ПВХ скотч-плівка

Скотч пленка по низким ценам в Киеве, Харькове У минулих статтях, присвячених видам полотна скотч-плівки прозорої, коричневого скотчу, скотч-плівки червоного кольору або чорного, ми з вами розглянули два основні види основи скотчу - це основа з целофану та основа з поліпропілену . У цій статті ми продовжимо знайомити наших читачів з різними видами основи скотч-плівки, яку можна купити оптом дешево в Харкові, Києві та інших містах України, а також в роздріб в інтернет-магазинах або в стаціонарних точках продажу скотчу типу лотків, кіосків чи магазинів канцтоварів. Отже, почнемо.


Скотч-плівка ПВХ: основа з полівінілхлориду

Скотч-плівка ПВХ прозора або червоного, чорного, сірого кольору - це упаковка з одностороннім нанесенням клею. За своїм зовнішнім виглядом вона схожа на скотч-плівку із поліпропілену та скотч із целофану. Довжина намотування такого скотчу, як, втім, і ширина можуть бути різними, але найчастіше знаходяться в межах розмірів скотч-плівки з целофану і поліпропіленового скотчу.

Основною важливою для нас з вами властивістю скотч-плівки з полівінілхлориду є можливість використовувати таку клейку стрічку для герметизації ділянок з'єднань і конструкцій, що знаходяться у високій зоні ризику через перепад температур. Діапазон застосування скотч-плівки ПВХ знаходиться в межах від -20 °C до +40 °C.

Також ПВХ скотч-плівка, яку можна купити оптом або в роздріб недорого в Харкові, в Києві та в інших містах України, або куплений скотч з полівінілхлориду через інтернет мають високий ступінь захисту від корозії.

І останньою важливою властивістю скотч-плівки з ПВХ є відмінна адгезія. Про цей процес ми вам розповідали у попередній статті. У випадку зі скотч-плівкою з полівінілхлориду високий показник адгезивності і відмінна еластичність дозволяють скотч-плівці з ПВХ щільно прилягати до поверхні, що обробляється з цілого ряду матеріалів (різні види металу і пластику та ін.). При цьому полівінілхлоридна скотч-плівка різної довжини та ширини намотування дає можливість забезпечити стабільну роботу в умовах агресивного середовища, що в багатьох випадках є основним фактором, що змушує купити скотч-плівку оптом з ПВХ за недорогою ціною в інтернеті або в спеціалізованому магазині.

До речі, купівля оптом чи в роздріб якісної скотч-плівки ПВХ у Харкові, Києві, Дніпропетровську та інших містах України - дуже непросте заняття, оскільки товар досить специфічний, продається найчастіше тільки у спеціалізованих магазинах і не завжди відрізняється гарною якістю.

До питання покупки оптом або в роздріб якісної скотч-плівки з полівінілхлориду ми повернемося трохи згодом. А зараз давайте розберемося, чому полівінілхлорид є одним із основних матеріалів, які використовуються при створенні основи скотч-плівки.


Полівінілхлорид (ПВХ): що це таке? Чому із ПВХ роблять скотч-плівку?

Полівінілхлорид - це безбарвна або прозора пластмаса, термопластичний полімер вінілхлориду, що отримується з вінілхлориду шляхом синтезу.

Вінілхлорид, у свою чергу, - це органічна речовина. У природі вінілхлорид - безбарвний газ зі слабким солодкуватим запахом і являє собою хлорпохідне етилену. Згідно з Вікіпедією, вінілхлорид є вкрай вогне-і вибухонебезпечною речовиною, виділяючи при горінні токсичні речовини. Крім того, вінілхлорид - це потужна отрута, яка при попаданні в організм людини має сильну канцерогенну, мутагенну та тератогенну дію. Завдяки цьому вінілхлорид активно застосовується під час створення хімічної зброї масового ураження.

Полівінілхлорид - це промислова похідна від вінілхлориду, що використовується в набагато корисніших і мирних цілях.

Полівінілхлорид має багато назв, які по суті позначають одну і ту ж речовину. перерахуємо деякі з них: ПВХ, поліхлорвініл, вініл, вестоліт, хосталіт, віннол, корвік, сікрон, джеон, нілпеон, суміліт, цибулин, норвік та деякі інші.

ПВХ відрізняється хімічною стійкістю до лугів, мінеральних олій, різних видів кислот та розчинників. Крім того, полівінілхлорид не горить у повітрі. Саме ці характерні риси ПВХ дозволяють застосовувати його на промисловому рівні, зокрема – для створення пакувальної плівки . також слід зазначити, що полівінілхлорид має малу морозостійкість (-15 °C) і невисокий показник нагрівальностійкості (+66 °C). У міжнародній номенклатурі полівінілхлорид позначається латинськими літерами "PVC".


Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн