Шпагати із синтетичних матеріалів: поради щодо вибору, переваги та особливості (частина 1)

Натуральные и синтетические шпагаты в ассортименте по низким ценам оптом и в розницу. Харьков Киев Украина Синтетичні господарські шпагати , представлені в різних варіантах та моделях у стаціонарних та інтернет-магазинах України, є дуже популярним видом господарського шпагату. Загальна частка популярності таких виробів становить понад 60% у загальній масі шпагатів. Причин і причин цього явища кілька. По-перше, коштує шпагат із штучних матеріалів зовсім недорого, і тому застосовують такий шпагат у різних цілях у багатьох галузях виробництва, торгівлі, сфери послуг і навіть у побуті. Ну, а по-друге, серед усіх шпагатів, мотузок і канатів, шпагати із синтетичних волокон найживучіші та зносостійкі. А їх триваліший термін експлуатації в порівнянні з рештою – це теж свого роду економія, причому чимала.

Як водиться, попит народжує пропозицію, але, на жаль, ця пропозиція не завжди якісна і заслуговує на увагу. Так, наприклад, у випадку з поліпропіленовими шпагатами (найбільш затребуваним видом синтетичних шпагатів) – через велику популярність цих виробів ринок України наповнений різноманітними неякісними підробками, які виготовляються найчастіше кустарним способом і без дотримання необхідних технологій, норм і стандартів.

Тому, щоб розібратися в розмаїтті пропонованих товарів і купити недорого оптом або вроздріб шпагат господарський синтетичний дійсно високої якості і за низькою ціною, потрібні хоча б базові знання та розуміння того, що собою являє такий шпагат, якими він володіє. І в цій статті ми навчимо вас вибирати дійсно якісний шпагат, який зможе послужити вам надійно, тривалий термін, не порветься при першому використанні та не згниє, не висохне при зберіганні. Отже, почнемо.


Загальна характеристика синтетичних шпагатів

Будь-який синтетичний шпагат є виробом, який виготовляється без використання рослинних або натуральних компонентів. Тому, щоб наша розповідь була повноцінною, спочатку розглянемо такі шпагати загалом, загалом, з'ясуємо їх плюси та мінуси, а в наступних статтях, які також з'являться на сторінках блогу інтернет-магазину «Експрес Упаковка» вже перейдемо безпосередньо до характеристики та порад на вибір найбільш популярних видів шпагатів з полімерних матеріалів.

Всі синтетичні види пакувального шпагату виготовляються зі штучних ниток різних полімерів. Наприклад, це може бути поліпропіленовий шпагат , акриловий шпагат або акрилова нитка, шпагат з полііміду або шпагат з етилену. І робиться це не просто так – ці матеріали здебільшого не вступають у хімічні реакції з компонентами упаковуваного предмета і можуть використовуватися в технологіях процесу ферментації. Це, мабуть, є ключовим моментом, завдяки якому полімерні шпагати можуть використовуватися універсально – фактично для будь-яких цілей, у будь-якому середовищі та за будь-якої температури повітря.

Натуральные и синтетические шпагаты в ассортименте по низким ценам оптом и в розницу. Харьков Киев Украина Для виробництва синтетичних шпагатів часто застосовується і плівкова фібрильована нитка або мультифіламентне волокно, які самі по собі мають відмінні механічні властивості та високі характеристики міцності та зносостійкості. Крім того, будь-який шпагат, виготовлений з використанням таких компонентів, виходить більш гладким і приємним на дотик. Він має високу стійкість до вигинів, підвищену стійкість до впливу хімічно активних середовищ, високу міцність і при цьому не є гігроскопічним, а тому не втрачає своїх властивостей при намоканні. «Чому будь-який?» - спитайте ви, та справа все в тому, що ця технологія використовується і при виготовленні деяких видів шпагатів з натуральних волокон. Більше того, саме ця технологія часто лежить в основі шахрайства з ціною шпагату оптом чи вроздріб. Так, синтетичні шпагати із застосуванням даної технології коштують трохи дорожче, ніж аналоги, але зовні їх розрізнити вкрай складно, оскільки застосування барвників робить шпагат-оригінал та шпагат-підробку на вигляд абсолютно однаковими. Хоча їхні експлуатаційні характеристики абсолютно не можна порівняти.

Якісні полімерні шпагати не схильні до руйнівної дії грибків і бактерій, а тому не гниють навіть при тривалій експлуатації в середовищі з високою вологістю. Вони мають високу міцність і пружність, що дозволяє створювати з них різні вироби з фіксованою формою – саме цей факт дозволяє використовувати синтетичні шпагати (як, втім, і канати, мотузки, шнури та інші мотузки та нитки з полімерів) для створення інтер'єрних інсталяцій, декорування приміщень, прикраси меблів, побутової, офісної техніки та ін.

Недорогі синтетичні шпагати високої якості завжди являють собою одну або кілька сплетених разом тонких і водночас дуже міцних ниток різного кольору і товщини. Найчастіше це можуть бути віскозні нитки, капронові нитки або найбільш популярні - поліпропіленові нитки. Найдешевшим, якщо говорити про ціну, і найбільш міцним і зносостійким, якщо говорити про якість шпагатів, є господарський шпагат, виготовлений з хімічно стійкого і хімічно нейтрального полімеру - поліпропілену. Ця речовина без кольору і має кристалічну ізотактичну структуру, що дозволяє застосовувати для створення шпагатів практично будь-які барвники. Крім того, поліпропілен стійкий до перепадів температур, чудово зберігає свою структуру в агресивних середовищах, міцний і практично не схильний до корозійного розтріскування.

продовження див тут

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн