Що таке скотч-плівка? Чи варто купити скотч-плівку оптом?

Скотч пленка по низким ценам в Киеве, Харькове Різні пакувальні матеріали давним-давно стали звичними та обов'язковими у щоденній життєдіяльності людини. Чи йдете ви в магазин за продуктами, чи замовляєте квартирний чи офісний переїзд, готуєтеся до святкування дня народження, вибираєте пакувальні матеріали для готової продукції, ремонтуєте щось - різноманітність та можливості застосування пакувальних засобів справді величезні. Одним із найпоширеніших пакувальних матеріалів у Харкові та в Україні є скотч-плівка . Багато звичних для нас дій практично немислимі без скотч-плівки. Навряд, хтось сперечається, що без скотч-плівки сьогодні дуже складно обійтися, та й навіщо? Адже цей вид пакувальної стрічки купити в Харкові або в Києві , та фактично в будь-якому місті України дуже легко. Оптом або в роздріб скотч-плівка коштує недорого, розміри скотчу дуже різноманітні, а кольорова гамма враховує всі потреби та побажання людей, які використовують скотч-плівку для впакування будинку, в офісі або на складі.

Скотч-плівка прозора або будь-якого кольору звична для нас на сьогоднішній день, проте розібратися у всьому різноманітті скотч-плівки, що представлена на ринку України, досить непросто. Тому редакція сайту "Експрес Упаковка" розпочинає цикл статей , присвячених скотч-плівці. Також, як і у випадку зі стрейч-плівкою, ми розглянемо скотч-плівку як найпоширеніший і найпопулярніший пакувальний матеріал з усіх можливих сторін. Виявимо сильні та слабкі сторони даного виду упаковки, розберемося в класифікаціях, видах та типах даної клейкої стрічки для ручного чи машинного пакування. Поговоримо про функціональне призначення скотч-плівки прозорого чи коричневого скотчу, з'ясуємо, чим відрізняється коричневий та прозорий односторонній скотч, куплений оптом чи в роздріб у Харкові чи у Києві, від кольорового крім безпосередньо кольору (а різниця дійсно є). Загалом, проаналізуємо повністю скотч-плівку та з'ясуємо, що таке скотч-плівка і наскільки вона корисна та потрібна у нашому повсякденному житті.

Почнемо, мабуть, за традицією, що вже склалася, з визначення.


Скотч-плівка: що це таке?

Скотч-плівка , або клейка стрічка - це плівкова стрічка, яку активно застосовують у побуті та на виробництві, з клейовим покриттям, що технологічно використовує явище адгезії. Скотч-плівка прозора або кольоровий скотч для продажу оптом чи в роздріб підприємства Харкова, Києва та інших міст України випускають у формі рулону із зовнішньою неклеєвою поверхнею - односторонній пакувальний скотч прозорий, коричневий або інших кольорів та малярський скотч, або ж з нанесенням клею на обидві сторони – двостороння скотч-плівка. Скотч-плівка прозорого, коричневого, червоного або синього кольору, а також чорного, жовтого та зеленого використовується для склеювання різних предметів один з одним, або як захисне або декоративне покриття предметів під час зберігання, вантажоперевезень, в домашньому або офісному побуті. Скотч з логотипом може бути використаний в тих же цілях, але найчастіше його застосовують з метою реклами в першу чергу, а потім вже як функціональний пакувальний матеріал .

Клейкість скотч-плівки буває різною і залежить від товщини клейового шару, а також від типу клею і матеріалу плівки. Варіації у разі можуть бути різноманітними. Про найпоширеніші на ринку України види і найпопулярніші типи скотчу для покупки оптом і в роздріб ви дізнаєтеся трохи пізніше, з іншої статті.

Як ми з вами вже встигли дізнатися з історичного прев'ю про скотч-плівку, слово "скотч" (англ. scotch) є товарним знаком компанії "ЗМ" і позначає суто певний вид пакувальної стрічки, проте в російській мові та на території всього пострадянського простору назва "скотч" набуло значно більшого поширення та значення, ніж на Заході. У нас слово "скотч" є загальним і позначає клейку стрічку взагалі.

Як правило, назва "скотч-плівка" у звичному для нас сенсі та візуальній якості застосовується до пакувальної плівки з поліпропілену, хоча клейка стрічка може бути й інших типів та видів.

Матеріали для створення пакувальної клейкої стрічки ми з вами розглянемо трохи пізніше в окремих статтях по кожному виду матеріалу, а також проведемо детальний розбір та аналіз головних компонентів скотч-плівки прозорої чи кольорової, представленої на ринку Харкова чи інших міст України, які відіграють найважливішу роль при вибір конкретного варіанту скотч-плівки.


Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн