Кольорова стрейч-плівка (частина 2)

Стрейч-пленка

Продовження. Початок див тут

Які бувають види стрейч-плівки кольорової?

Кольорова стрейч-плівка, як і прозора, відрізняється за багатьма параметрами. Проте все різноманіття кольорового стрейчу, представленого на ринку Харкова та України , можна розділити на два основні типи: харчова та технічна.


Харчова кольорова стрейч-плівка

Основним відмінним параметром харчового кольорового стрейчу є структура матеріалу. Адже для того, щоб упаковувати продукти підійде не кожен вид стрейч-плівки. Стрейч-плівка кольорова для пакування продуктів повинна мати певну товщину та структуру матеріалу. Про це ми вже розповідали у статті про харчову стрейч-плівку , тому особливо повторюватися не будемо. Єдине, що слід додати про харчову стрейч-плівку якогось кольору, це те, що на ринку України даний вид пакувального матеріалу зустрічається вкрай рідко. Виробники та експортери продуктів харчування все ж таки віддають перевагу прозорій стрейч-плівці , купленій оптом у Харкові, Києві та інших містах України або за кордоном. Основна причина полягає в тому, що прозорий стрейч дає можливість, так би мовити, показати товар обличчям, що не можна сказати стосовно кольорового стрейчу. Безумовно, м'які світлі тони кольорового стрейчу малої товщини також є певною мірою прозорими, і упакований у кольоровий стрейч продукт буде видно покупцеві. Однак кольорова стрейч-плівка як пакувальний матеріал не може виконати однієї з головних цілей торгівлі продуктами харчування – показати упакований товар у найкращому із можливих вигляді. Для таких цілей все ж таки прозора плівка підходить більше, адже вона ще й може прикрасити товар - надати йому більш презентабельного вигляду, ніж навіть є насправді. Такий оптичний ефект. Втім, це характерно не тільки у випадку стрейч-плівки для продуктів харчування, але для різних пластикових або скляних вітрин, пакетів і кульків, мішків та ін.


Технічна кольорова стретч-плівка

Стрейч-пленка Виходячи з перерахованого вище не дивно, що найбільш часто зустрічається в Харкові та в інших містах України є технічний варіант кольорової стрейч-плівки .

Для не харчового варіанта продукції кольоровий стрейч підходить ідеально. Дешева ціна на стрейч оптом та роздріб, а також відмінну якість матеріалу та універсальність роблять кольорову стретч-плівку незамінним атрибутом упаковки на виробництві, будинки, на дачі, в офісі – власне кажучи, практично скрізь, де тільки можна. Більш детально сфери застосування та основні відмінності технічної стрейч-плівки різних кольорів розглянемо в окремих розділах.


Кольорова стрейч-плівка для ручного та машинного пакування

Кольорова стрейч-плівка різного намотування та товщини може бути використана як для машинного пакування, так і для пакування різних товарів вручну. Причому те, як використовувати кольоровий стрейч залежить тільки від клієнта - різноманітність кольорової стрейч-плівки, представленої на ринку України, просто величезна.

Для виробництва найбільш підходящим варіантом кольорової стрейч-плівки для упаковки є кольоровий стрейч в рулонах джамбо різної намотування. Однак цей варіант пакувальної стретч-плівки передбачає наявність спеціального обладнання, а воно є не у всіх. Та й коштує не дешево, а дуже дорого.

Тому стрейч-плівка різних кольорів для ручного використання також досить популярним видом упаковки. Застосовується такий стретч у різних сферах, навіть частіше, ніж машинний. Його використовують для пакування готової продукції на великих та малих виробництвах. Якщо з невеликими підприємствами та цехами все досить зрозуміло – використовувати кольоровий стрейч для ручного пакування дуже зручно та дешево. То у випадку з великими заводами та фабриками непідготовлений читач запитає: "А навіщо їм використовувати ручний кольоровий стрейч?" Давайте розбиратися разом.

продовження див тут


Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн