Як вибрати якісний господарський шпагат?

Натуральные и синтетические шпагаты в ассортименте по низким ценам оптом и в розницу. Харьков Киев Украина Шпагат господарський є найбільш універсальним видом пакувального матеріалу. При недорогій ціні на шпагат у порівнянні з іншими видами упаковки, цей пакувальний матеріал підходить для упаковки та обмотки будь-яких товарів та вантажів. Крім того, умови експлуатації шпагату дуже гнучкі – це дійсно багатофункціональний та дуже зносостійкий пакувальний матеріал.

Але при всій своїй універсальності, шпагат господарський пакувальний має кілька підвидів, відмінних за складом та призначенням. При цьому, звичайно, вони багато в чому є взаємозамінними і за відсутності шпагату, що рекомендується, ви запросто можете скористатися будь-яким іншим шпагатом. Але чи варто це робити? чи є у цьому сенс?

Щоб правильно зорієнтуватися та вибрати найбільш підходящий господарський шпагат, потрібно звернути увагу на два основні моменти: це, власне, вид шпагату та його ціна. Ціна на шпагат , як оптом, так і в роздріб, безпосередньо залежить від матеріалу виготовлення шпагату, його виду. Тому в цій статті ми розглянемо основні види шпага господарського, з'ясуємо призначення цих шпагатів, умови експлуатації і, власне кажучи, розберемося, для яких цілей вигідно і недорого купити той чи інший господарський шпагат.


Види господарського шпагату

Для того щоб правильно орієнтуватися у всіх видах господарського шпагату, для початку слід з'ясувати, що ж, власне кажучи, є господарським шпагатом? І чому він називається господарський?

Почнемо, як водиться, із визначення, а потім перейдемо до видів шпагату. Шпагат господарський – це тонка міцна нитка для пакування, зшивання та зав'язування, що виготовляється скручуванням паперу, луб'яних волокон, лляних волокон, хімічних волокон або ниток, а також їх поєднань. Тобто основною сферою застосування такого шпагату є господарська сфера. Однак слід робити поправку на універсальність шпагату як виду упаковки. По суті, господарським шпагатом можна називати будь-який шпагат, адже навіть той же якісний банківський шпагат, який ви можете купити за низькими цінами оптом та в роздріб у Харкові, Києві та інших містах України, запросто можна використовувати з господарською метою. До речі, саме тому підвиди шпагату господарського, про які ми трохи поговорили трохи вище, в першу чергу розрізняють за матеріалом виготовлення і називають їх також по використаному при виготовленні матеріалу.

Натуральные и синтетические шпагаты в ассортименте по низким ценам оптом и в розницу. Харьков Киев Украина Отже, абсолютно всі дорогі та недорогі шпагати з натуральних та штучних волокон , що використовуються для пакування та обв'язування або обмотки чогось (готової продукції, речей, меблевих заготовок, аграрної продукції тощо) у промисловості та сфері послуг, на сьогоднішній день день можна класифікувати на 13 основних груп:

  • шпагат поліпропіленовий
  • шпагат капроновий
  • шпагат джутовий, або джутова пряжа
  • шпагат лляний
  • шпагат льнопеньковий
  • шпагат прядив'яний
  • шпагат паперовий
  • шпагат віскозний
  • шпагат кенафний
  • шпагат банківський
  • шпагат сіновязальний
  • нитка мішкова
  • нитка бавовняна

Дані види шпагату мають різну популярність та затребуваність, проте в цілому є масовою упаковкою, що має стійку основну сферу застосування. Зрозуміло, існують й інші види шпагату, проте їхня частка ринку в загальній масі господарського шпагату настільки мала, що говорити про них слід, перш за все, як про спеціалізовану упаковку, яка має вкрай слабке ставлення до споживчої сфери, якій присвячено наш блог.

Виготовляються дані види господарського шпагату за дуже схожими технологіями з основних матеріалів, а також їх сумішей. І якщо основний матеріал досить просто з'ясувати, виходячи з назви шпагату, то шпагати з декількох матеріалів , як правило, виготовляються із суміші коротких прядив'яних, лляних та інших луб'яних волокон, віскозних та поліолефінових (поліпропіленових, поліетиленових) ниток, а також поєднань матеріалів.

Також варто зазначити, що в деяких випадках для підвищення експлуатаційних характеристик пакувального шпагату, а також для збільшення терміну його безперебійної експлуатації, шпагат (переважно це відноситься до шпагату з натуральних волокон) може оброблятися спеціальними хімічними компонентами (склад та відсоткове співвідношення залежить від призначення шпагату, його потенційних умов експлуатації). Яскравим прикладом такого шпагату є сінов'язальний шпагат , від якого вимагається підвищена міцність та стійкість до впливу зовнішніх каталізаторів (дощ, сніг тощо).

На цьому, мабуть, ми закінчимо цю загальну статтю за видами господарського шпагату. Більш детально про кожен із зазначених вище видів шпагату ми розповімо в окремих статтях, в яких дамо повну характеристику таким виробам, розглянемо їх популярність і з'ясуємо, чи вигідно купувати господарський шпагат даного виду. Продовження з'явиться незабаром на сторінках блогу інтернет-магазину Експрес Упаковка.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн