Стрейч-плівка в джамбо рулонах

Стрейч-пленка В рамках циклу статей про стрейч-плівку редакція інтернет-магазину "Експрес Упаковка" сьогодні познайомить наших читачів із досить новим для Харкова та України загалом видом упаковки – стрейч-плівкою у джамбо рулонах. Про те, що таке джамбо рулон стрейч-плівки прозорої або кольорового стрейчу, чому з'явився такий формат упаковки, навіщо купувати недорого оптом та в роздріб стрейч-плівку в джамбо рулонах і багато іншого, ми розповімо нашим читачам у цій статті. Отже, почнемо.

Що таке Джамбо рулон стрейч-плівки?

Джамбо-рулон (від англ. jumbo roll) – це вид заготівлі (сировина) для самостійного виробництва стрейч-плівки. Джамбо рулон є кінцевим продуктом, що отримується при використанні основного верстата з виробництва стрейч-плівки - екструдера, і підлягає подальшому перемотування в машинну або стрейч-плівку прозорого кольору або кольорову для ручної обмотки . Використання стретч-плівки в джамбо рулонах дозволяє отримати стрейч-плівку різної довжини, ширини і товщини. Під час перемотування джамбо рулону показники цих найважливіших параметрів можна налаштувати під себе та свій тип продукції.

Чому підприємства використовують саме стрейч-плівку у джамбо рулонах?

Стрейч-плівка прозора і кольоровий стретч , як ми вже встигли розповісти, є дуже різноманітним і широко використовується видом упаковки. Незважаючи на це, бувають ситуації, коли деякі виробничі підприємства чи мувінгові компанії, що займаються організацією домашніх чи офісних переїздів, Харкова, Києва та інших міст України просто не можуть обрати конкретного постачальника, щоб купити стрейч-плівку не дорого оптом чи вроздріб. Причини можуть бути різними: якість матеріалу не влаштовує, або, наприклад, на складі у постачальника стрейч-плівки відсутній стрейч відповідного кольору і товщини.

Інша серйозна причина купівлі та використання стрейч-плівки в джамбо рулонах – чесність та порядність постачальника. На відміну від найбільш поширеного у Харкові та Україні формату купівлі стрейч-плівки прозорої або кольорової в рулонах конкретної довжини в метрах, джамбо рулон стрейч-плівки продається на вагу – у кілограмах.

Для людей, які постійно використовують стрейч-плівку для пакування своєї продукції, вже очевидні переваги стрейч-плівки прозорого або кольорового стрейчу у вигляді джамбо рулону, а для не підготовленого читача пояснимо.

Кожен вид стрейч-плівки прозорого або будь-якого іншого кольору, будь-якої товщини і будь-якого виробника - українського чи зарубіжного - має показник найстрейший. Тобто граничний рівень розтягування стрейч-плівки. Ось тут і криється підступ: стрейч-плівка, що продається оптом або в роздріб, повинна мати престрейч на рівні 0% від вихідного - тобто не повинна бути попередньо розтягнута продавцем стрейч-плівки перед відправкою на продаж. Однак багато недобросовісних компаній та інтернет-магазинів продають стрейч-плівку прозору і кольоровий стрейч вже розтягнуті, начебто вони абсолютно не зворушені, і розтяг залишається на розсуд покупця. І тут виникає проблема: якщо рівень престрейчу повинен бути 200 метрів, то у разі купівлі стрейч-плівки у таких "товаришів" ви зможете розтягнути стретч-плівку у кращому разі на 170-180 метрів. Коли ж купується стрейч-плівка в джамбо рулонах, клієнт платить не за конкретну довжину стрейчу, а за вагу, таким чином захищаючи себе від потенційної втрати грошей.

Загалом, можна сказати, що джамбо рулон, може, не найпрактичніший вид стрейч-плівки прозорої або кольорової і не дуже підходить для домашнього використання, зате має найчеснішу намотування і, відповідно, ціну оптом і в роздріб.


Універсальність та вигідність стрейч-плівки в джамбо рулонах

Під час перемотування джамбо рулону кожне підприємство може налаштовувати основні параметри майбутньої стрейч-плівки прозорої або кольорової для ручного та машинного пакування. Виходячи з конкретних габаритів та типу продукції, під час перемотування можна вибирати довжину, ширину і, що найголовніше, товщину стрейч-плівки. Це дуже зручно та економічно. Використовуючи стрейч у джамбо рулонах для упаковки, конкретний завод або фабрика може не перейматися тим, чи підійде такий стрейч до певного типу продукції. У будь-якому разі підійде.


Де купити стрейч-плівку в рулонах джамбо?

Стрейч-плівку прозору та кольоровий стрейч у джамбо рулонах у Харкові та в інших містах України можна в інтернет-магазині "Експрес Упаковка". Ми продаємо джамбо стрейч за найвигіднішою оптовою та роздрібною ціною цілодобово та сім днів на тиждень. Крім того. куплений стрейч у джамбо рулонах може бути доставлений до будь-якої доньки України, незалежно від загальної ваги покупки.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн