складі. Будь-який колір або розміри стрейчу ви збираєтеся використовувати, навіть у самому вологому або задушливому приміщенні стрейч-плівка ідеально збереже вашу продукцію.

Також варто зауважити, що вибір ручного стрейчу або стрейч-плівки для машинного пакування залишається повністю на ваш розсуд. Використовуйте той, що вам подобається більше.

Єдиним моментом, який слід врахувати, купуючи оптом чи в роздріб у Харкові чи інших містах України стрейч-плівку для складу - це її товщина, або щільність (різні компанії-виробники та інтернет-магазини використовують обидва терміни на власний розсуд, за фактом ж - щільність і товщина будь-якого виду стрейч-плівки - суть те саме). Підбирати товщину стрейч-плівки харчової або технічного стрейчу прозорого кольору або різнокольорового стретчу для пакування своєї готової продукції слід виходячи з кількох факторів: умови зберігання та тип упаковки.

Раніше ми вже писали , яку продукцію і в що найкраще упаковувати, так що, переглянувши наші вже опубліковані статті про стрейч-плівку прозору або кольорову, ви легко зможете вибрати відповідний за товщиною варіант стрейчу. Але для зручності читачів наведемо у вигляді таблиці невелику рекомендацію щодо вибору товщини стрейч-плівки прозорої або кольорової, виходячи з типу упаковуваних предметів.


Тип вмісту

Товщина стрейчу

Звичайні непродовольчі товари
17 мікрон
Великогабаритні предмети або продукція з гострими краями
20 мікрон
Надважкі вантажі (кам'яні блоки, бордюрна плитка) та предмети з дуже дорогим покриттям (італійська або французька плитка відомого бренду тощо)
23 мікрони

У цій таблиці ми спеціально не торкалися теми харчового стрейчу. Оскільки цей аспект вимагає додаткового пояснення


Чи можна зберігати продукти харчування у стрейч-плівці на складі?

Так можна. Проте слід зважити на кілька важливих факторів.

По-перше, для зберігання продуктів харчування на складі у Харкові чи в будь-якому іншому місті України потрібно використовувати виключно харчову стрейч-плівку, прозору чи кольорову – вирішуйте самі. Ідеальним варіантом є упаковка продуктів харчування для складу у прозору харчову стрейч-плівку завтовшки 9 мкм. Даний вид стрейчу не тільки чудово захистить ваші продуктові товари, але збереже їх бездоганний зовнішній вигляд, а в деяких випадках навіть прикрасить додавши додатковий блиск і відтінок.

Варто зауважити, що хоч стрейч-плівка є ідеальним варіантом упаковки продуктів для зберігання на складі, але не варто забувати про умови і терміни зберігання кожного виду продуктів харчування. На жаль, стрейч-плівка не зможе зберегти ідеальний стан упакованого в неї печива або, наприклад, тістечок протягом півроку, скажімо. Також пам'ятайте про дотримання температурного режиму для того чи іншого виду продуктів харчування - рибу або м'ясо можна зберігати в стрейч-плівці харчової, але після упаковки подібну продукцію рекомендується відразу ж відправити в холодильник.

продовження див тут

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн