Шпагат господарський

Статті та огляди про натуральні та синтетичні види шпагату, найбільш популярні на ринку України. Характеристики шпагатів, аналіз та порівняння різних видів шпагату, рекомендації щодо вибору шпагату.


Шпагат джутовий: характеристика та особливості (частина 2)



Натуральные и синтетические шпагаты в ассортименте по низким ценам оптом и в розницу. Харьков Киев Украина Не знаєте, як краще купити шпагат? Бажаєте якісну мотузку з натуральної імпортної сировини? І щоб виглядала гарно, естетично та коштувала недорого? У цій статті ми розповімо вам саме про такий вид виробів – джутовий шпагат.

Шпагат джутовий: характеристика та особливості (частина 1)



Натуральные и синтетические шпагаты в ассортименте по низким ценам оптом и в розницу. Харьков Киев Украина Джутовий шпагат користується великою популярністю у всьому світі, але в Україні він у рази менш популярний, ніж лляний шпагат. У чому причина цього? Що взагалі таке цей джутовий шпагат? Чому він повинен бути кращим за лляний шпагат? Відповіді на всі ці питання ви знайдете у цій статті.

Як вибрати якісний та недорогий лляний шпагат? (частина 1)



Натуральные и синтетические шпагаты в ассортименте по низким ценам оптом и в розницу. Харьков Киев Украина Хочете вибрати та купити недорогий та якісний шпагат з натурального волокна, але не знаєте як? У цій статті ми розповімо вам всі секрети вибору якісного та недорогого лляного шпагату.

Як вибрати якісний та недорогий лляний шпагат? (частина 2)



Натуральные и синтетические шпагаты в ассортименте по низким ценам оптом и в розницу. Харьков Киев Украина Зацікавив лляний господарський шпагат, але ви не знаєте, чи варто його купувати, чи він вигідний? У цій статті ми навчимо вас вибирати правильно якісний та недорогий пакувальний шпагат із натуральних волокон.

Як вибрати якісний поліпропіленовий шпагат: практичні поради та рекомендації (частина 2)



Натуральные и синтетические шпагаты в ассортименте по низким ценам оптом и в розницу. Харьков Киев Украина Не знаєте, чи підійде поліпропіленовий шпагат тієї чи іншої моделі? Хочете купити поліпропіленовий шпагат з певною метою? І при цьому вам потрібен справді якісний виріб? У цій статті ми розповімо вам, для чого поліпропіленовий шпагат підходить найкраще, як правильно використовувати шпагат такого виду.

Як вибрати якісний поліпропіленовий шпагат: практичні поради та рекомендації (частина 1)



Натуральные и синтетические шпагаты в ассортименте по низким ценам оптом и в розницу. Харьков Киев Украина Хочете знати, як має виглядати справді якісний поліпропіленовий шпагат? Розуміти, які саме характеристики він повинен мати? Які властивості та особливості в експлуатації йому притаманні? У цій статті ми розповімо вам про всі ці деталі максимально докладно та зрозуміло.

Шпагати із синтетичних матеріалів: поради щодо вибору, переваги та особливості (частина 1)



Натуральные и синтетические шпагаты в ассортименте по низким ценам оптом и в розницу. Харьков Киев Украина Хочете купити поліпропіленовий або поліамідний шпагат, але не знаєте, як вибрати справді якісний виріб? У цьому огляді ви знайдете всю необхідну та корисну інформацію для вигідної покупки будь-якого синтетичного виду шпагату.

Шпагати із синтетичних матеріалів: поради щодо вибору, переваги та особливості (частина 2)



Натуральные и синтетические шпагаты в ассортименте по низким ценам оптом и в розницу. Харьков Киев Украина Потрібний універсальний шпагат чи мотузка? І такий, щоб довго не псувався і коштував дешевше? У цьому огляді ви знайдете всю необхідну та корисну інформацію для вигідної покупки будь-якого синтетичного виду шпагату.

Як вибрати якісний господарський шпагат?



Натуральные и синтетические шпагаты в ассортименте по низким ценам оптом и в розницу. Харьков Киев Украина Хочете купити недорогий та якісний шпагат? Та ще й такий, щоб міг експлуатуватися якнайдовше і в будь-яких умовах? У цій статті ми навчимо вас розбиратися в різноманітності представлених на ринку України шпагатів та навчимо вибирати недорогий та якісний господарський шпагат.

Шпагат господарський або пакувальна мотузка (частина 1)



Натуральные и синтетические шпагаты в ассортименте по низким ценам оптом и в розницу. Харьков Киев Украина Господарський шпагат – це знайомий кожному пакувальний та обмотувальний матеріал. Кожен їм хоч раз, але користувався. Але ось що він собою насправді уявляє і для чого призначений? Звідки він з'явився? Хто вигадав шпагат? - Про все це ми розповімо вам у цій статті.

Показано з 1 по 10 з 11 (всього 2 сторінок)

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн