Кольорова стрейч-плівка (частина 3)

Стрейч-пленка

початок див тут і тут

Кольорова стрейч-плівка для ручного та машинного пакування (продовження)

Стрейч-плівка кольорова для ручного пакування може використовуватися на великих підприємствах з різних причин:

  • обмежений простір робочого приміщення
  • ціна на стрейч у Харкові оптом та в роздріб
  • універсальність стрейчу (підходить для будь-яких товарів та вантажів)

Виробництво та упаковка готової продукції не завжди відбувається у приміщенні достатнього розміру. Якщо, наприклад, завод чи фабрика збудовано нещодавно, то, природно, вони підготовлені під сучасні стандарти та умови виробництва. А от якщо приміщенню вже не один десяток років, то воно просто не передбачає встановлення нової лінії для пакування стрейч-плівкою . Простіше кажучи, верстат туди банально не влізе та й персоналу буде дуже незручно працювати. Упаковка ж продукції різних габаритів ручної кольорової стрейч-плівкою може вироблятися одним або декількома робітниками в навіть дуже тісному приміщенні. Другий важливий аспект – ціна обладнання для машинного пакування продукції у стрейч-плівку. Українське чи закордонне обладнання для пакування коштує зовсім чимало, та й не завжди ця покупка доцільна - вартість нового обладнання, природно, буде включена в ціну готової продукції, а в умовах ринкової економіки та конкуренції - це часто зовсім не вигідно, а іноді навіть смерті подібно . Тому стрейч-плівка кольорова для ручного пакування - це ідеальний пакувальний матеріал для деяких великих виробничих підприємств Харкова та України.

Стрейч-кольорова для ручного пакування разом із відмінною якістю має і дешеву ціну. Купити стрейч-плівку різних кольорів у Харкові та Києві для упаковки, як правило, набагато вигідніше, ніж, наприклад, картонна або пластикова скринька. Тому багато підприємств, незважаючи на статус та обороти виробництва, вважають за краще купити кольорову стретч-плівку недорого оптом. До речі, нам як простим покупцям непродовольчої групи товарів варто лише радіти такому вибору упаковки великими компаніями, адже це робить кінцеву, роздрібну ціну на продукцію набагато дешевшою.

Стрейч-плівка технічна будь-якого кольору є дуже зручним і багатопрофільним варіантом пакувального матеріалу. У цей вид упаковки можна запакувати практично все. Габарити продукції, особливості зберігання та транспортування не відіграють особливого значення, адже кольорова стрейч-плівка буває різна - на всі випадки життя, а її структура і багатопрофільність дозволяють упаковати в кольоровий стрейч все що завгодно.


Які бувають кольори стрейч-плівки кольорової?

Стрейч-пленка Стрейч-плівка є дуже універсальним видом упаковки, тому не дивно, що кольорова гама стрейч-плівки, яка представлена на ринку Харкова, Києва та України надзвичайно різноманітна. По секрету скажемо, що маючи сучасне технологічне виробництво, можна виготовити стрейч-плівку недорого будь-якого кольору та відтінку. Але найбільш популярними є червоний , синій , жовтий і чорний колір стрейч кольорової плівки. Складно сказати, чому клієнти найчастіше хочуть купити стрейч-плівку щільністю 20 мкн саме цих кольорів. Як нам здається, такий вибір продиктований прагненням упаковувати в такий колір кольоровий стрейч-плівки, щоб готова продукція перед відправкою зі складу відповідала корпоративним кольорам компанії. Іноді вибір певного кольору ґрунтується на типі продукції, у такому разі купується оптом чорний колір різного намотування.

Кольоровий стрейч, як і прозорий, може бути різної щільності та намотування. Стрейч-плівку кольорову на ринках та в інтернет-магазинах Харкова та інших міст України продають по-різному – і за метри, і за кілограми. Тобто формат може бути дуже різноманітним – і все це можливо завдяки універсальній структурі матеріалу. Найбільш часто зустрічаються варіанти кольорової стрейч-плівки - це стретч намотуванням в 50, 100, 200 і 300 метрів, а також стретч-плівка кольорова вагою 1, 2 та 3 кілограми.


Який вид кольорової стрейч-плівки найбільш популярний?

Стрейч-пленка Як ми вже встигли вам розповісти, кольорова стрейч-плівка буває різної товщини (щільності) і довжини. Вибір того чи іншого варіанта залежить він різних факторів і не завжди продиктований лише ціною.

Тим не менш, за статистикою варіантом стрейч-плівки кольорової в Харкові і в Києві є стрейч-плівка чорного кольору щільністю 20 мкн. При цьому намотування буває різним - від 1 до 500 метрів. Втім, це не дивно, адже обсяги виробництва у всіх різні і часом стретч-плівка чорного кольору намотуванням 1000 м просто не потрібна. Краще купити оптом недорого в Харкові стрейч-плівку чорну намотуванням 200 метрів і завтовшки 20 мкн.

Ось, власне, і все. Тепер ви зможете не заплутатися в різноманітті кольорової стрейч-плівки в Харкові або в Києві. Вибирайте ручний або машинний стрейч оптом та в роздріб потрібного вам кольору, виходячи з прочитаного в нашій статті, та гарантовано отримайте кращу стрейч-плівку за співвідношенням "ціна та якість". Успіхів!

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн