Стрейч-плівка для складу (частина 2)

початок див тут
Стрейч-пленка

Чи зручно використовувати стрейч-плівку технічну та харчовий стрейч на складі?

Як ми вже неодноразово писали , стрейч-плівка для ручної та для машинної упаковки є дуже універсальним варіантом пакувальної плівки. Є у вас пакувальна машина, або ваш персонал упаковує продукцію вручну - і в тому, і в іншому випадку стрейч-плівка чудово впорається зі своєю основною функцією - збереженням первинного зовнішнього вигляду готової продукції. Досить просто дотримуватись нескладних умов зберігання.

Крім того, стрейч-плівка будь-якого типу має різну ширину рулону. Найбільш популярним видом є стрейч-плівка прозора або кольорова для ручного та машинного пакування шириною 50 см . Рулон такого стрейчу не важко триматиме навіть жінці, при цьому ретельна упаковка предмета будь-яких габаритів можлива навіть однією людиною.


Чи вигідно використовувати стрейч-плівку на складі?

Це питання найчастіше задається нашій редакції, проте відповідь завжди однозначна - так. Про універсальність стрейч-плівки ми вже розповідали неодноразово, також говорили про дешеву ціну на стрейч-плівку прозору та кольорову стретч. Єдине, що варто додати – це зручність зберігання устрейч-плівки технічної та харчової на складі будь-якого типу. Завдяки своїй структурі матеріал. з якого виготовляється стрейч-плівка, відмінно витримує будь-які труднощі, які можуть виникнути під час зберігання.

Крім того, стрейч-плівка технічна та харчовий стретч поставляються в рулонах, а отже не займуть багато місця на складі. Зберігайте рулон стрейчу так, як подобається саме вам.

Окремо варто сказати про використання стрейч-плівки на складі як "паличка виручалочки". як скотч-плівка, так і стрейч-плівка є просто незамінними предметами на складі у разі виникнення форс-мажорних ситуацій. крім того, стрейч-плівка в рулонах прозорого або будь-якого іншого кольору стане в нагоді при завантаженні-вивантаженні продукції на склад.


Чи буває дешева та якісна стрейч-плівка для складу?

Думаємо, що ні для кого не є секретом, що будь-який товар має свою ціну. Тому надмірна економія на пакувальних матеріалах часом буває шкідливою. Підбираючи конкретний вид упаковки, наприклад, стрейч-плівки прозорої або кольорової, в першу чергу звертайте увагу на технічні характеристики товару, і виходячи з них вибирайте вигідну для себе роздрібну ціну або оптом на стрейч-плівку українських або зарубіжних виробників.


Де купити недорогу якісну стрейч-плівку для складу?

Не секрет, що стрейч-плівка для ринку України є досить новим видом упаковки. Наприклад, ті самі картонні ящики для пакування готової продукції на складі використовуються вже не один десяток років. Однак завдяки чудовій структурі матеріалу та можливості купити стрейч-плівку недорого оптом і в роздріб в Харкові та інших містах України і технічна стрейч-плівка, і стрейч-плівка для продуктів дуже швидко стали видом упаковки, що найчастіше використовується.

Сьогодні стретч-плівку використовують на складах для зберігання практично будь-якого типу продукції. Тому не дивно, що зі зростанням популярності цього виду упаковки зросла і вартість плівки, як оптова, так і роздрібна. Водночас зросла і кількість несумлінних продавців стрейчу. Тому питання купівлі за недорогою ціною стрейч-плівки є дуже актуальним.

Власне кажучи, найзручнішим способом для придбання стрейч-плівки будь-якого виду є покупка через інтернет. Купити онлайн стрейч-плівку оптом та в роздріб – це найбільш швидкий та дешевий спосіб. Адже інтернет-магазинам не потрібно платити за арену приміщення, та й кількість найнятого персоналу набагато менша, ніж у звичайних магазинах. Всі ці фактори, звичайно, впливають на кінцеву вартість стрейч-плівки оптом і в роздріб.

Більше того, купувати стрейч-плівку в інтернеті вигідно ще й тому, що питання організації доставки покупки до вас на склад зазвичай перебирає продавець. Залежно від загальної вартості покупки, товар може бути доставлений до вас безкоштовно, але цей момент потрібно завжди уточнювати окремо. Кожен інтернет-магазин працює по-своєму.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн