Стрейч-плівка прозора (частина 3)

початок див тут і тут

Чому важливо враховувати товщину прозорої стрейч-плівки?

Стрейч-пленка Товщина (або густина) є одним з основних параметрів при виборі стрейч-плівки прозорою. Справа все в тому, що для різних типів товару, що пакується, вантажів і т.п. підходять не всі можливі варіанти стрейчу , представлені в інтернет-магазинах Харкова, Києва та інших міст України. Самі поміркуйте, навіщо купувати стрейч-плівку прозорого кольору, яка порветься при перевезенні або під час зберігання на складі або у вітрині магазину. Але з іншого боку, стрейч-плівка меншої товщини коштує дешевше як оптом, так і в роздріб. Тому питання вибору більш щільного або дешевшого стрейчу завжди стоїть перед виробниками, що використовують прозору стрейч-плівку для пакування готової продукції.

Дане питання є вкрай важливим, тому розглянемо кожен тип стрейч-плівки прозорого кольору окремо, виходячи з якісних характеристик і допустимого типу вантажу.


Прозора стрейч-плівка харчова та прозора стрейч-плівка технічна

Весь прозорий стрейч ділиться на два основні типи – технічний та харчовий. Крім функціонального призначення, ці типи стрейч-плівки прозорої відрізняються також товщиною.

Стрейч-плівка харчова для пакування продуктів харчування найчастіше використовується товщиною 9 мкн. Порівняно з іншими поширеними у Харкові, Києві та Україні варіантами товщини стрейч-плівки цей вид є найтоншим. Але у разі харчової плівки стрейч це не найважливіше. Стрейч-плівка харчова має низку інших найважливіших якостей, завдяки яким компанії-виробники віддають перевагу саме її. Про це ми писали раніше в окремій статті про харчову стрейч-плівку .

Технічний стрейч набагато щільніше харчового, а варіанти його використання набагато різноманітніші. Далі докладно розглянемо основні види технічноїпрозорої стрейч-плівки , що розрізняються по товщині.


Прозора стрейч-плівка технічна завтовшки 17 мкн.

Стрейч-пленка Цей вид стрейч-плівки прозорого кольору відрізняється достатньою щільністю для упаковки більшості предметів. Її використовують і під час вантажоперевезень, і під час зберігання на складах. Відмінною особливістю є можливість розтягнути таку технічну прозору стрейч-плівку в 3-3 рази від початкового розміру. Що характерно, якість пакувальної плівки при цьому не постраждає.

Найчастіше на промисловому рівні стрейч товщиною 17 мікрон використовується для пакування предметів на піддони (палетування). Якщо ж вантаж не підлягає зберіганню та перевезенню на піддонах - це просто необов'язково, наприклад, прозорою плівкою щільністю 17 мкн просто упаковують (звичайна обмотка) товар і вантажать у кузов автомобіля.

І в тому, і в іншому випадку прозора стрейч-плівка виконує насамперед захисну функцію. Причому вона захищає від впливу багатьох зовнішніх факторів. Це і дощ, і подряпини, і сколи, і інша-інша.

Однак хоч стрейч-плівка прозора товщиною 17 мікрон і є найчастіше використовуваною в Харкові або в Києві, все ж таки не всі предмети рекомендується упаковувати в стрейч-плівку прозору щільністю 17 мкн. Товщина 17 мікрон - це часом дуже недостатня величина. Для деяких типів вантажів необхідна щільніша стрейч-плівка прозора.


Технічна стрейч-плівка прозора завтовшки 20 мкн.

Стрейч-пленка Даний вид прозорого стрейчу має більш високу товщину, ніж стрейч-плівка прозора товщиною 17 мікрон . Відповідно, такий стрейч застосовується для пакування трохи іншого типу вантажів. Технічна стрейч-плівка прозора завтовшки 20 мкн використовується в першу чергу при упаковці великогабаритних вантажів або предметів, що мають гострі краї.

У цьому моменті слід розібратися докладніше. Якщо з поняттям "великогабаритний вантаж" все досить просто - все, що більше розмірів 150 х 150 сантиметрів можна вважати великогабаритним. То у випадку з терміном "з гострими краями" слід пояснити детальніше. Отже, з гострими краями - це досить умовне поняття у разі упаковки. На даний момент мова може йти про абсолютно різні предмети. Наприклад, скло, віконні рами, дзеркала, всілякі шафи та інші предмети меблювання. Але в той же час треба враховувати, що картонні ящики будь-якого розміру в зібраному вигляді варто обмотувати перед перевезенням саме стрейч-плівкою завтовшки 20 мкн. Хоча у випадку, коли перевозяться або зберігаються на складі такі ящики в розібраному вигляді, досить і стрейче завтовшки 17 мікрон.


Стрейч плівка технічна завтовшки 23 мкн прозорого кольору

Останнім поширеним на ринку Харкова та України видом стрейч-плівки прозорою є технічний стретч завтовшки 23 мікрони.

Відрізняється даний вид від інших підвищеною щільністю та високою стійкістю до проколів, розривів, не пропускає вологу.

Використовують стрейч-плівку прозору товщиною 23 мікрони для перевезення та зберігання надважких предметів. Наприклад, кам'яних блоків та плит, бордюрної та тротуарної плитки тощо.


Ось, в принципі, і всі різновиди стрейч-плівки прозорої, які зустрічаються у звичайних та інтернет-магазинах Харкова та інших міст України. Найдешевше купити прозорий стрейч оптом та в роздріб буде в інтернет-магазинах. Найчастіше і ціна опту і вартість у роздріб стрейч-плівки прозорої онлайн набагато нижча, ніж у, якщо так можна сказати, "стаціонарних" магазинах. Це обумовлено різними факторами, але так чи інакше, купуючи в інтернеті прозору стрейч-плівку ви заощадите і час, і гроші.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн