Шпагат джутовий: характеристика та особливості (частина 2)

початок див тут

Натуральные и синтетические шпагаты в ассортименте по низким ценам оптом и в розницу. Харьков Киев Украина Як і інші види шпагатів, джутовий шпагат відрізняється за кількістю ниток. Варіанти при цьому можуть бути різними - від однониткових до багатониткових шпагатів джутових з 6 і більше нитками. Однак обов'язковою умовою якісного джутового шпагату є мінімальна товщина нитки від 1 міліметра.

Поряд з більш високою схильністю до гниття в порівнянні з синтетичними шпагатами, джутові шпагати мають стійкість до теплового, ультрафіолетового випромінювання, механічних впливів, статичних і динамічних навантажень. Вони не накопичують статичну електрику. Саме тому джутові шпагати рекомендуються для застосування в екстремально складних природних і промислових умовах, наприклад, при підйомі важких і великогабаритних вантажів.

Якість будь-якої моделі джутового шпагату та оцінку її відповідності заявленій ціні на шпагат редакція інтернет-магазину «Експрес Упаковка» рекомендує вам визначати за кількома критеріями:

  • зверніть увагу на інформацію, зазначену в етикетці товару, та уважно ознайомтеся з її змістом;
  • оцініть колір і відтінок джутового шпагату - джутовий шпагат вищої якості завжди має світло-золотистий відтінок, а нижчі сорти шпагату з джуту - мають, відповідно, темніші відтінки.


Сфера застосування джутових шпагатів

Натуральные и синтетические шпагаты в ассортименте по низким ценам оптом и в розницу. Харьков Киев Украина Перш ніж, приступати до розгляду можливих сфер використання джутового шпагату, слід врахувати, що фактично він є рівноцінним аналогом лляному шпагату, який ви також можете купити за низькими цінами оптом і в роздріб в інтернет-магазині «експрес Упаковка». Однак через те, що джутовий шпагат – це повністю імпортний продукт, а лляний шпагат виготовляється як в Україні, так і за кордоном, лляний шпагат коштує дешевше за джутовий як оптом, так і в роздріб, нехай і не набагато. Хоча джутовий шпагат куди більш естетичний, ніж лляний. Таким чином, будь-яка сфера застосування лляного шпагату, про які ми розповідали вам у попередніх статтях, повністю підходить для шпагату джутового. Вам залишається лише віддати перевагу або виду шпагату, або іншому. Вибирайте на власний розсуд.

Крім того, шпагат джутовий використовується і в таких сферах і для таких цілей, для яких лляний шпагат не дуже й годиться. Ну, наприклад, кольорова джутова пряжа застосовується для ручного та машинного в'язання, а кольоровий шпагат для обробки меблів та предметів інтер'єру.

Також шпагат джутовий дуже поширений у харчовій промисловості. Завдяки натуральному походженню джутовий шпагат є екологічно чистим та абсолютно безпечним для продуктів харчування, він хімічно нейтральний і тому не залишає слідів та запаху на упакованій їжі. Тому його часто застосовують для копчення ковбасних виробів, м'ясних продуктів та риби. При виготовленні різних сирів, а також упаковки продуктів харчування всіх типів. Яскравим прикладом створення упаковки з джутового шпагату є декорація пляшок з різними сортами вин та коньяку. Також джутовий шпагат застосовують у процесі сушіння тютюну на підприємствах з виробництва сигарет, сигар тощо. виробів.

У поштових та товаротранспортних компаніях джутовий шпагат використовується для пакування та фіксації товарів та вантажів на палети, для пакування посилок та бандеролей. Однак варто відзначити, що використання джутового шпагату для транспортних та поштових операцій відбувається у рази рідше, ніж лляного шпагату або поліпропіленового. Причина цього, знов-таки, ціна на джутовий шпагат. Тому джутовий шпагат зазвичай застосовують для пакування якихось важливих посилок та конвертів, призначених для термінової доставки. Або при відправці подарунків, презентів і сувенірів поштою.

Ось, загалом, і все, що слід знати про джутовий шпагат. Як вибрати шпагат? Джутовий шпагат чи лляний шпагат? - Вирішуйте самі. Кожен із цих шпагатів гарний сам собою, і коштують вони досить дешево. Тож над вибором шпагату господарського справді доведеться подумати.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн