Стрейч-плівка харчова. Все, що потрібно знати (частина 1)

Стрейч пленка по низким ценам в Киеве, Харькове Минулої статті ми почали розглядати стрейч-плівку, виходячи із безпосереднього використання у житті – сфер її застосування. Зі стрейч-плівкою технічною прозорою та кольоровою ми з вами вже розібралися. Сьогодні ж настала черга поговорити про харчову стрейч-плівку. У цій статті ми з вами розглянемо особливості, якісні характеристики, сфери застосування харчової стрейч-плівки та оцінимо її популярність на ринку України.

Для початку давайте визначимо, що таке ця "стрейч-плівка харчова"? Стретч-плівка - це пакувальний матеріал, що виготовляється з лінійного поліетилену . Як і технічний стретч, харчова стрейч-плівка служить для упаковки.

Але цей вид стрейчу використовується головним чином для упаковки продуктів, звідси, власне, і така назва харчова. Ширина рулону і довжина намотування стрейч-плівки харчової часто така ж. як і у технічної, а ось щільність менша. Якщо стрейч-плівка технічна випускається, як правило, товщиною 17, 20, 23 мікрона, і в залежності від призначення використовується конкретна товщина, то харчовий стрейч завжди тонший за технічний. Стрейч-плівка харчова випускається виробниками в Харкові та Україні товщиною 8, 9, 10 мікрон. Власне кажучи, така різниця у товщині між технічним стретчем та харчовою плівкою цілком логічна і пояснюється функціональним призначенням конкретного виду плівки. Для упаковки продуктів харчування досить товщини 8, 9, 10 мікрон.

В умовах харчової промисловості стрейч-плівка харчова, або по-науковому полівінілхлоридна стретч-плівка, використовується вже не один десяток років, і при цьому вона зарекомендувала себе просто чудово. Її використовують для упаковки різних швидкопсувних і не дуже продуктів: м'яса (свинина, яловичина, баранина), риби (річкова і морська, солона, свіжа і копчена), птиці (курка, качка, гусак та ін. в сирому, копченому, смаженому) , вареному вигляді), різноманітних виробів з м'яса (ковбаса, фарш, шашлик, гуляш тощо), хлібобулочних (хліб, батон, багет, булочки) та кондитерських виробів (печиво, цукерки, вафлі, торти),

Загалом, сфера застосування харчової стретч-плівки справді величезна. "У чому ж секрет?" - Запитайте ви. А справа в тому, що цей секрет не один, а кілька. Переваги використання прозорої стрейч-плівки для пакування продукції харчової галузі є просто неоціненними.


Зберігання продуктів у стрейч-плівці

Стрейч пленка по низким ценам в Киеве, Харькове Запаковані у прозору харчову плівку продукти довго зберігаються. І не просто зберігаються і не псуються, а зберігають свій первісний товарний вигляд, що в умовах ринкової економіки є одним із головних критеріїв вибору. До того ж харчова стрейч-плівка, як правило, має прозорий колір, що надає упакованому в неї товару кілька корисних оптичних ефектів - з'являється ненав'язливий гарний блиск і відчуття свіжості продуктів, покритих прозорою ПВХ плівкою.


Універсальність та економічність стрейчу

Сама по собі стрейч-плівка харчова дуже універсальна та економічна. Як і технічний варіант стрейчу, харчовий також має чудову здатність до розтягування. Обернувши продукцію ПВХ харчової плівкою, потрібно всього пару хвилин, і стрейч-плівка харчова почне стягуватися, намагаючись повернутися до початкової форми, щільно притягуючись до упакованих продуктів харчування. Харчова плівка ПВХ дуже зручна в умовах виробництва продуктів харчування, нею можна користуватися як вручну, так і за допомогою спеціальних пакувальних машин . Це дуже зручно та вигідно і для дрібних виробництв, і для великих заводів та фабрик, так би мовити, гігантів харчової промисловості України. Самі посудіть: коли виробляється велика партія приблизно однакових за вагою, габаритами та умовами зберігання продуктів харчування, виробник задумається про машинний харчовий стрейч та купівлю спеціального пакувального апарату; але коли виробництво тільки відкрилося, не має великих коштів і намагається максимально економити практично на всьому, наприклад, якийсь кондитерський цех або невелика пекарня, в такому випадку перевага надається упаковці продуктів стрейч-плівкою харчової вручну. Але найголовніше в цьому всьому, це те, що і у разі використання машинного стрейчу, і коли використовується ручна стретч-плівка харчова, якість упаковки і стан продукції, що упаковується залишається на однаково високому рівні.

продовження див тут


Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн