Виробництво скотч-плівки. Етапи та особливості (частина 1)

Этапы и особенности изготовления упаковочного скотча Як ми вже розповідали вам у попередніх статтях, будь-яка скотч-плівка прозора , червона або коричнева, загалом, практично кожна, є стрічкою, змащеною клейовим складом. Клейовий склад може бути нанесений або з одного боку або з обох сторін - односторонній пакувальний скотч і двостороння скотч-плівка. Клейовий склад при виробництві скотч-плівки у будь-якому випадку наноситься на основу, тобто, власне, полотно. Це полотно може бути виготовлене з різних матеріалів, мати різний колір, довжину та ширину.

Про різні види клейового складу, що використовуються при виробництві скотч-плівки в Харкові, Києві та інших містах України ми докладно познайомимо наших читачів пізніше. А також займемося розглядом другого невід'ємного атрибуту будь-якого виду плівки скотч, виготовленої з логотипом на замовлення , або ж купленої в будь-якій торговій точці або інтернет-магазині оптом або в роздріб - докладно розглянемо види та типи полотна скотч-плівки.

У цій статті ми розповімо про види матеріалу або сировини, що використовується для виробництва скотчу на підприємствах Харкова або Києва, а також інших міст України, технологіях, а також про обладнання, що застосовується при виробництві скотч-плівки.


Як виготовляється скотч-плівка?

У попередній статті редакція інтернет-магазину "Експрес Упаковка докладно розповідала нашим читачам про фізичне явище адгезії. Цей процес лежить в основі виробництва скотчу будь-якого виду, розміру, типу та кольору. Це основний параметр, який визначає якість пакувального скотчу . Втім, нічого дивного в цьому немає, адже саме адгезія визначає ступінь прилипання та зчеплення з поверхнею, і найчастіше цей показник є найважливішим при виборі та купівлі скотчу оптом або в роздріб недорого або на замовлення в Харкові, Києві та інших містах України.

Этапы и особенности изготовления упаковочного скотча Адгезія у всіх випадках і при використанні абсолютно кожної технології виготовлення скотч-плівки прозорого або різнокольорового скотчу залежить від якісних та кількісних показників клейового складу, що наноситься на внутрішню частину полотна скотчу. При цьому найкращими показниками для виробництва скотч-плівки в Харкові, Києві та інших містах України, на думку фахівців, має акриловий клей.

Клейовий шар з акрилу скотчу відмінно зберігає свої властивості не тільки у спокійному стані, але й під впливом різноманітних зовнішніх факторів. Особливо цінною та корисною особливістю, що змушує купити прозору, коричневу, чорну скотч-плівку з акриловим клеєм оптом чи в роздріб недорого у Харкові, Києві та інших містах України, є стійкість акрилового клею та виробів на його основі до різкого перепаду температур. Дана характеристика акрилового клею для скотчу дає можливість використовувати його для пакування дуже великого ряду продукції, а також зберігати упаковані у скотч-плівку предмети та товари в приміщеннях, які не дуже пристосовані для цього. Наприклад, упаковавши кондитерські вироби в харчову прозору стрейч-плівку і обмотавши в кілька шарів якісну скотч-плівку прозору або коричневу шириною намотування 45 або 48 міліметрів з клейовим шаром з акрилу, ви можете спокійно зберігати ці продукти харчування в холодильнику або сирому льоху. , Що вони не зіпсуються і не втратить свій привабливий зовнішній вигляд.

Трохи поступається йому, але також широко використовується клей з каучуку, або спеціальний каучуковий клей для виробництва прозорої та кольорової скотч-плівки.

І останнє, про що варто сказати - клейовий шар і з акрилу, і з каучуку має товщину від 10 до 30 мікрон. Вибір якогось конкретного показника товщини при виробництві скотчу в Харкові , в Києві та інших містах України на замовлення залежить від безлічі факторів, проте розповісти про це, що називається, двома словами не вийде, тому розгляду даного процесу ми присвятимо готельний матеріал у майбутньому. .

На цьому, мабуть, закінчимо першу частину статті, присвяченої виготовленню плівки скотч прозорого, червоного, жовтого, синього та чорного скотчу на підприємствах Харкова, Києва та інших міст України.

У другій частині ми продовжимо розмову про скотч-плівку та її виробництво, а також докладно розглянемо етапи виготовлення скотчу прозорого та кольорового скотчу.

продовження див тут


Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн