Клейовий склад скотч-плівки: різновиди та особливості. Відмінності клейового складу за призначенням (частина 4)

початок див тут , тут і тут

Скотч пленка по низким ценам в Киеве, Харькове

Попередня частина статті про різновиди та особливості клейового складу виходячи з його прямого функціонального призначення була присвячена видам клейового складу в чистому вигляді, а також у формі клейового шару скотч-плівки, що застосовується для обробки та ремонту виробів з деревини, металу, а також керамічних виробів різного роду.

Дана ж стаття від редакції інтернет-магазину «Експрес Упаковка продовжить знайомити наших читачів з видами та особливостями клейового складу, що використовується в чистому вигляді та у вигляді клейового шару клейкої плівки, який можна купити оптом або в роздріб за доступною ціною в Харкові, Києві. у Дніпропетровську та у багатьох інших містах України. Сьогодні ми розглянемо особливості клейового складу, що використовується для обробки гуми, а також паперу та картону (у тому числі гофрованого).

Почнемо, мабуть, з характеристики та особливостей клейового складу для обробки гуми та гумових виробів.


Клей для гуми

Клей для обробки гуми може використовуватися як у чистому вигляді, так і у вигляді клейового шару для гуми на поліпропіленовій або поліетиленовій стрічці.

Клейовий склад для склеювання двох поверхонь із гуми або гуми та поверхні з іншого матеріалу буває декількох різновидів. Найбільш часто використовуваними з них є поліхлоропреновий та поліуретановий клейовий склад.

Полихлоопреновий клей виготовляється із синтетичних каучукових замінників та призначений для склеювання натуральної та штучної шкіри. гуми. Використовується насамперед у взуттєвій промисловості.

Поліуретановий клей є широко використовуваним і універсальним. Даний вид клейового складу містить у собі спеціальні затверджувачі та поліуретанові полімери. Використовується для з'єднання поверхонь з поліуретану, натурально та штучної шкіри, полівінілхлориду та різних видів гум (транспортна, пориста). Окремо варто відзначити, що цей вид клейового складу використовується при виготовленні футбольних м'ячів за новітніми технологіями. Не багатьом відомо, але всі футбольні м'ячі, якими грають професіонали з егідою міжнародних футбольних федерацій, виготовлені саме з поліуретану із застосуванням клейового складу з цього матеріалу.


Канцелярський клей, або клей для картону та паперу

Канцелярський клей, або іншими словами клейовий склад для склеювання паперу або картону - це поширений вид клейового складу, що використовується в побуті або на роботі. Застосовується як у чистому вигляді, так і нанесені на полотно пакувальної стрічки або плівки. Більш точно сформулювати особливості використання клею канцелярського, який можна купити оптом або в роздріб за недорогою ціною в Києві, Харкові та інших містах України, досить проблематично, адже він хоч і спочатку призначений для склеювання паперу або картону, але використовується для склеювання цілого ряду предметів.

Фактично канцелярський клей є у кожному будинку, кожному офісі, кожному складі. Даний клей використовується в першу чергу для проклеювання різного паперу, як офсетного, так і іншого виду - наприклад, канцелярський клей відмінно підходить для склеювання крафт-паперу або пакувального паперу іншого виду.

Окремо варто сказати про використання канцелярського клею у школі та ВНЗ. Будь-яка школа Харкова чи іншого міста України у своїй програмі містить уроки образотворчого мистецтва та праці. Процес навчання даним предметам часто неможливий без використання комплексу канцелярського приладдя. Оптові та роздрібні мережі магазинів товари такого типу навіть виділяють в окрему категорію – товари для уроків праці та ІЗО.

До даного типу товару якраз і відноситься канцелярський клей для школи, який можна купити оптом чи в роздріб у Харкові, Києві та інших містах України.

Форма випуску канцелярського клею, представленого, на ринку України – це, як правило, тюбик або флакон зі зручним дозатором у вигляді насадки. Також канцелярський клей зустрічається як аерозолі. Однак цей вид упаковки канцелярського клею досить рідкісний для ринку Харкова, Києва та інших міст України.

Канцелярські клеї можуть відрізнятися за складом, варіантом упаковки, кольором і запахом, проте незалежно від усіх перерахованих вище відмінностей, канцелярський клей практично завжди відмінно справляється зі своєю основною функцією - склеювання паперу і картону . Виняток становлять хіба що прострочена продукція або продукція, умови зберігання якої не дотримувалися.

Умови зберігання та перевезення клеїв канцелярського типу різняться. Все залежить від форми упаковки, а в другу чергу вже складу клейової суміші канцелярської.

На цьому, мабуть, скінчимо. У наступній статті про види клейового складу та його призначення ми поговоримо про універсальний клейовий склад. Даному виду клейового складу ми присвятимо окремий матеріал, оскільки тема дуже велика та цікава. Читайте статтю про універсальний клей незабаром на сторінках блогу інтернет-магазину «Експрес Упаковка».

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн