Клейовий склад скотч-плівки: різновиди та особливості. Універсальний клейовий склад (частина 1)

Скотч пленка по низким ценам в Киеве, Харькове

Минулої статті про особливості функціонального призначення клейового складу ми поговорили про типи та різновиди клею для гуми, а також про різноманітність та особливості використання клейового складу в чистому вигляді та як клейовий шар скотч-плівки для проклеювання паперу та картону, в тому числі крафт- паперу та двошарового гофрованого картону в рулонах та тришарового гофрокартону в листах, які можна купити оптом або в роздріб за низькою ціною в Харкові, Києві та інших містах України.

Ця стаття буде присвячена розгляду такого цікавого і водночас нового для нашої країни виду клейового складу як універсальний клей. Редакція інтернет-магазину «Експрес Упаковка» в ході даного матеріалу постарається максимально повно розповісти про різновиди універсального клею та сфери його застосування.


Універсальний клейовий склад

Універсальний клейовий склад досить новий, але дуже популярний вид клею. Цей клейовий розчин може бути використаний як у чистому вигляді, так і бути нанесені на полотно пакувальної стрічки або плівки . Скотч-плівка з універсальним клейовим складом використовується в тих же ситуаціях, що і універсальний клей в чистому вигляді. Варіативність залежить від кожної конкретної задачі та ситуації. Наприклад, на дачі, вдома або в офісі трапляються випадки, коли виникає термінова необхідність щось відремонтувати, полагодити або заклеїти. Особливо неприємне виникнення подібної проблеми у дорозі.

Тому клей універсальний і скотч-плівку з універсальним клейовим складом намагаються заздалегідь купити оптом або в роздріб недорого в Харкові, Києві, Дніпропетровську, так, практично в кожному місті України - від форс-мажорів ніхто не застрахований. Власне кажучи, саме виникнення непередбачених і в той же час неприємних ситуацій послужило основним каталізатором поширення та набуття популярності універсального клейового складу в чистому вигляді в тюбику або флаконі, а також універсальної скотч-плівки або стрічкового полотна для універсальної обробки.

На сьогоднішній день найбільш поширеними видами клею для універсальної обробки є три клейові склади на основі трьох широко поширених у промисловості полімерів – поліуретану, наіриту або неопрену, а також полімеру із суміші епоксидної смоли та кількох різних затверджувачів штучного походження.

Розглянемо докладніше всі три основні види.


Поліуретановий універсальний клей

Даний вид клейового складу як у чистому вигляді, так і вигляді клейового шару на скотч-плівці або стрічці призначений для склеювання безлічі натуральних і штучних матеріалів, що широко використовуються. Так, універсальний клейовий склад на основі поліуретану чудово справляється з проклеюванням гуми, кераміки, штучної та натуральної шкіри, більшості порід дерева, скла та металевих поверхонь різного типу, а також найбільш поширених на ринку Харкова, Києва та інших міст України пластмас та виробів з них. : полівінілхлорид, поліуретан, ABS-пластик та інші. Зокрема, завдяки цій властивості поліуретановий клей використовується у вигляді клейового складу, нанесеного з однієї або двох сторін на полотно скотч-плівки з різних натуральних або штучних матеріалів, у тому числі і в скотч-плівці з поліпропілену прозорого , чорного , червоного , синього, жовтого та інших кольорів. Застосування поліуретанового універсального клейового складу для скотч-плівки можливе завдяки прозорому кольору даного розчину.

Купити оптом чи в роздріб скотч-плівку прозору або коричневу, а також скотч будь-якого іншого кольору, наприклад, червоного, чорного, жовтого чи синього з поліуретановим клеєм за дешевою ціною у Харкові, Києві, Дніпропетровську та Львові, а також в інших містах України можна у спеціалізованих стаціонарних магазинах, або замовити такий скотч в інтернеті.

На цьому перша частина нашої розповіді про види універсального клею добігає кінця. У наступній частині ми продовжимо знайомити наших читачів з особливостями та тонкощами вибору та використання універсального клею та скотч-плівки з клейовим шаром з даного виду. Щоб не пропустити вихід нової статті, а також отримувати новини про вихід та появу найновіших видів пакувального скотчу прозорого, коричневого та інших кольорів, рекомендуємо зареєструватися на нашому сайті та активувати розсилку новин у «Особистому кабінеті». Клієнти інтернет-магазину «Експрес Упаковка», а також читачі нашого блогу завжди першими дізнаються про останні новинки у світі упаковки. Також для наших зареєстрованих клієнтів діє спеціальна програма знижок – як для покупки пакувальних матеріалів оптом , так і в роздріб за дешевою ціною.

продовження див тут

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн