У новий рік із новими цінами. Нова Пошта змінює тарифи на послуги.

Тарифи Нової пошти зросли з 1 січня 2023 року Але забезпечення безперебійної роботи відділень в умовах військового стану, постійних обстрілів і проблем з електропостачанням вимагає чималих вкладень: генератори власним коштом, запаси палива та додаткове обладнання для посилення зв'язку. Крім того, відділення Нової Пошти також є Пунктами Незламності, де можна зігрітися і зарядити телефон під час віялових та екстрених електроенергії.

Щоб зберегти якість та швидкість надання послуг, з 1 січня 2023 року Нова Пошта ухвалила рішення підняти ціни на них. Основним поштовхом до цього стали стрибки цін на паливо та інші витрати. До того ж, як заявив співвласник компанії «Нова Пошта» у нещодавньому інтерв'ю для Forbes, на даний момент збитки компанії внаслідок воєнних дій в Україні становлять 500 мільйонів гривень. Як наслідок такого рішення – багато клієнтів, навіть попри всі переваги, почали відмовлятися від послуг Нової Пошти, переходячи на дешевші: УкрПошту та Делівері. Адже різниця у вартості відправки, як зауважують користувачі поштових послуг, може досягати 100 грн за посилку.

"Єдиний мінус - терміни очікування чотири дні, а не два, як у Нової Пошти, тому зробила для себе висновок, що Нова Пошта тепер тільки для термінових відправок", - дедалі частіше коментують свій вибір клієнти. А деякі взагалі критикують підняття цін: «Щось вони зовсім зв'язок з реальністю втратили: ціни вищі, а якість обслуговування гірша!».

Давайте розглянемо, як змінилися тарифи на послуги Нової Пошти у Новому 2023 році.

  1. Якщо раніше вартість доставки в поштомат була набагато дешевшою і вигіднішою, ніж у відділення, то тепер вона буде розраховуватися однаково , що відразу ж забирає у клієнтів Нової Пошти можливість заощадити на невеликих посилках.
  2. Тариф на доставку документів у фірмовому картонному конверті у відділення та поштомат становитиме 55 грн., що на 10 грн. вище , ніж раніше (раніше вартість такої доставки становила 45 грн.).
  3. Посилання між відділеннями та поштаматами по місту:
  • до 2 кг – 50 грн,
  • до 10 кг – 80 грн,
  • до 30 кг – 120 грн.
  1. Посилання між відділеннями та поштаматами по Україні:
  • до 2 кг – 70 грн,
  • до 10 кг – 100 грн,
  • до 30 кг – 140 грн.
  1. Доплата за доставку / паркан кур'єром: для відправок до 30 кг – +35 грн до тарифу , а за кожні 100 кг для відправок понад 30 кг – +100 грн до тарифу .
  2. Скасується додаткова плата повернення товару відправнику після перевірки у відділенні. Раніше ця послуга коштувала 20 грн ., тепер вона стане безкоштовною .

На завершення хочемо відзначити, що у нашому магазині «Експрес Упаковка» ви завжди можете придбати поштові коробки відмінної якості абсолютно різних розмірів та конструкцій, які підійдуть для будь-яких поштових операцій. Абсолютно не важливо, який спосіб доставки та яку поштову службу ви оберете, тому що у нас є все і завжди в наявності.

Перегляньте актуальні ціни та оформити замовлення ви можете тут , а будь-яку додаткову інформацію завжди можна уточнити у менеджерів нашої компанії за номерами телефонів, вказаних на сайті.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн