Клейовий склад скотч-плівки: різновиди та особливості. Відмінності клейового складу за призначенням (частина 3)

початок див тут і тут

Скотч пленка по низким ценам в Киеве, Харькове


У попередній частині статті, присвяченій такій великій темі, як різновиди та особливості клейового складу виходячи з прямого функціонального призначення, ми розглянули види клейового складу в чистому вигляді, а також у вигляді клейового шару скотч-плівки , який використовується для побутових потреб, і торкнулися тему використання клею в процесі ремонту, виготовлення та реставрації натуральної та штучної шкіри, а також виробів з неї.

Сьогодні ж редакція інтернет-магазину «Експрес Упаковка продовжить знайомити наших читачів з видами та особливостями клейового складу, що використовується в чистому вигляді та у вигляді клейового шару клейкої плівки , який можна купити оптом чи в роздріб за доступною ціною в Харкові, Києві, Дніпропетровську та у багатьох інших містах України. Також розглянемо та види клейового складу, які можна замовити онлайн через інтернет.


Клейовий склад для деревини

Клей для обробки деревини часто плутають та називають деревним клеєм. А за фактом – це зовсім не те саме. Клей – це продукт натурального походження, а клей для обробки деревини – клейовий склад з різних полімерів та їх похідних.

Клей для деревини відрізняється в першу чергу за типом поверхні, що обробляється. У цьому питанні важливу роль відіграє вид дерева, твердість його породи, а в другу чергу звертають увагу на тип виробу та потенційні навантаження, які має витримувати клейовий склад.

Клей для дерева ділиться на кілька основних типів: розрізняються за часом склеювання, однокомпонентні та двокомпонентні, для побутового та промислового використання, за наявності/відсутності вологовідштовхувальних властивостей та морозостійкості.

Клей для дерева на підприємствах Харкова, Києва та інших міст України випускається у різних формах. Можливо у вигляді тюбика з деревним клеєм. Також можна купити оптом або в роздріб дерев'яний клей недорого в спеціальному флаконі з дозатором.

Окремо варто сказати про використання спеціальної стрічки із деревним клеєм. В даному випадку спеціальне полотно з полімеру обробляється з одного або двох сторін клейовим складом. За фактом – це двосторонній скотч для дерева. Скотч-плівка для дерева та скотч для дерев'яних виробів активно використовується при ремонті та реставрації меблів та інших предметів інтер'єру будинку чи офісу.

Клейовий склад для обробки металів

Клей для металу, який також часто називається в народі, як металевий клей, є клейовим розчином, здатним завдяки своїй структурі з'єднувати дві металеві поверхні або металеву поверхню з поверхнею іншого типу. Як у випадку, наприклад, зі скотч-плівкою для металевих виробів та їх складових, яку можна купити оптом чи в роздріб у Харкові, Києві та інших містах України.

Даний вид клею застосовується і для точкового нанесення на метали, і для повної обробки металевої поверхні за допомогою пензлика або дозатора флакона, а також може бути нанесений на метал за допомогою клейкої стрічки скотч з клейовим складом, придатним для обробки металу та металевих виробів.

Розрізняється головним чином за часом висихання. Так, клей для обробки металу може бути або швидковисихаючим, або вимагають певного часового відрізка для висихання та міцного клейового шва.


Клейовий склад для склеювання керамічних виробів

Даний вид клейового складу використовується для зчеплення частин керамічних виробів між собою, або для приклеювання виробу з кераміки до якого-небудь типу поверхні. Найбільш поширеним та відомим клейовим складом даного типу є плитковий клей.

На ринку Харкова, Києва та інших міст України клей для кераміки можна купити оптом або в роздріб за доступною ціною в чистому вигляді або купити скотч-стрічку для кераміки з клейовим складом даного типу.

Види клею для кераміки також розрізняються по виду робіт, тому що керамічні вироби в багатьох випадках знаходяться просто неба і можуть бути піддані зовнішньому впливу на зразок дощу, снігу, пилу і бруду і т.п. Тому залежно від температурного та погодного режиму, які впливатимуть на керамічне виріб, наприклад, на статеву плитку, підбирають певний склад клейового розчину.

На цьому, мабуть, скінчимо. Продовження цієї статті буде опубліковано на сайті інтернет-магазину «Експрес Упаковка» пізніше. Якщо ви хочете читати тільки найсвіжіші статті про світ упаковки та господарських товарів одним із перших, то рекомендуємо зареєструватися на нашому сайті. Зробити це можна у вкладці «Особистий кабінет». Також у «Особистому кабінеті» можна підписатися на розсилку сповіщень про нові статті та акції нашого інтернет-магазину.

продовження див тут

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн