Стрейч-плівка технічна: як її використовувати? (частина 1)

Стрейч пленка по низким ценам в Киеве, Харькове Шановні читачі блогу інтернет-магазину "Експрес Упаковка", у минулійстатті ми з вами розібралися в особливостях і типах матеріалу, що використовується при виготовленні стрейч-плівки прозорої, стрейч-плівки кольорової на виробництвах Харкова, України та країн ЄС.

Далі ж йтиметься про сфери застосування стрейчу прозорого та різнобарвного в метрах і кілограмах. Отже, в галузі використання стрейч-плівка ділиться на два основні типи: технічна стрейч-плівка і стретч-плівка харчова. Поговоримо про кожен тип докладніше. Сьогодні торкнемося сфери застосування стрейч-плівки технічної, її особливості та професійні тонкощі.

Отже, стрейч-плівка технічна. Даний вид стрейчу є пакувальним матеріалом, що широко застосовується у великій і малій промисловості Харкова та України в цілому. Чому, запитаєте ви, він набув такого поширення та популярності? Вся річ у тому, що технічна стретч-плівка – це насамперед надійний захист продукції під час вантажоперевезень та зберігання на складі. Її використовують під час упаковки вантажу на дерев'яних та пластикових піддонах (або палетах, хто як звик говорити), причому, як у ручну, так і за допомогою палетопакувальних машин . Що, до речі, є ще одним плюсом цього виду стрейч-плівки. Універсальність цінується у всі часи в будь-якому типі виробництва, чи то високотехнологічне виготовлення газотурбінних генераторів, чи куди простіше виробництво ящиків з білого або бурого гофрокартону . Тому не дивно, що виробники при упаковці готової продукції на відвантаження замовнику віддають перевагу стрейч-плівці прозорою або кольоровою, купленою зазвичай оптом у Харкові чи Києві.

Стрейч-плівка прозора або чорна палетна є відмінним захистом продукції від бруду, пилу, вологи та різноманітних випадкових механічних пошкоджень. Крім того, палетний стрейч чудово фіксує продукцію, що транспортується на дерев'яних і пластикових піддонах, причому, як під час, власне, перевезення по наших розбитих дорогах, так і під час вивантаження навантажувачем або вручну.

І стрейч-плівка прозора, і кольоровий стрейч характеризуються відмінними показниками розтягування (престрейч), що також дуже улюблено промисловцями за універсальність та потенційну економію. Що й казати, картонну скриньку або целофановий пакет так не розтягнеш, відповідно, при замовленні картонної або целофанової упаковки потрібно чітко підбирати розміри, а це веде до появи непотрібних залишків і, як наслідок, втрати прибутку.

При упаковці товару в стрейч-плівку прозору 17 мкн або кольоровий стрейч 20 мкн проходить всього пару хвилин і плівка стягується, намагаючись повернутися до первісної форми, і, як наслідок, щільно притягується до упакованої продукції, максимально стискаючи її, якщо це можливо - наприклад, у випадку з вантажоперевезенням м'яких меблів, ковдр, постільної білизни, одягу тощо.

Однак при упаковці вантажу в стрейч-плівку слід враховувати, що натяг стрейчу змінюватиметься з часом експонентом. Тобто стягувальна сила поступово сходитиме нанівець. Процес цей залежить від зовнішніх чинників. Якщо ви перевозите упакований у стрейч-плівку прозорий або кольоровий вантаж у сухому контейнері, дотримуючись "тепличного" температурного режиму, то процес зменшення натягу відбуватиметься дуже повільно. Але якщо вантаж, упакований у стрейч, постійно піддається впливу зовнішніх каталізаторів, таких як холод, спека, підвищена вологість, дощ, пряме сонячне проміння, сильний теплий або холодний вітер, то натягстрейч-плівки прозорою та кольоровою буде прискорюватися. До речі, щільність стрейчу в такому випадку не зіграє будь-якої важливої ролі - до впливу зовнішніх факторів однаково чутливі і стрейч-плівка прозора щільністю 17 мкн, і чорний або синій, або червоний стрейч щільністю 20 мкн.

продовження див тут


Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн