Кольорова стрейч-плівка (частина 1)

Стрейч-пленка У попередніх статтях циклу, присвяченого стрейч-плівці , ми з вами розглянули практично всі види стретч-плівки, які присутні на ринку України загалом, та Харкова зокрема. Єдиний вид стрейч-плівки, а якому ще належить поговорити - це кольорова стрейч-плівка. Сьогодні йтиметься саме про неї.

Стрейч-плівка кольорова, як і прозора, - це загальна назва для цілого ряду пакувальних матеріалів, що мають свої унікальні особливості. Кольоровий стрейч відрізняється за багатьма чинниками, і кожне таке важливо відмінність варто розглянути окремо. Але почнемо з загальніших речей, що стосуються стретч-плівки чорного кольору або якогось іншого на ринку Харкова та України. Отже, почнемо.


Що таке кольорова стрейч-плівка?

Кольоровий стрейч - це пластикова плівка, що розтягується, призначена для упаковки різноманітних товарів і вантажів. Упаковка товару в різнокольорову стрейч-плівку може здійснюватися з різною метою, але про це нижче. Як правило, товар упакований у кольорову стрейч-плівку, здійснюється на піддонах або палетах, а потім відправляється за місцем призначення.

Стрейч-плівка чорного, синього, жовтого, червоного та синього кольорів від виробника поставляється у рулонах різного намотування.

Рулон - це пакувальна одиниця циліндричної форми, що є основною формою випуску для стрейч-і скотч-плівки як прозорої, так і кольорової.

Простіше кажучи, рулонний стрейч будь-якого кольору - це кольорова стрейч-плівка, намотана на спеціальну тубу, або втулку, з гофрокартону або іншого матеріалу.


Навіщо використовується кольорова стрейч-плівка?

Кольоровий стрейч - це пакувальний матеріал з величезною сферою застосування. Цілі, через які використовують саме кольоровий варіант стрейч-плівки, також досить різноманітні. Але все ж таки основну мету купівлі оптом і в роздріб і застосування стрейч-плівки кольорової виділити можна - така поліпропіленова плівка потрібна в першу чергу для того, щоб унеможливити ідентифікацію упакованого товару або предмета. Простіше кажучи, якщо ви хочете сховати від сторонніх очей вміст вашої поставки або відвантаження – використовуйте саме стрейч-плівку чорного кольору або, скажімо, синього. Ідеально для такої нагоди підходить чорна стретч-плівка щільністю 20 мкн. Але детальніше ми поговоримо про різні випадки застосування стретч-плівки кольорової залежно від її товщини трохи пізніше.

Якщо говорити загалом, про те, навіщо використовувати жовту або червону стрейч-плівку, варто виділити дві основні області застосування стрейч-плівки кольорової.


Де застосовують кольорову стрейч-плівку?

Кольорова стрейч-плівка, як і прозора, використовується і в промисловості, і домашньої обстановці. За фактом – скрізь.

Різнокольоровий стрейч є незамінним для пакування та транспортування господарських товарів, побутової хімії, посуду, домашньої та офісної техніки, предметів меблів для дому та офісу. Також можливе використання стрейч-плівки певного кольору для пакування та перевезення різного роду відходів та сміття.

Окремо варто відзначити використання стрейч-плівки різних кольорів для пакування подарунків. Маючи насичений гарний колір, кожен із видів стрейч-плівки дуже часто застосовується для ручного або машинного пакування подарунків. Крім своїх кольорових якостей, стрейч-плівка ще й дуже зручна та універсальна – у неї можна запакувати абсолютно будь-який подарунок – від маленької коробки сувенірної продукції до м'якої іграшки розміром з людину. У принципі, якщо дуже хочеться, у кольорову стрейч-плівку можна запакувати навіть легковий автомобіль великих розмірів.

Дуже часто кольоровий стрейч для пакування використовують у комплекті з іншими видами пакувальних матеріалів. Скотч-плівка або ящики з гофрокартону - ідеально сумісні зі стрейч-плівкою будь-якого кольору.

продовження дивіться тут


Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн