Як вибрати якісний поліпропіленовий шпагат: практичні поради та рекомендації (частина 2)

початок див тут

Натуральные и синтетические шпагаты в ассортименте по низким ценам оптом и в розницу. Харьков Киев Украина По-третє, поліпропіленовий шпагат зовні відрізняється від інших синтетичних ниток та волокон (капрон, віскоза, поліетилен), проте багато в чому вони схожі та рівноцінні з точки зору ціни та типу експлуатації. Тому не слід нехтувати прочитанням інформації на етикетці або додатковими питаннями до продавця шпагат. Ви можете випадково купити не поліпропіленовий шпагат. а інший, виготовлений із інших синтетичних волокон.

По-четверте, оскільки поліпропілен (хімічно стійкий полімер пропілену, що є кристалічною речовиною без кольору, що має ізотактичну структуру) є найбільш дешевим серед усіх матеріалів для виробництва шпагату, то й вироби з цього полімеру коштують дешевше за аналогічні шпагати за типом, розміром, кольором і граничного розривного навантаження.

По-п'яте, якісний поліпропіленовий шпагат обов'язково повинен мати високу хімічну стійкість, міцність. Він практично не піддається корозійному розтріскування, гниття або зсихання. І всі ці переваги шпагату виробник обов'язково вкаже тією чи іншою мірою на етикетці. Якщо ж подібної інформації немає, то варто задуматися про якість виробу, що вам пропонується.

По-шосте, поліпропіленовий шпагат характеризується достатньою легкістю навіть при великій довжині намотування в одній бобіні. Але при цьому він відрізняється підвищеною міцністю та стійкістю до різного роду зовнішніх впливів: механічних пошкоджень (подряпин, порізів), довго зберігає свою міцну структуру та цілісність.

По-сьоме, навіть недорогий поліпропіленовий шпагат високої якості може зберігатися і використовуватися практично будь-де і необмежено довго без втрати своїх функціональних властивостей і характеристик. Його можна зберігати та використовувати для пакування товарів у сирих та вологих приміщеннях, на відкритому повітрі. Їм можна користуватися в приміщеннях з особливими температурними умовами (холодильних та морозильних камерах, льохах або теплицях). Він абсолютно псується від пилу, бруду, не гниє і не розтріскується.

По-восьме, навіть недорогий поліпропіленовий шпагат гарної якості має низьку електропровідність та високий опір статичній електриці.

І, нарешті, по-дев'яте, поліпропіленовий шпагат , який ви можете купити за низькими цінами оптом та в роздріб в інтернет-магазині «Експрес Упаковка», є екологічно чистим пакувальним засобом. Його можна використовувати навіть для пакування продуктів харчування. В цілому ж, якісний господарський шпагат, виготовлений з поліпропіленових волокон, підходить для використання в усіх галузях виробництва, сфери послуг і побуту без обмежень.


У яких випадках краще використовувати саме поліпропіленовий шпагат, а не якийсь інший?

Натуральные и синтетические шпагаты в ассортименте по низким ценам оптом и в розницу. Харьков Киев Украина Безумовно, поліпропіленовий шпагат – це найбільш універсальний вид із усіх представлених на сьогоднішній день на ринку України синтетичних та натуральних шпагатів. Ми неодноразово вже говорили, що сфера застосування поліпропіленового шпагату дуже різноманітна і велика. Але в той же час, як зазвичай, попит народжує пропозицію і тому більшість видів поліпропіленового шпагату виготовляються, якщо так можна висловитися, «з прицілом» на конкретні області використання, під конкретні типи завдань та їх складність. Так, серед усіх областей застосування поліпропіленового шпагату основними є:

  • упаковка товарів різних габаритів усіх товарних груп
  • упаковка продуктів харчування та іншої продукції харчової промисловості
  • використання у будівельних, ремонтних та реставраційних роботах
  • використання в аграрній промисловості, сільському господарстві, тепличному господарстві
  • використання в хімічній промисловості для пакування різного роду хімікатів або мінеральних добрив
  • споживча сфера (від розвантажувально-вантажних робіт до індивідуального пакування будь-якої продукції)
  • використання у побуті та для особистих потреб
  • використання у меблевій промисловості
  • використання в поштових установах (шпагат для пакування посилок, шпагат бандерольний тощо)

Використання саме поліпропіленового шпагату, а не будь-якого іншого, у перерахованих вище областях життєдіяльності дає максимально ефективний результат з точки зору «ціна/якість». Більше того, під конкретні види діяльності виготовляються навіть окремі види поліпропіленових шпагатів. Наприклад, шпагат сіновязальний , що активно використовується в сільському господарстві. У цій сфері його використовують для автоматичної обв'язки тюків сіна та соломи на всіх типах прес-підбирачів, при ручній роботі в теплицях та на відкритих ділянках, для зв'язування невеликих снопів сіна, у процесі підв'язування стебел та гілок квітів, томатів, виноградної лози, молодих дерев і т.п. Але тут ми змушені повторюватись, оскільки про цей факт ми вже вам розповідали у загальній статті про синтетичні види шпагату.

Для споживчої тари та упаковки поліпропіленовий шпагат є, швидше, допоміжним обгортковим матеріалом, доповненням до основної упаковки. Їм обв'язують і картонні коробки для надійної фіксації на піддоні, і пакунки з поліетиленовими мішками і кульками, і навіть металеві контейнери, щоб уникнути можливих відкривань дверцят, кришок у процесі перевезення. Так, наприклад, шпагат поліпропіленовий застосовують для упаковки кондитерських виробів (торти, тістечка тощо), журналів, газет та іншої поліграфії, домашніх та офісних меблів, побутової техніки та багато іншого.

Ось загалом і всі основні моменти, які слід знати, про поліпропіленові шпагати, представлені на ринку України. Сподіваємося, що тепер вибір недорого та якісного поліпропіленового шпагату не викличе у вас якихось труднощів.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн